Μετάβαση σε περιεχόμενο

Meta tin apoxesi....erwtisi???

Recommended Posts

koritsia geia sas!an de me thimaste ekana apoxesi stis 22/01/2009 kai imoun 7 evdomadwn!ayto egine logw tou oti den ktipouse i kardoula tou mwroy moy kai den anaptissotan fisiologika,sxedon katholou!

i erwtisi mou einai pote peripou tha mou erthei periodos?o giatros mou eipe gurw stis 40 meres!akoma den eida periodo kai anisixw!

epeita ithela na mathw an einai pio diskolo meta tin apoxesi na meineis xana egkios....poso kairo pire se kopeles pou distixws perasan paromoia empeiria?

anisixw poli!akoma den to exw xeperasei entelws!distixws!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα στην δικια μου περιπτωση μετα απο μαιευτική απόξεση στην δεκατη έννατη εβδομάδα λόγω αποβολης η περίοδος μου ήρθε στις 42 μέρες,επλπιζω να μην έκανες τίποτα (...) σε αυτό το διαστημα γιατί πάντα υπάρχει η περιπτωση να ξαναμείνεις ο γιατρός μου είχε πει να προσεχω! Οσο για το αν μένεις εύκολα έγκυος μετά πιστέυω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα, έτσι τουλάχιστον μου είπε ο γιατρός. Σ' εμένα τώρα πέρασε το τρίμηνο ελπίζω να είμαστε πιο τυχαιρές αυτή τη φορα.

Καλημέρα girl84!

Κι εγώ έχω την ίδια εμπειρία με σένα, θυμάμαι που τα λέγαμε τότε που το έπαθες. Θεώρησε ως πρώτη μέρα περιόδου την ημέρα που σου έκαναν την απόξεση. Οπότε έχουν περάσει 33 μέρες από τότε. Τι κύκλο έχεις συνήθως;;

Εμένα ο γιατρός μου'χε πει να φυλάγομαι, να μην μείνω αμέσως έγκυος. Και μάλιστα μου είπε να αφήσω 3 μήνες!

Κορίτσια, εύχομαι να μας πάνε όλα καλά!

Καλημερα κοπελα μου. Λυπαμαι πολυ γι'αυτο που εγινε. Δυστυχως ειναι κατι που δε μπορουμε να αποφυγουμε, απλα προσευχομαστε να μη συμβει σε μας. Στη δικη μου περιπτωση εγινε 15 Δεκεμβρη:( περασα μαυρα Χριστουγεννα. Μου ειχε πει ο γιατρος να περιμενω στις 11 Ιανουαριου και οντως αυτο εγινε, ισως γιατι η συλληψη ειχε γινει 11 Οκτωμβρη... Μετα ειχα μια μικρη καθυστερηση, απο 11 Ιανουαριου μου ηρθε 14 Φεβρουαριου. Κανε υπομονη ο οργανισμος θελει το χρονο του για να συνελθει, βαλε μπρος οταν σταθεροποιηθει ο κυκλος σου. Οσο για το αν θα μπορεσεις να μηνεις παλι εγκυος μην ανησυχεις καθολου θα γινει κι αυτο, εχε πιστη στο Θεο και ολα θα γινουν. Να ακους οτι σου λεει ο γιατρος σου και να κλεινεις τα αυτια σου στα κακοβουλα σχολια. Θα ηθελα να σου παρα πολλα πραγματα γυρω απ'το θεμα ομως δε θελω να γινω κουραστικη. Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις γρηγορα μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και που ξερεις μπορει να εχεις και διδυμα. Ελπιζω να σε βοηθησα κια να μη σε μπερδεψα. Φιλακια πολλα.

κοριτσακι μου εμενα μετα την αποξεση η περιοδος μου ηρθε γυρω στις 40 ημερες. Παντως και να καθυστερηση λιγο μην ανησυχησεις... Θελει κι αυτη τον χρονο της. Οσο για το αν θα εχεις προβλημα στη συλληψη θα σου πω το εξης: αποξεση ειχα κανει λογω παλλινδρομης τον φλεβαρη του 2008 και τωρα τον φλεβαρη του 2009 ειμαι ηδη στον εκτο μηνα εγκυμοσυνης και να σκεφτεις οτι ξεκινησαμε προσπαθειες 3 μηνες μετα την αποξεση. Ολα καλά θα πάνε γλυκεια μου...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...