Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υποχορονιακό αιμάτωμα, 6η εβδομάδα κύησης

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,  μετά την πρώτη μου επίσκεψη στη γυναικολόγο αφού πήρα θετικό τεστ, είδαμε σάκο και μωράκι, (6 εβδομάδες είμαι),είδαμε και την καρδούλα να πάλλεται, αλλά όπως μου έδειξε και στον υπέρηχο, υπάρχει ένα υποχορονιακο αιματωμα στην πάνω μεριά του σάκου..  Μου έδωσε μαγνήσιο και gynalven, και μου συνέστησε να ξαπλώνω..

Είναι το τέταρτο παιδάκι μου, αλλά δεν μου έχει ξανά συμβεί και έχω αγχωθεί!!!

Υπάρχει κάποια κοπέλα που το αντιμετώπισε, να μου πει τι έκβαση είχε η εγκυμοσύνη και γενικά πληροφορίες;;;;

Είμαι τρελά αγχωμένη.. σας ευχαριστώ πολύ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 3φορεςμαμα changed the title to Υποχορονιακό αιμάτωμα, 6η εβδομάδα κύησης
στις πριν 21 ώρες, ο/η 3φορεςμαμα είπε:

Καλησπέρα σας,  μετά την πρώτη μου επίσκεψη στη γυναικολόγο αφού πήρα θετικό τεστ, είδαμε σάκο και μωράκι, (6 εβδομάδες είμαι),είδαμε και την καρδούλα να πάλλεται, αλλά όπως μου έδειξε και στον υπέρηχο, υπάρχει ένα υποχορονιακο αιματωμα στην πάνω μεριά του σάκου..  Μου έδωσε μαγνήσιο και gynalven, και μου συνέστησε να ξαπλώνω..

Υπάρχει κάποια κοπέλα που το αντιμετώπισε, να μου πει τι έκβαση είχε η εγκυμοσύνη και γενικά πληροφορίες;;;;

Καταρχάς συγχαρητήρια μανούλα! 

Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει καρδιακή λειτουργία! Το υποχορονιακο αιματωμα με προγεστερόνη και ξεκούραση θα περάσει. Οδό μπορείς να είσαι ξάπλα κ εννοείται να μη σηκώνεις βάρη. 

Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις και τον γιατρό αν μπορείς να πάρεις και ALA (a lipoic acid - άλφα λιποικο οξύ δηλ) το οποίο έχει βρεθεί σε μελέτες ότι βοηθάει πολύ σε αιματώματα. 

Σου εύχομαι ολόψυχα θετική έκβαση και τελειομηνη εγκυμοσύνη! ☺️

στις On 1/12/2022 at 10:59 ΜΜ, ο/η 3φορεςμαμα είπε:

Κοπέλα μου και εγώ είχα στην 8 εβδ είχα δει και αιματακι πήγαμε και το επιβεβαιώσαμε με υπερηχο . Μου εδωσ ε μαγνήσιο, προγεστερονη και καναπέ κρεβάτι. Μετά από κάνα 3 μερες ξανά αίματακι πάω στο νοσοκομείο και τελικά το αιματωμα είχε φύγει. ξεκούραση είναι το μυστικό.  Στην 14εβδ δεν υπήρχε ούτε για δειγμα. 😉

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...