Καλημέρα Σοφία μου!!! Καλύτερα πήγαινε στο γιατρό να σε ξαναδεί για να ηρεμήσεις. Ξέρω τώρα έχεις τρελαθεί από όλο αυτό αλλά να σκέφτεσαι ότι μέσα στη βδομάδα σε είδε κ δεν είδε κάτι περίεργο. Μπορεί απλά να έχεις περίεργη ωορρηξία αυτό το μηνά 😉 Παίζει ρόλο κ το άγχος, στρες οπότε βαθιές ανάσες κ περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό!!!
Τέλεια!!! Μεγαλώνει και εσένα η μπεμπούλα σου 😍!! Ύστερα από έρευνα κατέληξα ότι θα το κάνω και εγώ και ο σύζυγος για να είμαστε σίγουροι!!!
Και εγώ αυτό είδα ότι είναι πάρα πολύ επικίνδυνος για τα βρέφη οπότε θα το κάνω!
Ναι ρε συ! Τεράστιος μου φαίνεται! Όταν τον έπαιρνα αγκαλιά πριν γεννήσω, έλεγα "σιγά 13 κιλακια είναι, σιγά το βάρος, δε θα πάθω τίποτα". 😆 Μετα που συνήθισα με το μωρό, ο μεγάλος μού φαίνεται πλέον τεράστιος και πιο στιβαρός... Τα χεράκια και τα ποδαράκια του που τα έβλεπα κι έλεγα "αχ μωρέ, ακόμα μικρούλικα ειναι" τώρα μου φαίνονται πολύ μεγάλα 🥲
Εμένα ακόμα και το μωρό μεγάλωσε! Έχει κάνει κεφάλα με μαγουλάρες και κάποια φορμακια του είναι ήδη στενά!! 🥲
Και μετά σκέφτομαι πόσο μικρά ήταν, πόσο μεγαλώνουν χωρίς να το πάρω χαμπάρι (ενώ εγώ μένω στην ίδια ηλικία 😆) και πότε θα γίνει έφηβος και δε θα θέλει να είναι καθόλου μαζί μου 🥲🥲