Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πονάω σε σημείο που θα έπαιρνα ένα παυσίπονο να με χαλαρώσει.    Κάπου είχα διαβάσει πως χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι και σε συνδυασμό και το μωρό που μεγαλώνει και παίρνει θέση υπάρχει αυτός ο πόνος χαμηλά αλλά και στην μέση.  Εμένα σήμερα η κοιλιά μου μια είναι πάνω μια κάτω,με είδε πάλι μια γιαγιά μου λέει κοντεύεις λίγο έμεινε έχει κατέβει πολύ η κοιλιά σου. Αλλά γενικά και στις 2 εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν ποτέ ψηλά.
    • @ΜαρίαΔημήτρης μέχρι να περάσει τ πασχα θα έχουν περάσει και οι 2 βδομαδες. Ουτε π θα τ καταλαβεις. Εγώ ποναω πολύ αναμεσα στα πόδια, στα κόκαλα. Ειδικά άμα καθομαι πολύ ωρα κ πάω να σηκωθώ πρεπει να περάσει λιγη ώρα για να ισορροπησω. Και στη μεγαλη μ θυμαμαι ειχα σ αυτές τις βδομαδες. 
    • Αχ Μαρακι μου το ευχομαι ολοψυχα σε εσενα και σε ολα τα κοριτσια να εχουμε ομαλο και γρηγορο τοκετο με ενα πονο. Υπαρχει ανυπομονησια σε νιωθω αλλα αστα τα μπεμπινια να αφρατεψουν λιγο ακομα για καλο τους ειναι. Θα περασουν 2-3 εβδομαδες γρηγορα τωρα πια τρεχει ο καιρος. Πονας πολυ ή σε ενοχλει σαν αισθηση;
    • Ααα όντως μαζευτήκαμε πολλές 😂  ένα χρόνο έχω να πάω εσύ είσαι και πιο κοντά θα είναι πιο εύκολο εγώ θέλω 7 ώρες για να πάω στο πατρικό μου 
    • Να σου πω την αλήθεια αν συνεχιστούν έτσι οι πονοι περιοδου θα ήθελα να γεννησω αλλά το βάρος της μπεμπας είναι λίγο ακόμα.  Πραγματικά νομίζω κουράστηκα, από την μία θέλω να γεννησω και από την άλλη όχι. Πάντως το σίγουρο είναι πως θέλω να γεννησω γρήγορα και εύκολα όπως τον γιο μου. 2.5πμ με έπιασαν πονοι, 5,30πμ πήγα στο μαιευτήριο χωρίς να έχω πάρει τηλέφωνο τον γιατρό(με κοίταζαν σαν ουφο στο μαιευτήριο όταν είπα να τον ειδοποιήσουν εκείνοι) και 8 πμ είχα γεννησει, τσακ μπαμ. 10 πμ ήμουνα στο δωμάτιο και έτρωγα πρωινό 🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...