Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.......

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΡΘΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ:angry: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΙΣ 27 ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΟΥ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ:( :( :(

ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ Ο ΤΥΧΑΙΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ;) ;) ;)

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ .......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο σου γιατι το λες και μονη σου... ειναι νωρις ακομα και χρειαζεται υπομονη... με το καλο σου ευχομαι το πολυποθητο γεγονος...:kiss:

Γλυκιά μου μην το σκεφτεσε κάν.

Ευχαριστήσου την πράξη με τον άντρα σου και όλα θα έρθουν. Όταν δεν το σκεφτόμαστε και δεν μπαίνουμε στην διαδικασία της αναμονής και της αγωνίας έρχετε πιο εύκολα.

Μια μικρή σύμβουλη ... μην τον ξεζουμίζεις καθημερινά ... είναι καλύτερα να κάνετε έρωτα κάθε 2 μέρες (έχουν μεγαλύτερη δύναμη τα σπερματοζωάρια).

Καλή απόλαυση λοιπον :P

Αχ το κοκκινο πραγμα....μαλλον μαυρη θα επρεπε να ειναι αφου μας μαυριζει τη ζωη χα χα!!Πλακα κανω....:-)

Δεν πειραζει κοριτσακι μου!!Θα τα καταφερετε συντομα!!!Συμβαινει αυτο και απο το αγχος...συνεχιστε τις προσπαθειες σας ηρεμα και δεν θα αργησει!!!Απολαυσε την διαδικασια της συλληψης εχει κι αυτη την χαρη της!:-)

ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ..........ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΧΧΑΧΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ;) ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΤ ΧΑΡΗ ΤΗΣ...........ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ

Δινουμε δυναμη η μια στην αλλη πιστεψε με ολες το εχουμε αναγκη....:-)

Να σαι καλα κοπελα μου και οταν θα αποκτησεις και το μωρακι θα τα σκεφτεσαι ολα αυτα και θα λες μα γιατι δεν το απολαμβανα και αγχωνομουν....τα ιδια λεω και σε μενα :-)

Lila mou

ypomoni!!!

Tha sas erthei to bebe arkei.......

....... na kanete polles agkalitses!!!

O erwtas "genna" mwra! (((oxi i praksi me skopo!)))

Ps: kai na akous tin Aristina!!!

Kserei ti leei.....! Sofo koritsi...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...