Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω κύκλο 28-30 μερες και δεν εχω κανενα προβλημα με την περιοδο μου. Εκανα ελευθερα στην 11η και 12η μερα του κυκλου. Χθες ειδα ροζ όταν σκουπιστηκα αλλά μετά δεν ξαναείδα ήταν μόνο στο πρώτο σκούπισμα.  Περιμένω περίοδο σε 10 μέρες.  Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσυνης; πρώτη φορά παθαίνω κάτι τετοιο

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η olgappppppp είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω κύκλο 28-30 μερες και δεν εχω κανενα προβλημα με την περιοδο μου. Εκανα ελευθερα στην 11η και 12η μερα του κυκλου. Χθες ειδα ροζ όταν σκουπιστηκα αλλά μετά δεν ξαναείδα ήταν μόνο στο πρώτο σκούπισμα.  Περιμένω περίοδο σε 10 μέρες.  Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσυνης; πρώτη φορά παθαίνω κάτι τετοιο

Πιθανόν να ήταν αίμα εμφύτευσης! Συνήθως 12+ μέρες μετά την ωορρηξία θα δείξουν τα τεστ πρώιμης ανίχνευσης, οπότε αν δεν έχει αδιαθετισει μέχρι τότε μπορείς να κάνεις ένα τεστ αν δεν αντέχεις να περιμένεις 😅 Πιο έμπιστο είναι 14 μέρες μετά την ωορρηξία.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Πιθανόν να ήταν αίμα εμφύτευσης! Συνήθως 12+ μέρες μετά την ωορρηξία θα δείξουν τα τεστ πρώιμης ανίχνευσης, οπότε αν δεν έχει αδιαθετισει μέχρι τότε μπορείς να κάνεις ένα τεστ αν δεν αντέχεις να περιμένεις 😅 Πιο έμπιστο είναι 14 μέρες μετά την ωορρηξία.

Δεν αντεχω🤣🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Άμα κάνω χοριακη θα δειξει;

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η olgappppppp είπε:

Βλέπεις με κάποιον τρόπο την ωορρηξία σου; τεστακια ας πούμε γιατί αν έχεις κύκλο 28-30 μέρες λογικά η ωορρηξία σου γίνεται 14 με 16 μέρα οπότε πιστεύω ότι 11 με 12 μέρα είναι λίγο νωρίς για σύλληψη από την άλλη βέβαια ποτέ δεν ξέρεις

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η olgappppppp είπε:

Άμα κάνω χοριακη θα δειξει;

Ποια μέρα; Πριν την 12η μέρα μετά την ωορρηξία (αν την ξέρεις ακριβώς) δύσκολο... 

Χαχα υπομονή όπως όλες μας! Τα έχουμε περάσει! Καλύτερα λίγες μέρες υπομονή ακόμα παρά αρνητικό τεστ επειδή είναι νωρίς 😛

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...