Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερμηνία όνειρου.

Recommended Posts

Ερχόμενη στην δουλειά μαζί με μία συνάδελφο μου είπε ότι με είδε στον ύπνο της. Ήταν λεέι σε ένα νεκροταφείο .... και έψαχνε σε κάτι αίθουσες όπου ανοίγοντας μία πόρτα η οποία οδηγούσε σε ένα πολύ όμορφο χώρο (σαν προσωπικός χώρος ταφής) πού άνηκε μόνο στην οικογένεια του ιδιοκτήτη της εταιρείας που δουλεύουμε. Εκεί είδε και εμένα με την μητέρα μου και κρατούσα στα χέρια μου λέει την κόρη μου (είμαι 7 μηνών έγκυος) η οποία φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα. 'Εγω την έδειχνα λέει στον μεγάλο γιό του ιδιοκτήτη (αντώνης στο όνομα) και καθώς λέει πλησίασε να με χεραιτήσει φορούσα και εγώ κόκκινο φόρεμα ενώ πριν φορούσα άλλο χρώμα.

Αγχώθηκα γιατί μου είπε και καλά ότι θα γεννήσω γρηγορότερα - πρόωρα δηλαδή.

Σας παρακαλώ πολύ ... μπορείτε να μου εξηγήσετε κάποια πράγματα ... γιατί ... επιρεάστηκα πάρα πολύ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ. Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ, ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ?ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ. Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΗ. ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ. ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΧΑΛΑΡΩΣΕΕΕΕ...:)

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΚΑΛΗ ΖΩΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.ΙΣΩΣ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ.

csig καλο απογευμα κ απο εμενα να μην αφηνεις τα ονειρα να σ'επηρεαζουν ποσο μαλιστα αν δε τα εχεις δει εσυ,εγω μια φορα που ειδα ενα πραγματι ασχημο ονειρο κ το συζητησα με σημαντικο μου ατομο ειπε να μη δινω σημασια κ αυτο κανω την αλλη μερα το ξεχναω κ εχω παρατηρησει αν κ βλεπω πολλα ονειρα ευτηχως δε βγενει τιποτε....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...