Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΞΕΣΗ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,θα ηθελα τη γνωμη οποιας εχει την ιδια εμπειρια με μενα,παρακαλω.

Την Τριτη(18/10/2022) εκανα αποξεση μετα απο παλλινδρομη κυηση.Μεχρι την Παρασκευη δεν ειχα καμια ενοχληση.Ομως απο το Σαββατο εχω αιμα ( σαν να εχω περιοδο) και πονο.πηρα χθες το γιατρο μου και μου ειπε να παρω μιτροταν ( 3 την ημερα,για 3 μερες).εχει τυχει σε καμια αλλη;; οποια απαντηση σιγουρα θα με καθυσηχασει... 

Ευχαριστω

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mrfl είπε:

Καλησπέρα,θα ηθελα τη γνωμη οποιας εχει την ιδια εμπειρια με μενα,παρακαλω.

Την Τριτη(18/10/2022) εκανα αποξεση μετα απο παλλινδρομη κυηση.Μεχρι την Παρασκευη δεν ειχα καμια ενοχληση.Ομως απο το Σαββατο εχω αιμα ( σαν να εχω περιοδο) και πονο.πηρα χθες το γιατρο μου και μου ειπε να παρω μιτροταν ( 3 την ημερα,για 3 μερες).εχει τυχει σε καμια αλλη;; οποια απαντηση σιγουρα θα με καθυσηχασει... 

Ευχαριστω

Κορίτσι μου έχω στο ιστορικό μου δύο αποξέσεις, όπου κ στις δύο είχα αίμα για αρκετές μέρες, αλλά αυτό άρχισε από την πρώτη μέρα, δεν εμφανίστηκε μετά από μέρες. Πόνο ευτυχώς δεν είχα. Σίγουρα κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά, αλλά γιατί δεν επισκέπτεσαι τον γιατρό σου να σε δει κ να σιγουρευτείτε ότι είναι όλα καλά; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...