Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Διανύω τη 2η ημέρα καθυστέρησης.. και ίσως να είμαι έγκυος... 

Τις προηγούμενες μέρες προηγήθηκαν αρκετά πονακια κάτω χαμηλά ,που δεν έδωσα πολύ σημασία , σαν σφαχτες..και δεξιά αριστερά ενίοτε... Ειδικά όταν τεντωνομουν...

Συγγνώμη για τις λεπτομέρειες, αλλά συνήθως την ημέρα αναμενόμενης περιόδου, επισκεπτομαι το μπάνιο πιο εύκολα σε σχέση με γενικά 😬.. ενώ αυτές τις μέρες έχω μεγάλη δυσκοιλιότητα..

Το στήθος μου είναι πολύ πρησμένο..

Και η κολλητή μου μου υπενθύμισε πως πριν 3 μέρες που σηκωθηκαμε και χορέψαμε 1 λεπτό ήρεμο χορό λάτιν εγώ ήμουν λαχανιασμενη λες και έτρεχα μαραθώνιο...😳

Λετε;...

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Αγγελική Μπουγιουκα είπε:

Τις προηγούμενες μέρες προηγήθηκαν αρκετά πονακια κάτω χαμηλά ,που δεν έδωσα πολύ σημασία , σαν σφαχτες..και δεξιά αριστερά ενίοτε... Ειδικά όταν τεντωνομουν...

Συγγνώμη για τις λεπτομέρειες, αλλά συνήθως την ημέρα αναμενόμενης περιόδου, επισκεπτομαι το μπάνιο πιο εύκολα σε σχέση με γενικά 😬.. ενώ αυτές τις μέρες έχω μεγάλη δυσκοιλιότητα..

Και η κολλητή μου μου υπενθύμισε πως πριν 3 μέρες που σηκωθηκαμε και χορέψαμε 1 λεπτό ήρεμο χορό λάτιν εγώ ήμουν λαχανιασμενη λες και έτρεχα μαραθώνιο...😳

Λετε;...

Καλημέρα, μπορεί να είσαι κοπέλα μου , μπορεί και όχι. Μην κοιτάς συμπτώματα, καμία φορά είναι ίδια με της περιόδου. Αφού έχεις καθυστέρηση κάνε ένα τεστ ή καλύτερα χοριακη. Εγώ θα ξεκινούσα με τεστ αν ήμουν στην θέση σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Αγγελική Μπουγιουκα είπε:

Λετε;...

Καλημέρα αφού είσαι σε καθυστέρηση γιατί δεν κανείς ενα τεστ ή χοριακη ; 
τα συμπτώματα εγκυμοσύνης στην αρχή μοιάζουν αρκετά με της περιόδου 

σου εύχομαι να εχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...