Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπον ακουστε ιστορια να πεθανετε στο γελιο και να δειτε τι σοι γυναικες υπαρχουν και μερικες φορες τι θυματα που ειναι οι αντρες .

Εχω μια γνωστη ας τη πουμε Μαρια κοινο ονομα λοιπον σημερα ειναι γυρω στα 32 καπου εκει λοιπον παντευτηκε πριν καποια χρονια ενα πολυ καλο παιδι τον νικο ας πουμε και αυτος ηταν φιλος του αδερφου της.Λοιπον η Μαρια επειδη ηταν κακκομαθημενη και δεν ειχε μαθει στα μετρα αρχισε να τη κανει στο Νικο και γνωρισε σε ενα παρτι που εκανε τον Φωτη και μετα απο λιγο καιρο εμεινε εγκυος ενω ηταν πανυτρεμενη και γεννησε ενα κοριτσακι το οποιο ηταν του Φωτη αλλα επειδη ηταν ακομα παντρεμενη μπηκε στο ονομα του αντρα της Νικου.Με το Νικο χωρισανε αλλα το παιδι εμενε στο ονομα του παρολο που εκεινος ηξερε την αληθεια .Ο φωτης της ελεγε να παντρευτουν και ηταν ετοιμη αλλα επειδη ειπαμε της αρεσε το γυρω γυρω γμωρισε το κωστα αλλα με το φωτη δεν ειχε χωρισει .Μαλιστα στραβωσε οταν ο Νικος παντρευτηκε.Εκανε αυτη διαφορες σχεσεις .... και το παιδι εφτασε σε ηλικια να παει σχολειο αλλα δεν γινοταν γιατι ο κανονικος πατερας ειχε καταθεσει χαρτια για να παρει η μικρη το ονομα του , αλλα αυτη δεν συμφωνουσε ο δε Νικος τα βρηκε με το Φωτη (γινανε και κολλητοι) και τελικα το παιδι γραφτηκε με το ονομα του πατερα.Κια αν νομιζετε οτι αυτη εμεινε με το πατερα του παιδιου κανετε λαθος αρραβωνιαστηκς τον θωμα ανα αποτεωνακο και αφου της πουλησε ερωτες και της εγφαγε οτι ηθελε την εκανε και αυτη ειναι παλι με το Φωτη αλλα αταυτοχρονα αν δει κατι θα τρεξει .

Πως μπορειτε να κρινετε μια τετοια γυναικα οπως επισης ξκαι την οικογενεια της που γνωριζουν τα παντα και μάλιστα εχουν το παιδι αυτοι γιατι εκεινη πρεπει να κανει τη ζωη της Ετσι τους λεει

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Π...........................

ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?? ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.........

Δημοσίευση

λοιπον ενας χαρακτηρισμος υπαρχει γι'αυτη τη γυναικα κ νομιζω τον καταλαβενουμε ολες μας.αφου κυρα μου ηθελες να εισαι οπου σε παει ο ανεμος τη ηθελες κ παντρευτηκες; κ ενταξει ο γαμος το μετανιωσες χωρισες,αυτο το καημενο το παιδακι που εφερες στον κοσμο τι φταιει;

ευχομαι μονο να μη καταληξει κ'αυτο καπου περιεργα γιατι με τετοια βιωματα κανεις δεν ξερει.........:(

Δημοσίευση

τι να πω τωρα;;;; αν θες κυρια μου να εισαι οπου φυσαει ο ανεμος και να περνας καλα ειναι δικαιωμα σου. αλλα το παιδι τι το θελεις; τουλαχιστον υπαρχει η οικογενεια της που το φροντιζει. ενα παιδι δεν ειναι παιχνιδι, θελει θυσιες και πρωτα απ'ολα να εισαι διατεθειμενη να βαλεις τον εαυτο σου σε δευτερη και σε τριτη μοιρα.

Δημοσίευση

Λογια δεν χωρουν ουτε θα κρινω...ο κοσμος ειναι γεματος απο διαφορων ειδων ανθρωπους....τους λυπαμαι γιατι ειναι δυστηχισμενοι αλλα παλι λυπαμαι πιο πολυ γιατι την πληρωνουν οι αθωοι....παντα...γι αυτους κλαιω...Μακαρι να μπορουσε να τελειωσει αυτο...

Δημοσίευση

πω!πω! τι να πω αυτη δεν ειναι μανα ειναι τερας!!!

αφηνει,το παιδι που?με τουσ παπουδες?να το κανουν τι?τι συμβουλες μπορουν να δωσουν?ενα παιδι εχει αναγκη τους γονεις του,οχι 2 γερους ανθρωπους.τι αλλο να πω.

αχ θεουλη μου,που πας και δινεις παιδια,αχ αχ?

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...