Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπον ακουστε ιστορια να πεθανετε στο γελιο και να δειτε τι σοι γυναικες υπαρχουν και μερικες φορες τι θυματα που ειναι οι αντρες .

Εχω μια γνωστη ας τη πουμε Μαρια κοινο ονομα λοιπον σημερα ειναι γυρω στα 32 καπου εκει λοιπον παντευτηκε πριν καποια χρονια ενα πολυ καλο παιδι τον νικο ας πουμε και αυτος ηταν φιλος του αδερφου της.Λοιπον η Μαρια επειδη ηταν κακκομαθημενη και δεν ειχε μαθει στα μετρα αρχισε να τη κανει στο Νικο και γνωρισε σε ενα παρτι που εκανε τον Φωτη και μετα απο λιγο καιρο εμεινε εγκυος ενω ηταν πανυτρεμενη και γεννησε ενα κοριτσακι το οποιο ηταν του Φωτη αλλα επειδη ηταν ακομα παντρεμενη μπηκε στο ονομα του αντρα της Νικου.Με το Νικο χωρισανε αλλα το παιδι εμενε στο ονομα του παρολο που εκεινος ηξερε την αληθεια .Ο φωτης της ελεγε να παντρευτουν και ηταν ετοιμη αλλα επειδη ειπαμε της αρεσε το γυρω γυρω γμωρισε το κωστα αλλα με το φωτη δεν ειχε χωρισει .Μαλιστα στραβωσε οταν ο Νικος παντρευτηκε.Εκανε αυτη διαφορες σχεσεις .... και το παιδι εφτασε σε ηλικια να παει σχολειο αλλα δεν γινοταν γιατι ο κανονικος πατερας ειχε καταθεσει χαρτια για να παρει η μικρη το ονομα του , αλλα αυτη δεν συμφωνουσε ο δε Νικος τα βρηκε με το Φωτη (γινανε και κολλητοι) και τελικα το παιδι γραφτηκε με το ονομα του πατερα.Κια αν νομιζετε οτι αυτη εμεινε με το πατερα του παιδιου κανετε λαθος αρραβωνιαστηκς τον θωμα ανα αποτεωνακο και αφου της πουλησε ερωτες και της εγφαγε οτι ηθελε την εκανε και αυτη ειναι παλι με το Φωτη αλλα αταυτοχρονα αν δει κατι θα τρεξει .

Πως μπορειτε να κρινετε μια τετοια γυναικα οπως επισης ξκαι την οικογενεια της που γνωριζουν τα παντα και μάλιστα εχουν το παιδι αυτοι γιατι εκεινη πρεπει να κανει τη ζωη της Ετσι τους λεει

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Π...........................

ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?? ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.........

Δημοσίευση

λοιπον ενας χαρακτηρισμος υπαρχει γι'αυτη τη γυναικα κ νομιζω τον καταλαβενουμε ολες μας.αφου κυρα μου ηθελες να εισαι οπου σε παει ο ανεμος τη ηθελες κ παντρευτηκες; κ ενταξει ο γαμος το μετανιωσες χωρισες,αυτο το καημενο το παιδακι που εφερες στον κοσμο τι φταιει;

ευχομαι μονο να μη καταληξει κ'αυτο καπου περιεργα γιατι με τετοια βιωματα κανεις δεν ξερει.........:(

Δημοσίευση

τι να πω τωρα;;;; αν θες κυρια μου να εισαι οπου φυσαει ο ανεμος και να περνας καλα ειναι δικαιωμα σου. αλλα το παιδι τι το θελεις; τουλαχιστον υπαρχει η οικογενεια της που το φροντιζει. ενα παιδι δεν ειναι παιχνιδι, θελει θυσιες και πρωτα απ'ολα να εισαι διατεθειμενη να βαλεις τον εαυτο σου σε δευτερη και σε τριτη μοιρα.

Δημοσίευση

Λογια δεν χωρουν ουτε θα κρινω...ο κοσμος ειναι γεματος απο διαφορων ειδων ανθρωπους....τους λυπαμαι γιατι ειναι δυστηχισμενοι αλλα παλι λυπαμαι πιο πολυ γιατι την πληρωνουν οι αθωοι....παντα...γι αυτους κλαιω...Μακαρι να μπορουσε να τελειωσει αυτο...

Δημοσίευση

πω!πω! τι να πω αυτη δεν ειναι μανα ειναι τερας!!!

αφηνει,το παιδι που?με τουσ παπουδες?να το κανουν τι?τι συμβουλες μπορουν να δωσουν?ενα παιδι εχει αναγκη τους γονεις του,οχι 2 γερους ανθρωπους.τι αλλο να πω.

αχ θεουλη μου,που πας και δινεις παιδια,αχ αχ?

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️
    • @Sotiria_94 το στήθος μου και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη το νιώθω μαλακό αλλά δεν έχει σχέση αυτό.  Μετά την γεννα θυμαμαι την επιμενη μερα ειχε γινει τουμπανο και σκληρο και πεταγοταν σαν βρυση το γάλα, οποτε μην σε αγχώνει το θέμα θηλασμού.   Παρασκευή έχω το doppler εγώ και σκέφτομαι αν ειμαι οκ στον γυρισμό να περάσω να πάρω κανένα ρουχαλάκια εξόδου για την μπέμπα και καμιά πάνα αγκαλιάς και μια κουβερτουλα. Τώρα από pampers και σαπούνια και τετοια δεν βιάζομαι.
    • @Diwni ειναι σοκαριστικο το ποσα πραγματα χρειαζονται για τον πρωτο καιρο με το μωρο, εχω παθει πλακα. Και καθε φορα που γραφετε σχετικα με αυτα, βρισκω και κατι επιπλεον που δεν το ειχα σκεφτει πωπωω. Στο μεταξυ ηθελα να σας πω οτι το στηθος μου ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος και εχω χασει καθε ελπιδα θηλασμου πρωτα ο Θεος οταν γεννηθει ο σπορος μου. Εσεις πως ειστε σχετικα με αυτο;
    • Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...