Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΧ KIDER ΜΟΥ! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΆΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ...

Δημοσίευση

ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ.ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝ.

Δημοσίευση

Γεωργια μου,σου ειχα ξαναγραψει πριν μια μερα.Κι εγω δυστηχως αυτον τον μηνα τα ιδια επαθα με εσενα.Παρολο που ειχα παρει τα παυσιπονα και ειχα το αγχος μου τι θα γινει αν τελικα ημουν εγκυος,οταν ειδα το τεστ αρνητικο...μαραζωσα...Ομως δεν πρεπει να στεναχωριομαστε.Θα ερθει και για εσενα και για εμενα ,αλλα και για ολες τις κοπελες που προσπαθουν...Υπομονη χρειαζεται μερικες φορες...,πιστη και χαλαρα....φιλια.

Δημοσίευση

ΛΙΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ...ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ..ΟΠΟΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ!!ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 10η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ...

Δημοσίευση

Γεωργια μου ...αργησα να σου απαντησω αφου ειχα μερες να ανοιξω τον υπολογιστη.Και βεβαια σε καταλαβαινω...ολες λιγο πολυ περναμε παρομοιες καταστασεις.Και παντα δυστηχως υπρχει κατι καινουριο στον κυκλο μας που να ας κανει να το θεωρουμε σαν συμπτωμα.Οπως σου εγραψα κι εγω ποτε αλλοτε δεν ειχα τοσο συντομη περιοδο...αλλα το καλυτερο γιατροσοφι...ειναι η απομακρυνση του αγχους.Ετσι λενε ολα τα κοριτσια εδω μεσα...και για να το λενε κατι παραπανω θα ξερουν.Φιλακια πολλα και ας το διασκεδασουμε..να δεις που τοτε θα εχουμε γρηγορα ευχαριστα αποτελεσματα...

Δημοσίευση

γεια σου γεωργια κ εγω με τον αντρα μου προσπαθουμε 8 μηνες κ τα ιδιο επαθα κ εγω τον περασμενο μηνα αδιαθετησα κ μου κρατησε 3 μερες κ πηγα στον γιατρο επειδη πονουσα χαμηλα κ μου ειπε οτι ηταν απο το αγχος καλυτερα να πας στον γιατρο να εξετασει φιλακια σου ευχομαι οτι καλυτερο;)

Δημοσίευση

δεν πειραζει γεωργια μου μην στεναχωρισαι τα ιδια περναω 8 μηνες τωρα σε καταλαβαινω... οτν ακους συνεχεια αρνητικες απαντησεις χανεις την γη κατω απο τα ποδια σου πρεπει να σταματησουμε να το εχουμε στο μυαλο μας.. που θα παει θα μας στυλει ο θεουλης κ εμας ενα σπορακι:P φιλακια πολλα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...