Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

kalimera pedia echo ena provlima. mu irthe periodos 9/2 kaname ti kaname oles tis ipolipes meres ke stis 17/2 teleiose mesa mu. prochtes 20/2 ksimeronodas 21/2 meta apo tin epafi kaname pechnidia ke mu ipe oti emorago. kitaksa evala ke mia petseta ke itane odos ema. kokkino anikto katharo ochi san tin periodo. ti bori na simeni afto? sas parakalo ekana erevna sto net ke den vrika kati

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεσποινακι, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

Ουτε το δικτυο ουτε καποια κοπελα εδω μπορει να σου πει με βεβαιοτητα τι μπορει να εχεις!

ΠΡΕΠΕΙ να σε δει αμεσα γιατρος, μπορει να μην ειναι τιποτα αλλα μπορει να χρειαζεσαι κατι παραπανω που δεν το ξερει κανεις μας.

Γεια σου Δεσποινα μου....μπαινω στο θεμα....οταν εννοεις αιμοραγουσες???πλημυρα?ειχες πολυ η σταγονες και ποσο κρατησε?

Δεσποινάκι μπορεί να είναι το οτιδήποτε...το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι μια επισκεψη στον γυναικολόγο σου..

οταν εννοεις παιχνίδια τι εννοείς..μήμπως κάπου τραυματίστηκες κατα την διάρκεια αυτών;;οταν λές αιμοραγια χρειάστηκε να βάλεις σερβιέτα π.χ ή απλα τοπικά έβγαλες λιγο αιμα και οταν σκουπίστηκες ήσουν εντάξει;;

mu ipe oti trechi ema evala chartomadilo ke gemise ekana mia aftoschedia servieta me vamvaki ke chartomadilo ke ksalosa. chtes itane kafe san telioma apo periodo alla san zele. vasi imeron pados den bori na ine tpt etsi den ine? otan enoo pechnidia na meta apo ti praksi san na pigenis ginekologo... daktilo den ponesa katholu kata ti darkia ekini omos ke den emiaze me travmatsmo giati ksodepsa 1 paketo chartomadila apo to ema fovithika toso poli afu akoma ke egike kati me tis meres ke px epiasa pedi den ksero pos na eklavo to ema...

εγω παντως ξερω οτι μπορει να συμβει την μερα της ωορηξιας αλλα σταγονες οχι και τοσο πολυ αιμα...και δεν νομιζω να ειναι περιοδος....παντως θα πρεπει να ρωτησεις τον γιατρο σου...για να εισαι ησυχη....

Εμ συγνωμη κιολας προσπαθειτε για παιδακι?:-)

Δηλαδή απ ότι κατάλαβα Δεσποινα δεν ηταν λιγο το αιματάκι..αφου και σήμερα συνεχίζεται με καφέ..Απο τις 17 που έγινε η εκσπερμάτωση και γω το βλέπω λιγο περιεργο για κατι άλλο..τελοσπάντων μακάρι να ειχα σπουδάσει ιατρική και να νε βοηθούσα αλλα δυστηχώς...Δεσποινάκι την Δευτέρα στον γιατρό!!!Μην το αμελήσεις!!!

Υπάρχει περίπτωση-επειδή συνέβη σε γνωστή μου-να ειναι ο παρθενικός υμένας..να μην ειχε σπάσει τελείως..Φυσικά τελειως αυθαιρετο αυτο που λέω..δεν μπορώ να ξέρω..

edo kai kati mines to kanume elefthera an ola pane kala tha padreftume ton oktovrio opote den echume kapio provlima an mas erthi ena moraki. alla to skiniko stis 17 tu mina pu teliose mesa mu me tromokratise ke prochtes me to ema fovithika poli to ti senaria ekana me to mialo mu... mia fili iche silavi epathe to idio ke telika i emoragia itane apo apovoli!!! den ksero ti na po. fisika cha pari to giatro mu (2.35 to proi molis idame ta emata) tu estila sms ke mu pe ok sinechise to sex!!! malon den katalave gia tin posotita ematos

η δεν κατάλαβε την ποσότητα αίματος ή κάποιο "καλό" όνειρο έβλεπε...!!!Ξαναπάρτον σήμερα και εξηγησέ του με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε..Πιστευω η απάντηση να ειναι διαφορετική αυτή τη φορά...!!

Despoina mou geia sou...

Kai kalos mas vrikes...

Agapi mou gia pigenne amesos ston giatro sou...

Kamia den mporei na sou pei gia etsi periptwsei...

Mono o giatros sou me eidikes eksetaseis...

Min to ameliseis...

Na molintheis kai apo kati themas...

Koritsi mou poli aima eixes,,, pigenne sto giatro sou...

Tha se perimenoume...

Ναι μαλλον δεν θα καταλαβε καλα για την ποσοτητα!juliana ονειρο ναι!!:-)

Ευχομαι να μην ειναι τιποτα Δεσποινα μου!!!Με το καλο να γινει ο γαμος και να ρθει και το μωρακι!!!!

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΧΗΛΗΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ.ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙ.

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΟΙΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑ.

ach koritsia kathe tris ke pente pigeno gia pipi ke ektos aftu ponao les ke perimeno periodo. ta nevra mu ine poli askimo na mn kseri ti pezi. o giatros an telika ime bori na to katalavi apo tora?

Kαλημερα Δεσποινακι.Οχι ο γιατρος δεν μπορει να το δει απο τωρα...τελικα τι σου ειπε?Να κανεις εξετασεις οπως πολυ καλα ειπε και η Εφη!Εχεις κανει?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...