Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω να γίνω μαμά!!!

stressed

Recommended Posts

Γεια σας, νέα στην ομάδα σας...

Λοιπόν, εδώ και πολύ λίγους μήνες προσπαθούμε με τον σύντροφό μου να αποκτήσουμε μωράκι... Στην τελευταία επίσκεψη στον γυναικολόγο αρχές Αυγούστου όλα καλά, να σημειωθεί ότι ήμουν στις γόνιμες μέρες όπως μου είπε.. Την ίδια μέρα υπήρξε επαφή με τον σύντροφό μου... Μου σύστησε να πάρω profertil κάτι που το ξεκίνησα αρχές Σεπτέμβρη. Τον Αύγουστο ΄΄ σε κάποια φάση πονούσα πάρα πολύ σε σημείο να διπλωθώ στα δύο ίσως δέκα μέρες μετά τις γόνιμες .... Όχι συνεχόμενα βέβαια ...μια μέρα είχα αυτό το πόνο σαν να με σφάζουν για κάνα δυο ώρες περίπου... Ίσως δεν έκανα καλά αλλά δεν ενημέρωσα για αυτό τον γυναικολόγο... Αρχικά ερώτηση σαν πιο έμπειρες... υπήρχε πιθανότητα να  μην προχώρησε εγκυμοσύνη και να απέβαλα τότε ?  Δεν έχω αναφέρει ότι γενικά δεν πονάω και η καθημερινότητα μου στην περίοδο είναι μια χαρά... εκτός λίγο της πρώτης μέρας που η κοιλιά είναι τελείως πρησμένη.... μόνο αυτό με ενοχλεί... 

Τώρα τον Σεπτέμβρη στις γόνιμες μέρες πάλι υπήρξε επαφή...  χθες νόμιζα μήπως κάτι γίνεται μιας και στα σκουπίσματα είδα καφέ βλένα ( Συγνώμη για την περιγραφή). Σήμερα ξύπνησα με κανονική σχετικά αιμορραγία.  Επίσης κανονικά περίοδο περίμενα σε 5-6 μέρες.... Υπάρχει περίπτωση το profertil που λέει οτι ρυθμίζει τον κύκλο να την έφερε νωρίτερα? Έχω παραπανίσια κιλά και μέσος όρος κύκλου ήταν οι 34 μέρες... 

Καμία βοήθεια? Έχω αγχωθεί πολύ και κάθε μήνα ψάχνω για συμπτώματα που νομίζω ότι τα έχω και μετά απογοητεύομαι.... 

Αυτά και συγνώμη αν σας κούρασα.... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η stressed είπε:

Λοιπόν, εδώ και πολύ λίγους μήνες προσπαθούμε με τον σύντροφό μου να αποκτήσουμε μωράκι... Στην τελευταία επίσκεψη στον γυναικολόγο αρχές Αυγούστου όλα καλά, να σημειωθεί ότι ήμουν στις γόνιμες μέρες όπως μου είπε.. Την ίδια μέρα υπήρξε επαφή με τον σύντροφό μου... Μου σύστησε να πάρω profertil κάτι που το ξεκίνησα αρχές Σεπτέμβρη. Τον Αύγουστο ΄΄ σε κάποια φάση πονούσα πάρα πολύ σε σημείο να διπλωθώ στα δύο ίσως δέκα μέρες μετά τις γόνιμες .... Όχι συνεχόμενα βέβαια ...μια μέρα είχα αυτό το πόνο σαν να με σφάζουν για κάνα δυο ώρες περίπου... Ίσως δεν έκανα καλά αλλά δεν ενημέρωσα για αυτό τον γυναικολόγο... Αρχικά ερώτηση σαν πιο έμπειρες... υπήρχε πιθανότητα να  μην προχώρησε εγκυμοσύνη και να απέβαλα τότε ?  Δεν έχω αναφέρει ότι γενικά δεν πονάω και η καθημερινότητα μου στην περίοδο είναι μια χαρά... εκτός λίγο της πρώτης μέρας που η κοιλιά είναι τελείως πρησμένη.... μόνο αυτό με ενοχλεί... 

Τώρα τον Σεπτέμβρη στις γόνιμες μέρες πάλι υπήρξε επαφή...  χθες νόμιζα μήπως κάτι γίνεται μιας και στα σκουπίσματα είδα καφέ βλένα ( Συγνώμη για την περιγραφή). Σήμερα ξύπνησα με κανονική σχετικά αιμορραγία.  Επίσης κανονικά περίοδο περίμενα σε 5-6 μέρες.... Υπάρχει περίπτωση το profertil που λέει οτι ρυθμίζει τον κύκλο να την έφερε νωρίτερα? Έχω παραπανίσια κιλά και μέσος όρος κύκλου ήταν οι 34 μέρες... 

Καμία βοήθεια? Έχω αγχωθεί πολύ και κάθε μήνα ψάχνω για συμπτώματα που νομίζω ότι τα έχω και μετά απογοητεύομαι.... 

Καλησπέρα και καλώς ήρθες 😊

εγω δεν μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα απλά συνήθως όταν ξεκινάμε επαφές το σπερμα μπορεί να μας διαταράξει λίγο τον κύκλο ή την ροη του αίματος γενικά βλέπουμε μερικές διάφορες κάποια κορίτσια 

για αρχή καταλαβαίνεις πότε κανείς ωορρηξία ; 
Καλό είναι να ενημερώνεις τον γιατρό σου όταν έχεις τόσο έντονο πονο  

και τελευταίο μην σκέφτεσαι τέτοια άσχημα πράγματα ξεκίνησες όπως λες λίγο καιρό προσπάθειες και αντί να χαλαρώσεις να το απολαύσεις με τον άντρα σου σκέφτεσαι μήπως έχεις αποβάλεις βρε κορίτσι μου; Όχι είναι λάθος.. θα σκέφτεσαι θετικά και εύχομαι να έρθει γρήγορα 💕 

στις πριν 10 ώρες, ο/η stressed είπε:

Πιθανοτατα αυτο που σε ενοχλησε να ηταν το εντερο. Μην ψαχνεις για συμπτωματα κυριως τον πρωτο μηνα. Απο οτι ειδα γραφεις για επαφη… κ οχι επαφες. Για να μεινεις με μια κ μονη επαφη στις γονιμες θα πρεπει να σαι πολυ πολυ τυχερη. 
ξεχνα τα ολα, με το που σου τελειωνει η περιοδος, μερα παρα μερα θα εχεις επαφη. Δε γραφεις την ηλικια σου, αλλα στα 30 πχ η πιθανοτητα εγκυμοσυνης σε καθε κυκλο ειναι γυρω στα 25%. Οσο μεγαλωνει η ηλικια τοσο μικραινει το ποσοστο αυτο. Το αγχος δεν επηρεαζει τη συλληψη, αλλα επηρεαζει την ψυχολογια σου, οποτε προσπαθησε να μη σκεφτεσαι τιποτα. Οταν ειναι αυτο να ερθει, θα ερθει. Και ειπαμε, μερα παρα μερα!!! Αντε συντομα να μας πεις τα ευχαριστα ευχομαι

Καλησπερα κοριτσι μου!!

Στο θεμα της αποβολης ξερω οτι πρεπει εκτος απο αρκετο πονο,να εχεις και αιμα..

Τωρα καταλαβαινω απολυτα το αγχος σου,αλλα θα στο δωσω σαν συμβουλη αυτο,οσο "ψαχνεις" συμπτωματα,τα βρισκεις!! Η περιοδος κι η εγκυμοσυνη στην αρχη εχουν ακριβως τα ιδια συμπτωματα!! Ευχομαι να ερθει συντομα το μωρακι και απολαυσε την διαδρομη χωρις να αγχωνεσαι!!❣️

στις On 22/9/2022 at 4:18 ΜΜ, ο/η stressed είπε:

Συμφωνώ αρκετά με αυτά που λένε τα κορίτσια. Για να μείνεις έγκυος συνήθως θες αρκετές επαφές, εκτός αν είσαι ακραία τυχερή και πετύχεις με τη μία. Σε κάθε κύκλο έχεις περίπου 20% πιθανότητα να πιάσεις αν έχεις επαφές στις γόνιμες (που φυσικά είναι δύσκολο να είσαι σίγουρη πότε είναι οπότε καλύτερα γενικά επαφές) με φυσιολογική γονιμότητα.

2-10 μέρες μετά τις γόνιμες δε μπορεί να υπάρξει αποβολή. Τόσο κάνει η εμφύτευση σκέψου. Δε θεωρείται αποβολή και δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα ούτε αν αποβληθεί το έμβρυο μετά την εμφύτευση. Είναι πολύ συνηθισμένο κι αυτό αλλά πάλι δε θα είχες πόνο ή κάτι. Απλά θα σου έρχονταν φυσιολογικά περίοδος ή με μικρή καθυστέρηση. Γι αυτό λένε τα τεστ εγκυμοσύνης μετά την καθυστέρηση. Να έχει σταθεροποιηθει η κατάσταση. 

Οι profertil μπορεί να σου άλλαξαν λίγο τον κύκλο, μπορεί και οι ελεύθερες επαφές, μπορεί και τυχαία. Εγώ ξεκίνησα επαφές πέρσι το Σεπτέμβρη. Μου ήρθε στις 32 μέρες εκείνο το μήνα ενώ είχα φυσιολογικά 35 μέρες κύκλο και τον Οκτώβρη έμεινα έγκυος. Από το τεστ ωορρηξίας που έκανα θεωρούσα ότι θα είχα 31 μέρες κύκλο τον Οκτώβριο και από την ηλικία του εμβρύου φάνηκε 29. Γι αυτό λεω γενικά επαφές και όχι όταν θεωρείς ότι είναι οι γόνιμες. Δε μπορείς να είσαι σίγουρη. 

Δεν αναφέρεις την ηλικία σου αλλά να ξέρεις ότι οι περισσότερες κοπέλες δεν μένουν κατευθείαν έγκυες,όχι ότι δεν συμβαίνει αλλά δεν είναι ο κανόνας.Για να πούμε ότι ξεκινάει μια εγκυμοσυνη θα πρέπει να έχεις καθυστέρηση,από ότι κατάλαβα εσύ δεν είχες,ακόμη και αν είχες βιοχημικη (κατι ξεκινησε αλλα σε λιγες μερες σταματησε),δεν μιλάμε για αποβολή ειναι πολυ νωρις, δε θα καταλάβαινες κάτι περισσότερο από μια συνηθισμένη περίοδο.Χαλαρωστε και μην το βάζετε συνέχεια στο μυαλό σας γιατί θα γίνουν αγγαρεία οι επαφές σας.Εαν περάσει ενας χρόνος και δεν έρθει κάντε και περαιτέρω εξετάσεις,σαλπιγγογραφια,σπερμοδιαγραμμα,ορμονικές .Αλλα είναι νωρίς ακόμη για να αγχωθείς.Επειδη ανέφερες τα κιλά σου,δεν ξέρω πόσα παραπάνω είναι αλλά πολλές φορές σε υπερβαρα άτομα επηρεάζεται η ωορρηξια και δεν γίνεται κάθε μηνα.Υπαρχουν κάτι τεστακια που μπορείς να το τσεκάρεις είτε στη γυναικολόγο σου.Ευχομαι σύντομα να έχετε καλά νέα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...