Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΥΚΛΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

kivel

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια που έχει εμπειρία σύλληψης και εγκυμοσύνης ενώ έχει μικρό κύκλο περιόδου. Ο κύκλος μου είναι 24 μέρες, σταθερός αλλά κάνω πολύ γρήγορα ωορρηξια. Θα ήθελα να μάθω αν κάποια έχει αντίστοιχη εμπειρία.Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι για όλες τα καλύτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 9 ώρες, ο/η kivel είπε:

Καλημέρα σε όλες, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια που έχει εμπειρία σύλληψης και εγκυμοσύνης ενώ έχει μικρό κύκλο περιόδου. Ο κύκλος μου είναι 24 μέρες, σταθερός αλλά κάνω πολύ γρήγορα ωορρηξια. Θα ήθελα να μάθω αν κάποια έχει αντίστοιχη εμπειρία.Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι για όλες τα καλύτερα!

Καλησπέρα! Εγώ έχω κύκλο 25 μέρες ( είχα γιατί ακόμα δεν έχει σταθεροποιηθεί μετά την γέννα+ θηλασμό 🤪).

Και γω έκανα ωορρηξία πολύ νωρίς στον κύκλο, το καταλαβαίνω απ' τα υγρά που έχω εκείνες τις μέρες ( διάφανη και πιο παχύρρευστα άοσμα). Στον κύκλο που έμεινα έγκυος είχα ωορρηξία την 11η μέρα και είχα επαφές. Το κατάλαβα και από τα υγρά που είπα παραπάνω αλλά επιβεβαιώθηκα και όταν μετρήσαμε σε εξέταση την ηλικία της κύησης στον γυναικολόγο.

Δεν έκανα τεστ ωορρηξίας αλλά είχα μια εφαρμογή στο κινητό που μου έδειχνε με βάση τον κύκλο μου από ποτέ ξεκινάνε οι γόνιμες και προσπαθούσα να έχω επαφές όσο πιο συχνά μπορούσα εκείνες τις μέρες.

Να σου ζήσει το μωράκι και σε ευχαριστώ  παρα πολύ για την απάντηση.Εγω κάνω ωορρηξια την 9η-10η μέρα, το είδαμε και με το γιατρό, απλά γίνεται κάπως απότομα κ διάβαζα κάτι άρθρα ότι πολλές φορές σε κοντούς κύκλους είναι δύσκολο να υπάρξει συλληψη γιατί δεν είναι "ποιοτικη" η ωορρηξια( το συμπέρασμα γράφω περιληπτικα)

στις πριν 3 ώρες, ο/η kivel είπε:

Να σου ζήσει το μωράκι και σε ευχαριστώ  παρα πολύ για την απάντηση.Εγω κάνω ωορρηξια την 9η-10η μέρα, το είδαμε και με το γιατρό, απλά γίνεται κάπως απότομα κ διάβαζα κάτι άρθρα ότι πολλές φορές σε κοντούς κύκλους είναι δύσκολο να υπάρξει συλληψη γιατί δεν είναι "ποιοτικη" η ωορρηξια( το συμπέρασμα γράφω περιληπτικα)

Καταρχάς σου εύχομαι γρήγορα να μείνεις έγκυος, να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.

Δεν εχω διαβάσει κάτι σχετικό η αλήθεια είναι.

Προσπαθείτε καιρό;

Εμείς προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο. Πιο στοχευμένα τους τελευταίους 5-6 μήνες όπου κοιτούσα γόνιμες μέρες. Δεν ξέρω αν επηρέασε ο μικρός κύκλος δεν μου είχε πει κάτι ο γυναικολόγος μου.

Πάντως εσύ με το που τελειώνεις περίοδο ξεκινά κατευθείαν επαφές μέχρι 12 μέρα για να καλύψεις όλα τα ενδεχόμενα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...