Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια !!Ηρθε επιτελους η μεγαλη στιγμη και για μενα!!Μετα απο 9 μηνες παρα μερικες μερες(38εβδομαδες +3 μερες )θα εισαχθω με προγραμματισμενη καισαρικη για να φερω στο κοσμο το γιοκα μου!Εχω αρκετη αγωνια και οι ωρες δε παιρνουν με τιποτα ειδικα τη νυχτα!!Τη Τεταρτη λοιπον 25 Φεβρουαριου, πρωτα ο Θεος, θα συναντησω το μωρακι μου!!Πολλα φιλια σε ολες....

glitterfy032548T121D36.gif

Δημοσίευση

Με το καλο κοριτσακι να υποδεχτειτε το νεο μελος της οικογενειας!!!

Ολα να σου πανε τελεια και να κρατησεις εναν υγιη μπεμπη στην αγκαλια σου!!!

Κουραγιο και καλη αναρρωση!!!

Φιλια πολλα!!!

Δημοσίευση

Σου εύχομαι ολόψυχα ειλικρινά όλα να πάνε καλα΄κ ειμαι σίγουρη οτι θα πάνε....

Να μας πεις κ εμπειρίες απο την τρίτη ΄γεννα...ελπίζω να ειναι η πιο εύκολη απο τις υπόλοιπες...

με εναν πονο σου έυχομαι...

Δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλές γιατί εχω μόνο ένα παιδάκι, ενώ εσύ ξέρεις...χα χα χα

Πολλά φίλάκια...Περιμένουμε νέα...:woohoo: :laugh: :P

Δημοσίευση

Με ένα πόνο!

Με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου το μωράκι σου.

Και μη βιάζεσαι... κοίτα να χαρείς λίγο ακόμα που είναι μέσα στην κοιλιά... γιατί μετά πολύ ξενύχτι φιλενάδα... χε χε.

Και εγώ βιαζόμουν να γυρίσω από το μαιευτήριο. Χαίδευε την κοιλιά σου τώρα που μπορείς γιατί θα σου λείψει μετά. Εγώ τουλάχιστον έπαθα ένα σύνδρομο στέρησης!!!

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

Ποιος την χαρη σου!!!

Ο αντρας μου και ο μπαμπας μου ειναι γεννημενοι 25 Φεβρουαριου!

Ετοιμασου για ενα πολυ δυναμικο Ψαρακι γεματο ευαισθησιες και αγαπησιαρικο!!! Α! και λιγο εγωιστη!!!

Τα αγαπαω πολυ τα ψαρακια!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤΕΥΧΗΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Δημοσίευση

με το καλο να το παρεις αγκαλιτσα.και εγω γεννησα προγραμματισμενα πριν 4 μηνες με καισαρικη ξεπερασα 41 εβδομαδες κυησης και αν γεννησεις νοσοκομειο δεν θα καταλαβεις τιποτα! πιστεψε με σε νιωθω πως εισαι και πως αισθανεσε(μην ξεχασεις να γραψεις σ ενα ημερολογιο προσωπικο το τι αισθανεσε αυτες τις τελευταιες μερες)

Δημοσίευση

mom3,με το καλό γλυκιά μου να υποδεχτείτε τον μικρό σας πρίγκιπα!Φαντάζομαι χαρά οι άλλοι δυο μπόμπιρες ε;:woohoo: Σου εύχομαι έναν όμορφο τοκετό,ένα υγιές μωράκι και πολλά πολλά χαμόγελα φυσικά!:P

Φιλάκια στα μεγάλα σου αγοράκια και στον μπεμπουλάκο!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...