Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια πως είστε?Εγώ συνεχίζω να είμαι χάλια κι όταν έρχομαι σπίτι δεν αντέχω να ξανά ασχοληθώ με οθόνη απίστευτες αναγούλες και ζαλάδες.  Εγώ έχω επίσκεψη στον γιατρό 9 τ μήνα και μετά αυχενική. Νομίζω είμαι η μόνη π με βλέπει μετά από ένα μήνα. Περνάνε μαρτυρικα αυτές οι μέρες όχι μόνο γιατί νιώθω σαν άρρωστη αλλά και αυτή η αναμονή να πάω να δω ότι όλα οκ δεν αντέχεται. Κι έχω πολύ άγχος και για την αυχενική και για όλα.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου.. και εγώ έχω  τακτικά σχετικά η καφέ ή ροζ.. εγώ έχω χαμηλό πλακούντα.  Είμαι 17 και 3 . Μου λέει ο γιατρός ξεκούραση και την προγεστερονη μου.  Μου κρατάει  από στιγμιαία  έως 2 μέρες και με ξαπλα σταματάει. Υπομονή 
    • Κι εγώ περπατούσα γενικά γύριζα από την δουλειά με τα πόδια σκέψου καμία ώρα περπάτημα τώρα όμως δεν ξέρω μου φαίνεται βουνό για κάποιο λόγο .Μια ιδέα είναι όλα αρκεί να το βάλουμε στο μυαλό μας πιστεύω .Εμενα για κάποιο λόγο το καρότσι μου φαίνεται βουνό να το σέρνω απο δω κ από κει .νομιζω με κουράζει περισσότερο .Θα το χρησιμοποιώ βέβαια αλλά θέλω να πω .
    • Σε νοιάζομαι τόσο πολύ , έχω μια σύνδεση μαζί σου και ας μην γνωριζόμαστε από κοντά .  Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να έχεις καλά  αποτελέσματα. Με αγάπη η Ελπίδα σου 😘🥰
    • Αυτό με την κοιλιά το έκανα κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ❤️ Είναι πολύ ωραίο 😊 Τώρα ξεκίνησα με ήδη κοιλιά οπότε ούτε που θέλω να την βλέπω 🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...