Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλά είμαι, κουράζομαι πολύ εύκολα γμτ… Κάνω 6 ώρες μάθημα κ μετά είμαι σκουπίδι λες κ έσκαβα…. Πότε έχεις γιατρό;;;
    • Καλημέρα αγάπη, εδώωω μια καλά μια κομμάτια. Μετράω αντίστροφα για την επόμενη βδομάδα! Εσύ πως είσαι;  Εγώ δεν ρωτησα αλλά καλά λες να ρωτήσουμε, καλά μαγειρίτσα ποτέ δεν έτρωγα. Νομίζω όμως πως δεν κάνει συκώτι 
    • Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;; @Naty_ Πως είσαι αγάπη;;; Να σας πω, ρώτησε καμία το γιατρό της αν επιτρέπεται μαγειρίτσα, κοκορέτσια κλπ ;;;
    • Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την βοήθεια σας στην εύρεση ρευματολόγου. Έπειτα από κάποιες εξετάσεις που πραγματοποίησα στο τμήμα αποβολών του Ελενα βρέθηκαν αυξημένα ΝΚ κύτταρα και θετικά ΑΝΑ 1:640! Ακολούθησαν επαναληπτικές εξετάσεις όπου και παλι τα ΝΚ είναι αυξημένα και περιμένω και την τιμή από τα ΑΝΑ.. η αιματολόγος σύστησε κορτιζόνη (περιμένουμε απλά τα αποτελέσματα από τα ΑΝΑ για να δούμε την δόση). Σκεφτόμουν όμως να δω και ρευματολόγο για να δω τι παίζει με αυτοάνοσο.. έχετε παρόμοια εμπειρία ή να μου συστήσετε κάποιον ρευματολόγο που εξειδικεύεται σε θέματα κύησης; 
    • @Sotiria_94 ωωω μια χαρα εισαι! Από μερα σε μερα δηλαδή κ να γεννησεις μια χαρα! Ευτυχώς τελειωσαμε σε μια μέρα. Ηρθαν έβαψαν μέχρι τ μεσημέρι κ μετα πλακωθηκε ο άντρας μου στις δουλειες. Ψόφησε ο καημενος. Ηρθε κ η μαμά μ βοήθησε κανα διωρο, έκανα κ γω ότι μπορούσα κ τ βραδυ ήταν πανέτοιμο τ σπίτι. Τωρα τ σαββατο περιμένουμε να μας φέρουν μια σύνθεση γραφειο βιβλιοθήκη για τ κορίτσια και από Κυριακή να ασχοληθώ μετά του μωρού.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...