Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 5/8/2022 at 3:06 ΜΜ, ο/η eirinigt είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα και καλή Παναγία!
Υπάρχει κάποια Θεσσαλονικιά στην παρέα που να έχει εξεταστεί στη μαιευτική του Ιπποκράτειου από την κυρία Βιργιλίου; Θα ήθελα γνώμες - εμπειρίες.

Έστω κάποιον/κάποια καλό γυναικολόγο στη Θεσσαλονίκη θα μπορούσατε να μου προτείνετε; Έχω θέμα με υδροσάλπιγγα.

Δημοσίευση
στις On 8/8/2022 at 10:56 ΠΜ, ο/η eirinigt είπε:

Έστω κάποιον/κάποια καλό γυναικολόγο στη Θεσσαλονίκη θα μπορούσατε να μου προτείνετε; Έχω θέμα με υδροσάλπιγγα.

Καλήμερα! Θα σου προτείνω τον δικό μου γυναικολόγο που γενικά έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη! Νίκος Παπανικολάου λέγεται στην Καλαμαριά!

Δημοσίευση
στις On 11/8/2022 at 11:11 ΠΜ, ο/η Marakiii είπε:

Καλήμερα! Θα σου προτείνω τον δικό μου γυναικολόγο που γενικά έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη! Νίκος Παπανικολάου λέγεται στην Καλαμαριά!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Θα το ψάξω.

• 3 months later...
Δημοσίευση
στις On 22/11/2022 at 10:21 ΜΜ, ο/η Aries είπε:

Καλησπέρα! Αν και τωρα το είδα σου απαντώ. Τη γνωρίζω την κα Άντριανα Βιργιλιου. Εξαιρετική γιατρός και ανθρώπος. Μπορώ να φανώ χρήσιμη κάπου; 

Δεν πειράζει, έχω ήδη διευθετήσει το θέμα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

• 7 months later...
Δημοσίευση
στις On 22/11/2022 at 10:21 ΜΜ, ο/η Aries είπε:

Καλησπέρα! Αν και τωρα το είδα σου απαντώ. Τη γνωρίζω την κα Άντριανα Βιργιλιου. Εξαιρετική γιατρός και ανθρώπος. Μπορώ να φανώ χρήσιμη κάπου; 

Μήπως γνωρίζετε αν ξεγεννάει στο Ιπποκράτειο; Άκουσα πολύ καλά λόγια, την έψαξα στο Ίντερνετ, απλά δεν βρήκα να έχει κάποιο ιδιωτικό ιατρείο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...