Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας!! Έχετε ακούσει για κάποιον που να έχει τέσσερα ονόματα, δηλαδή δύο μικρά ονόματα και δύο επίθετα; Πώς το βρίσκετε αυτό;;; Αν υπάρχουν καλοί λόγοι για αυτή την "πληθώρα"; Είναι μεγάλο πρακτικό ζήτημα ή απλά ασυνήθιστο;

Δημοσίευση

Τα δύο ονόματα είναι από τη βάπτιση και συνήθως είναι οι δύο παππούδες ή γιαγιάδες. Τα δύο επώνυμα είναι των δύο συζύγων, είναι νόμιμο εφόσον το επιλέξει το ζευγάρι. Ναι συμβαίνει και αυτό. Εγώ έχω δύο ονόματα αλλά ένα επώνυμο. 

Γνωρίζω περίπτωση με δύο επώνυμα διότι και οι δύο γονείς είναι γνωστοί στον κλάδο τους και θεωρούν ότι το παιδί τους βοηθηθηκε από αυτό. 

Δημοσίευση
στις On 26/7/2022 at 1:00 ΠΜ, ο/η ΑΝΝΑ86 είπε:

Γεια σας!! Έχετε ακούσει για κάποιον που να έχει τέσσερα ονόματα, δηλαδή δύο μικρά ονόματα και δύο επίθετα; Πώς το βρίσκετε αυτό;;; Αν υπάρχουν καλοί λόγοι για αυτή την "πληθώρα"; Είναι μεγάλο πρακτικό ζήτημα ή απλά ασυνήθιστο;

Εγώ έχω 2 ονόματα γιατί έτσι με βάφτισαν, και πλέον έχω και 2 επώνυμα γιατί έχω πάρει και το επώνυμο του συζύγου.

Δεν κατάλαβα την ερώτηση γιατί δε νομίζω ότι είναι κάτι καλό ή κακό. Απλά συμβαίνει. Ούτε το θεωρώ κάτι περίεργο. Άλλοι έχουν ένα όνομα άλλοι δύο.

Τι σε προβληματίζει;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...