Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια!!!περιμενω το νινακι μου!!!!!!!

Recommended Posts

τι κανετε?εχουμε καιρο να τα πουμε βεβαια,αλλα ελπιζω να θυμαστε την ιστορια μου.τελως παντων τωρα τ'αφηνω εκεινα πισω μου κ κοιταω μονο το μελλον.οι ευχες σας επιασαν!!!ειμαι εγκυος 11 εβδομαδων!!!!ολα μεχρι στιγμης πανε καλα.δεν θελω να σκεφτομαι αρνητικα.λεω οτι ειναι να γινει θα γινει...ελπιζω να φτασει η μερα που θα κραταω το νινακι μου στην αγκαλια μου......θελω να δωσω κουραγιο κ δυναμη σε ολες οσες περασαν κ περνανε δοκιμασιες.κ γω περασα δυο(απωλια μαμας κ προκαλουμενη αποβολη στον πεμπτο)αλλα προσπαθησα να μεινω ηρεμη.εννοειται οτι καποιες στιγμες εχανα τον ελεγχο,αλλα γενικα δεν αφησα να με παρει απο κατω.γιαυτο σας λεω ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ Κ ΠΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ελπιζω αυτη τη φορα να εχει καλη εκβαση η εγκυμοσυνη μου αλλα το θετικο ειναι οτι προσπαθησα να ειμαι ηρεμη,σα να προσπαθουσα να μεινω πρωτη φορα εγκυος κ τα καταφερα!!!ειμαι εδω για οποια θελει τη βοηθεια μου.φιλια!!!τα ξαναλεμε......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ! ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ! ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ...ΧΑΧΑΧΑ! ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΤΛ ΚΤΛ !!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.....ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ....ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,,, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!! ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ:) :) :)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ.

Καλή αρχή! Αν σκέφτεσαι έτσι θα πάνε όλα καλά! Αν θυμάμαι έχεις και αδέρφια. Εύχομαι να καταλάγιασε η θλίψη σας από την απώλεια. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Φιλιά!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!

ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ- ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

σου ευχομαι απο καρδιας να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και φερεις στον κοσμο ενα υγιες και ομορφο bebe. να εχεις θετικη σκεψη και η μανουλα σου παντα θα ειναι κοντα σου. φιλια:)

Kalimera pazienza mou...

Euxwmai ola ma ola na sou pane teleia...

Na exeis mia kali egkumwsini...

Kai oti se stenaxwra PISW agapi mou...

Panw apo ola tora eisai esu kai to mikro sou...

Sou euxwme suntoma to mwraki sou stin aggalia sou...

Filia...

Συγχαρητήρια!! Είδες που μετά την τρικυμία βγαίνει ο ήλιος? Το σημαντικό είναι ότι δεν έχασες την πίστη σου. Σε καταλαβαίνω γιατί εγώ έχασα και τους δυο γονεις μου σχεδόν ταυτοχρονα. Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που έκανα σχεδον 3 χρόνια να συνέλθω. Αλλά δεν είπα ποτέ "γιατί σε μένα" αλλά παρακαλούσα να μου Δώσει Δύναμη να το αντιμετωπίσω. Και έτσι έγινε, όπως έγινε και με σένα.

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες να κρατάς τρισευτυχισμένη το μωράκι σου στην αγκαλιά σου! :)

ΜΠΡΑΒΟ!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!:)

ΕΙΔΕΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΡΑΒΑ!!

ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!:)

pazienza μου :) Συγχαρητηριαααααα!!!

Δυστηχως η ζωη δεν μας φερνει μονο χαρες αλλα και δυσαρεστες καταστασεις....ευχομαι απο δω και περα η ζωη σου να εχει μονο ευχαριστες εκπληξεις και κλαμα μονο απο χαρα!!Κοιτα μπροστα το παρελθον ειναι παρελθον ,δεν μπορουμε να το αλλαξουμε αλλα απλα να το θυμομαστε....

Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και να την απολαυσεις οσο μπορεις!!!:)

Θα ειμαστε κοντα σου...:kiss:

Pazienza καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!!!!!

Αυτο το μυνημα αισιοδοξιας ειναι πολυτιμο για ολους μας!!!!!

Η ζωη παντα παει μπροστα με απωλειες και καταθλιψεις...οταν τολμαμε να τη ζησουμε παρολο τον πονο και το δακρυ..τοτε μας φερνει τις μεγαλυτερες χαρες!!

Σε φιλω:kiss: :kiss: :kiss:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΠΑΡΜΕΝΗ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ... ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ... Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

Pazienza συγχαρητήριαααα!!! Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Οι δυσκολίες της ζωής μας κάνουν πιο δυνατές και μας βοηθάνε να εκτιμούμε περισσότερο τις μικροχαρές της ζωής. Με το παράδειγμά σου έδωσες δύναμη και κουράγιο σε όσες κοπέλες περνάνε δυσκολίες.

Εύχομαι να είσαι πάντα αισιόδοξη και ευτυχισμένη και από δω και πέρα μόνο χαρές στη ζωή σου!!!!

συνχαρητηρια και απο μενα γλυκεια μου.η παροιμια καθε εμποδιο για καλο παντα βγαινει.τουλαχιστον εμενα εχει βγει πολλες φορες.τα καλυτερα για το μωρακι που περιμενεις.να συνεχισεις να σαι ηρεμη.ειναι το πιο σημαντικο για το μικρο αυτο πλασματακι.σου ευχομε τα καλυτερα και για τους δυο σας.

ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ

ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΟΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!!αν οντως δινω κουραγιο σε καποιες κοπελες,αυτο με κανει πολυ χαρουμενη!!

σισσιω μου,εχω μονο μια αδερφη κ η απωλια δεν θα ξεπεραστει ποτε,απλα συνεχιζεις να ζεις...

kiki08,γενικα δεν φημιζομαι για την αισιοδοξια μου,αλλα αυτα τα δυο γεγονοτα που εζησα,τα αντιμετωπισα με ανεξηγητη ψυχραιμια!!ισως γιατι καταλαβα οτι τιποτε στη ζωη δεν ειναι δεδομενο,οτι ολα σε δευτερολεπτα μπορουν μα αλλαξουν....οταν ολα ηταν ηρεμα κ ωραια ημουν τρομερα γκρινιαρα...τωρα τουλαχιστον γκρινιαζω για πιο σοβαρα πραγματα.εγω αυτο που θελω να περασω σε κοπελες που βιωσαν αποβολη ειναι ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΩΡΟ.ΟΧΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.βεβαια παρασυρομαστε κ απο την καθημερινοτητα,απο τα προβληματα δουλειας,προβληματα επικοινωνιας με τον αντρα μας,αλλα τι να κανουμε?ετσι ειναι η ζωη κοριτσια....με τα καλα κ με τα ασχημα...

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....αυτο θα μας βοηθησει να προχωρησουμε παραπερα....για ο,τι θελετε στη διαθεση σας....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!

ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΥ (ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ 4,5 ΜΗΝΕΣ) ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ & ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ!!!!!!!

miou30 βιωσαμε τα ιδια συναισθηματα αλλα αυτα ανηκουν στο παρελθον,ετσι? ευχομαι συντομα να μας πεις τα ευχαριστα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...