Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα και απο εμενα κοριτσια

Ειναι 2 μερες τωρα που η μικρη δεν εχει ορεξη και μου τρωει γυρω στα 70mlτην φορα.

Πεταει το μπουκαλι και βαζει ολο το χερι μεσα στο στομα υποθετω οτι ειναι απο τα δοντακια αλλα ειναι φυσιολογικο να μην θελει γαλατακι???

αχ βαχ η μανουλα!!

Δημοσίευση

Βενια μου αν η μπεμπουλα σου δεν εχει τιποτα αλλο,πυρετο,κενωσεις η αλλα συμπτωματα νομιζω δεν πρεπει να ανησυχεις,μηπως εμεις εχουμε την ιδια ορεξη παντα?μπορει να ειναι απλα κακοδιαθετο και να του περασει,αν δεις πως συνεχιζεται ρωτησε το γιατρο της,αν και πολλα παιδακια περνανε τετοιες φασεις χωρις να ειναι αρρωστα:)

Δημοσίευση

Βένια μου καλησπέρα!

Ίδια ακριβώς φάση περάσαμε κι εμείς στον τρίτο μήνα.. Πόσο είναι η αγγελουδίτσα σου?

Κάποιοι γιατροί κάνουν εξετάσεις για ουρολοίμωξη γιατί είναι η συνηθέστερη αιτία όταν το παιδάκι αρνείται το φαγητό. Εμείς δεν κάναμε, δεν τις θεώρησε ο γιατρός απαραίτητες γιατί η μικρή, αν εξαιρέσεις την ώρα του φαγητού, τις υπόλοιπες ώρες ήταν πολύ ευδιαύθετη. Όταν ερχόταν η ώρα του γεύματος, είχαμε μάχες! Μετά τα 50 μλ έφτυνε τη θηλή, γυρνούσε το κεφάλι δεξιά κι αριστερά κι έβαζε τα χέρια στο στόμα.. Εγώ επέμενα, κι αυτό ήταν το χειρότερο! Κι εγώ υπέθεσα ότι θα της πονούσαν τα ούλα. Σήμερα κλείνουμε τον 6ο και από δοντάκι ακόμα τίποτα.. Η όλη φάση αφαγίας κράτησε 1 μήνα. Η μπέμπα πήρε όμως 700 γρ εκείνο τον μήνα (την παρακολουθούσα κάθε εβδομάδα) οπότε δεν ανησυχούσαμε καθόλου. Να σου πω και το άλλο? Και ο μπαμπάς της και εγώ, μόλις αρχίσαμε κρέμες στον 4ο αν θυμούνται καλά η μαμά και η πεθερά μου, κόψαμε εντελώς το γάλα! Και η δική μου εκεί το πάει όπως φαίνεται. Αν εξαιρέσεις τις κρέμες που τις καταβροχθίζει, τις υπόλοιπες φορές που πεινάει μέσα στη μέρα (2-3) και της δίνω γάλα, πίνει μόνο 30 μλ και τέρμα... Ίσα ίσα να μπει κάτι στο στομαχάκι της! Δεν ξέρω κι εγώ τι να κάνω.. Δε θέλω να σταματήσει το γάλα. Δευτέρα πάω στο γιατρό, έτσι κι αλλιώς θα το αλλάξουμε, θα περάσουμε στο νο 2 και θα αλλάξω και εταιρία μήπως και κάποια άλλη γεύση την κάνει να δει το γάλα με άλλο μάτι!

Ελπίζω και η κουκλίτσα σου να περνάει φάση και τίποτα παραπάνω!

Δημοσίευση

Ιφιγενεια μην ανυσηχεις... το κοριτσι κραταει σιλουεττα...

Βενια εγω τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν ειχα τετοιο προβλημα... εγω εχω το ακριβως αντιθετο... θελει να τρωει παραπανω απο αυτο που πρεπει και εχουμε κακο χαμο οταν τελειωνει το φαι... δεν του δινω ομως αλλο... τρωει οσο πρεπει... τι καιρο εχει στο Βελγιο; εδω επιασαν τα κρυα τωρα!

Δημοσίευση

σας ευχαριστωωωωωωωωω μεσα απο την καρδια μου για την συμπαρασταση..

μιλησα με τον γιατρο της και φυσικα μου ειπε ce normal

να μην ανησυχω ειναι μια φαση που θα περασει.

αχ βαχ ειναι και κοκκαλιαρικο μια σταλιτσα θα γινει τωρα που δεν τρωει\

καιρος εδω χαλιααααααα αλλα Πεμπτη πεταμε για Ελλδα

απο την χαρα μας φτιαξαμε βαλιτσες απο σημερα στα γονατα θα πεσω να φιλαωωΕλληνικη γη

αχ τα ειπα και ησυχασα θα τα πω βεβαια και στην σωστη στηλη αργοτερα γιατι σημερα εχω κεφια

σας φιλωωωωω γλυκα

Δημοσίευση

αχ αβυσσος η ψυχη των μωρων μας βενια.

με τα φεγγαρια τους που λεει κι ο γιατρος μου....καθε φορα που κανει κατι τετοια και το δικο μου τερατακι:P

την επομενη φορα λεω να τον παω σε αστρολογο...:P :P :P

Δημοσίευση

mariah κουκλος ο μικροςςςςςς

μηπως ενδιαφερεσαι να γνωριστουν τα παιδια μας καλυτερα???

και μια και ειπες για αστρολογους ειμαστε σκορπιος με οροσκοπο αιγοκερο

φιλιαααααααα

Δημοσίευση

εμεις διδυμακια με ωροσκοπο ταυρο.

δυσκολοι αντρες ομως!!!!!

αντε συμπεθερα εγω παντως την κορη σου θα υποστηριζω γιατι ξερω τι φρουτακι θα εξελιχθει ο γιοκας μου:P

τωρα μολις κατεβηκα στο σαλονι που τον αφησα να τον "προσεχει" ο μπαμπας του και τον βρηκα να τρωει τη σολα απο τη μποτα μου.εγκεφαλικο!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Venia!

Και μεις είχαμε περάσει μια φάση αφαγίας οταν ο μπέμπης ήταν 2,5-3 μηνών.Έπινε 80ml με το ζόρι, γκρίνιαζε την ώρα του φαγητού,έκλαιγε, έκανε γουλίτσες και γενικά γινόταν μια μάχη!

Μετά αλλάξαμε στάση και κάναμε την ώρα του φαγητού διασκέδαση! Του μιλάμε, του τραγουδάμε,το απασχολούμε με παιχνίδια και έτσι ξεχνιέται και τρώει πιο ευχάριστα!

Μην ανησυχείς, φάση είναι και θα περάσει.Τα μωρά κάποιες περιόδους τρώνε πιο λίγο και άλλες πιο πολύ.

Βάρος παίρνει κανονικά;

Δημοσίευση

ελα βενια μου ολα τα μωρακια περνανε αυτη τη φαση εμενα την ειχε περασει στην αλλαγη του α γαλα με το δευτερης ηλικιας δεν του αρεσε καθόλου η σκονη παρολο που ηταν η ιδια μαρκα και καταληξαμε στο noylak μου ξανακανε ξκατι νουμερα 8 μηνων τον αφησα δεν το ζορισα και μετα απο 3 μερες ξαναηρθε στα φυσιολογικα .Τωρα ειναι 5 ετων και ειναι μονο 16 κιλα αλλα ειναι μια χαρα ζωηρος και ολο παιχνιδι η παιδιατρος μου ειπε ευτυχως που ειναι αδυνατος το παιδων καθε μερα πανε παιδια με παχυσαρκια . Τωρα η μικρη μπορει να ειναι τα δοντια της η το στομαχακι της να εχει κρυωσει η να εχει φουσκωσει .Μην τη πιεζεις σιγα σιγα ολα καλα θα πανε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...