Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το savropinguinaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Δημοσίευση

Γίώτα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....

θέλω να σου πώ οτι ειχα καιρό να μπώ στο mammy κ μπηκα σήμερα γιατί ειχα ενα προαίσθημα για σενα...

Να σου ζήσει ..... Μπράβο...Ελπίζουμε όλα να πήγαν καλά κ ανώδυνα κ περιμένουμε να μας γράψεις...τι ωραια....

Με το καλό να γυρίσετε...!!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά....:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Γιωτάκι να την χαίρεσαι την κούκλα σου. Θα είσαι μέσα στην ευτυχία τώρα. Αντε, να ηρεμήσεις λίγο και να μας πεις την εμπειρία σου (εγώ ακόμα να σας γράψω τις λεπτομέρειες της γέννας βέβαια αλλά με δυο μωρά...). Και φυσικά και φώτο.

Δημοσίευση

Savropinguine μου να σου ζήσει η μπεμπουλίνα σου..Σε όλη της τη ζωή να είναι γερή κι ευτυχισμένη...Μπορεί να εξάντλησε όλα τα χρονικά περιθώρια, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο..Τώρα, θα είσαι μια υπέροχη χαζομανούλα με το savropinguinaki σου στην αγκαλίτσα...

Να είστε καλά εσύ και ο αντρούλης σου και να καμαρώνετε τη ζωούλα σας!

Καλά σαράντα και σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας με πριγραφούλα του τοκετού και φωτογραφία της πριγκίπισσάς σας..

Φιλιά πολλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχ ασε κι εγώ έτσι φανταζομουν, αλλά τους κάνουν τις εξετάσεις την τρίτη μέρα νοσηλείας και τα αποτελέσματα είναι έτοιμα απόγευμα, οπότε δεν δίνουν εξιτήριο!
    • Αύριο γιατί όχι;;; 2 νύχτες δεν τους φτάνουν;; 😜
    • Στον μικρο δεν είχα πάνες αγκαλιάς τώρα θα παρω κάνα δυο μην φανταστείς. Από πράγματα δεν με έχει ρωτήσει κάνεις αν χρειάζομαι κάτι και δεν θέλω να πω και από μόνη μου γιατί γενικά από υποσχέσεις πολλά είχαν ειπωθεί στην αρχή και τώρα όλοι έχουν κάνει πίσω.   Από ρούχα έχω από την φίλη μου και από τον γιο μου δεν παίρνω αλλά μόνο ότι χρειαστεί εν καιρώ.  Ρούχα για έξοδο από το μαιευτήριο θέλω να πάρω κάτι καινούργιο να το κρατήσω κιόλας όπως έχω και του γιου μου και να πάρω και ένα λεπτό κουβερτάκι για να την βγάλω από το μαιευτήριο γιατί από τον γιο μου έχω 2 μπλε χοντρά.  Κορίτσια έχετε σκεφτεί όνομα για τα μωρά σας?  
    • Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...