Μετάβαση σε περιεχόμενο

όνειρο!!!!!

Recommended Posts

Εχτές το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι κολυμπούσα σε μια μεγάλη πισίνα με ζεστό νερό και ξαφνικά γέννησα!!!! Ένα πανέμορφο, στρουμπουλό, ξανθό αγοράκι!!!!! Βγήκα από το νερό με το νινί αγκαλιά και φόρεσα μια κόκκινη φόρμα με ζωάκια και το μωρό μου μιλούσε και μου έλεγε τα ονόματα των ζώων!!!

Βρε λέτε να είναι προφητικό????? Προλαβαίνω τα νόμπελ και την Νάσα ή να βιαστώ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

giota mou ti oneiro einai ayto???????????yperparagwgi.......olokliro senario........xixiixiixmpes ston oneirokriti na deis ti simainei to mwro...ksantho,,,agoraki....kokkino...zwakia..pwpwppwpw ena swro pragmata exeis na deis

Αχ Γιωτα μου εχω δει εγω ονειρα με μωρα με κοιλια με οτι θες...αλλα τιποτα ακομα!δεν βαριεσαι :-) ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται(για μενα λεω :-))

Ευχομαι να ειναι προφητικο....:-)!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο SOUPERMAN!!!!!!!!!!

OTAN EIMOΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ.

ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

ΝΑ ΣΕ ΑΝΧΩΣΟΥΝ.

Αχ ναι...

Κι'εγω οταν ημουν εγκυος εβλεπα πολυ περιεργα ονειρα... και μια φιλη μου το ιδιο... μολις γεννησα σταματησαν...

Poly omorfo oneiro!!!!Eisai ephreasmenh koritsaki mou!!!Logiko einai!!!Egw xthes to vrady evlepa oti thilaza kai oti eixa agoraki!!!Ena koukli!!!kai katw leei apo to mwro eixa ena periodiko!!!Asxeto!Xaxaxaxa!!Mou leei enas filos mou thn espresso eixes?oxi tou lew to down town!!xaxaxa!:P me koroidevoune kiolas!:silly: Pantws to kokkino einai kati grhgoro, to xantho einai poly kalo,to zesto neraki an einai kai katharo einai poly kalo!Ayta!!!Filakia polla!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΙ!!! :) :) :)

ΗΘΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΝΑΖΙΑΡΙΚΟ ΠΡΙΓΚΗΠΟΠΟΥΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!!! ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ !!!!

Γεια σου Γιωτα.Εγω με τα ονειρα εχω τρομερο κολλημα γιατι οτι δω μου βγαινει,ειλικρινα!Στην περιοδο της εγκυμοσυνης ομως εβλεπα οχι ονειρα αλλα ταινιες επιστημονικης φαντασιας!Παντως το νερο που ειδες ειναι καλο και που κολυμπουσες ειναι κατι το λυτρωτικο για σενα και που γεννησες ειναι οτι θα σου φυγει ενα μεγαλο βαρος και μαλιστα συντομα λογου του κοκκινου χρωματος που ειδες.Και το ξανθο παντως ειναι κατι καλο,αγνο.Οσο για τα ζωα παιζει ρολο τι ζωα ειδες γιατι το καθε ζωο εχει αλλη ερμηνια.Αν θυμασαι τι ακριβως ειδες γραψτα να σου πω.Φιλια!:lol:

ranini έγραψε:

To mono pou kserw na sou pw apo to oneiro sou giota einai oti otan gennas mwro einai oti sou feugei ena varos..Etsi exw akousei toulaxiston..

Αυτο περιμενουμε Ρανια να φυγει ενα βαρος...να φυγει (συγκεκριμενα 12 κιλα). :lol: :lol:

Αααχ...

παντως ναι ετσι ειναι Γιωτα και εγω το εχω ακουσει αλλα θα συμφωνησω με τις αλλες...

Μην τα παιρνεις και μετρητοις...Εγω τωρα που ειμαι εγκυος βλεπω κατι αδετα πραγματα μεταξυ τους και προσωπα που εχω να τα δω χρονια..Συμμαθητες απο σχολειο,καθηγητες απο το Πανεπιστημιο...ασχετα!

Οποτε...μην το σκαλιζεις...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...