Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ + ΦΑΓΗΤΟ

Recommended Posts

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΜΟΛΙΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ.(ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ). ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΠΡΩΙ Κ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΒΑΖΩ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ??? ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΙΝΩ "ΠΟΝΤΙΚΙ". ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΑΝΙΛΙΑ, ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ ΚΤΛ ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ SORRY ΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sweety εγω θα συνεχισω την αποστειρωση των μπουκαλιων μεχρι να χρονισει.Σουπες τωρα θα ξεκινησουμε και η παιδιατρος μου ειπε απο μοσχαρι να προτιμω το ποντικι.Οσο για τις κρεμες της δινω μονο της nutricia

Η αποστείρωση είναι κάτι που με απασχολεί και εμένα, γιατί οι απόψεις αν θα πρέπει να αποστειρώνω τα μπιμπερό της μικρής μου ποικίλουν. Άκομα βέβαια δεν έχω γεννήσει αλλά θα ήθελα την γνώμη σας. Πάντως ο ένας παιδίατρος λέει ναι και ο άλλος όχι :S

ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ !! ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ ΑΝ Κ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.... ΤΙ ΝΑ ΠΩ....

CSIG MOY ME TO ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ !!!!! ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ?

κοριτσια αυτο που λενε ολοι ειναι οτι με την εναρξη της στερεας τροφης τελειωνει και η αποστειρωση. εγω σταματησα την αποστειρωση ενα μηνα μετα απο την εναρξη της τροφης βεβαια αντι να βαζω αποστειροτη τα επλενα με ζεστο νερο και καλα μεχρι να μεγαλωσει λιγο ακομα. οι γιατροι απο μοσχαρι συνηστουνε το ποντικι επειδη εχει ινες και περνει το παιδι τα απαραιτητα συστατικα. οσο αφορα τις κρεμες εμενα μου ειχε συστησει nestle δεν ξερω αν ειναι καλες απλα τις προτιμουσα γιατι δεν περιειχαν πολυ ζαχαρη ενω η νουνου που ειχα παρει μια φορα ηταν πολυ γλυκια αυτα.ελπιζω να βοηθησα λιγο.

http://mammyland.com/index.php?option=c ... itstart=30

Εδώ, σε άλλο ποστ, θα δεις τι κάνανε και οι υπόλοιπες μανούλες.

Για το μοσχάρι κι εγώ συμφωνώ ότι το ποντίκι είναι το καταλληλότερο.

Κορίτσια εμένα η παιδίατρος μου είπε ότι η αποστείρωση σταματαει μολις το μωρο αρχισει να βαζει τα χερια στο στομα (περιπου 3 μηνων). Τα χερια δεν ειναι αποστειρωμενα! Εξ' αλλου πρεπει να αναπτυξει αντισωματα. ΕΓω βεβαια δε χρειαστηκα τελικα αποστειρωση (λογω θηλασμου). Παντως και σε ενα περιοδικο ειχα διαβασει ότι η μικροβιοφοβια κανει κακο στα παιδια γιατι δνε αναπτυσει ο οργανισμος τους αντισωματα. Συγκεκριμένα έλεγε, τ απολυ καθαρα σπίτια, σύμμαχος των μικροβιων!

Happyland λες να έχουμε τον ίδιο γιατρό??? :P

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, με την γιατρό σας και τον δικό μας, και τις απόψεις περί μικροβιοφοβίας!

Άποψή μου ταπεινή, είναι ότι πρέπει να αφήσουμε το παιδί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μεγαλώσει, το οποίο καλώς ή κακώς είναι τίγκα στο μικρόβιο!

Και για να μην παρεξηγηθώ, σίγουρα υπάρχουν μικρόβια και ιοί που ναι μεν δεν τους συναντάμε καθημερινά, αλλά είναι άκρως επικίνδυνοι και δεν έχουν βρει φάρμακο κατά τους, βλ. μηνιγγιτιδόκοκκο (για τους υπόλοιπους 3 ιούς που προκαλούν μηνιγγίτιδα υπάρχει θεραπεία). Γι'αυτήν την περίπτωση όπως και άλλες γίνονται τα εμβόλια.

Το όφελος όμως από τα μικρά και αθώα μικροβιάκα που κυκλοφορούν ελεύθερα και ανενόχλητα παντού γύρω μας υπερτερεί του κινδύνου τους. Η ανάπτυξη αντισωμάτων στον οργανισμό είναι πιο ωφέλιμη από το ενδεχόμενο το παιδάκι να βγάλει κάποια έλκωση-άφθα στο στοματάκι.

Σας πληροφορώ σταμάτησα αποστείρωση 3 μηνών, η μπέμπα μου βάζει στο στόμα ότι βρει μπροστά της (είναι σε συνεχή έλεγχο βεβαίως), τα ντετόλ έπαψαν να μοιράζονται στην είσοδο του σπιτιού σε όποιον μας επισκεφτόταν και όλα καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...