Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Καλημέρα! @ditaki σε ευχαριστώ πολύ! Λοιπόν εμένα έχει που βάζει τα χέρια στο στόμα εδώ κ 2 βδομάδες, μαζί με σάλια εννοείται. Χθες του έβαλα μια κουδουνιστρα τση χούφτα κ την κουνούσε κ την έφερνε στο στόμα του συνειδητά. Για κάνα λεπτό το πολύ το κρατούσε μετά τ άφηνε. Πιάνει την κουβέρτα κ την βάζει στα μούτρα για να κοιμηθεί, γελάει κάνει ήχους κ κάνει κ ψεύτικο κλάμα. Κοιτάει τις κάρτες αντιθέσεων κ τις παρακολουθεί. Με τα αντικείμενα που έχουν ήχο δεν τρελαίνεται. Προτιμάει τα φώτα κ τα χρώματα θα έλεγα. Πλέον καταλαβαίνουμε την γκρίνια για τον ύπνο. Δεν πίνει τόσο πολύ γάλα. Μετά το πισωγυρισμα τώρα επανήλθε στα 120+. Για τον ύπνο δεν είναι ξεκάθαρο. Σίγουρα το βράδυ θα κάνει ένα γεύμα μεταξύ 11-1 κ μετά ξυπνάει 5-6 για άλλο ένα κ το πρωί τελικό ξύπνημα αναλόγως.  Παρασκευή που έγινε 3ων πήγαμε κ για το εμβόλιο, 6κιλα ακριβώς και 61 εκ (ανέβηκε καμπύλη στο ύψος) όλα μια χαρά τα βρήκε ο γιατρός. Μας είπε αποστείρωση συνεχίζουμε κανονικά. Ανέβασε λίγο πυρετό με το εμβόλιο αλλά δεν χρειάστηκε να δώσουμε ντεπον. Δεν θυμάμαι αν το είχα γράψει. Ακούγεται ένα φυσιματακι στην καρδιά αλλά είχαμε πάει σε παιδοκαρδιολογο για υπέρηχο κ είναι φυσιολογικό μας είπε. Και μια κυρσοκοιλη στους όρχεις όπου κ αυτό είναι φυσιολογικό κ θα φύγει. Αυτά τα είχε από τη γέννηση απλά δεν θυμάμαι αν τα είχα γράψει. Τα γράφω μήπως μας διαβάζουν κιαλλες κοπέλες.   
    • Κορίτσια καλημέρα!  Εμάς ο μικρός μάλλον βγάζει δόντια γιατί χθες ξυπνούσε με κλάματα και δεν ήθελε ούτε στήθος ούτε πιπίλα  Έκλαιγε με παράπονο και αποκοιμιοταν στην αγκαλιά μου.  Ποιο gel είχατε πάρει για τα δόντια ;
    • Δε τον σταμάτησα το πρώτο τρίμηνο γιατί έπρεπε να πηγαίνω και στη δουλειά... Άσε το πρώτο τρίμηνο κόλλησα κοβιντ από τον μικρό.... Γενικά το δεύτερο μωράκι μου θα γεννηθεί με φουλ αντισώματα 🤣  Δύσκολη φάση εγκυμοσύνη με ήδη μικρό παιδί... Θα το δεις κι εσύ με το καλό και εύχομαι σύντομα χωρίς ταλαιπωρία εφόσον το θέλετε!   
    • @ditaki, @evaioan, @Tonakiv, @Diwni και @Eliza Kats πραγματικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δε ξέρω τι είναι σωστό να κάνω με τον βρεφονηπιακό όταν θα γεννηθεί και το δεύτερο με το καλό. Ο παιδίατρος επιμένει ότι πρέπει να συνεχίσω να τον στέλνω και ότι τον Απρίλιο θα είναι καλύτερα τα πράγματα από θέμα ιώσεων. Αν δεν τον στείλω σχολείο από την άλλη σκέφτομαι ότι δε θα μπορώ να ασχοληθώ με το νεογέννητο , ειδικά αν μπλέξω πάλι με θηλαστρα ανά δίωρο όπως με τον πρώτο.  Πφφφφφφ   
    • Κι εγώ έτσι ένιωθα τότε, ότι εμένα δε με θέλει, ότι μαζί μου δεν ηρεμεί και ότι προτιμάει τον πατέρα του.... Πραγματικά σε καταλαβαίνω.... Αλλά ειλικρινά πιστεύω -τωρα που έχω πάρει απόσταση από όλο αυτο- ότι δεν υπάρχει κανένα μωράκι στο κόσμο που δε θέλει τη μαμά του. Είναι όλα πολύ φρέσκα ακόμα, περνάς δύσκολη φάση.. θα δεις ότι δε θα είναι έτσι πάντα!  Μεγαλη αγκαλιά σου στέλνω, είμαι σίγουρη πως είσαι υπέροχη μαμά! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...