Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Για όσες εχουν αγωνία για το φύλο του μωρού βρήκα στο pregnancy weekly ένα κινέζικο ημερολόγιο υπολογισμού του φύλου. Το δικό μου βγήκε αγόρι. Υπομονή ως το σάββατο που θα κάνω αυχενική διαφάνεια για να δουμε αν ισχύει!

Δημοσίευση

Εμένα πάντως μου είχε πει αγόρι και τελικά (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!!!) είναι κορίτσι...

Το είχα μάθει από την πρωινή εκπομπή του Τσαουσόπουλου που σου έκανε κάποιες ερωτήσεις και σου έλεγε το φύλο του μωρού...

Δημοσίευση

Kalimera sas...

Auto exei plaka...

Wmos einai oti mas steili o theoulis...

Egw me tis files mou eixame kanei kati me to stauro...

Kai mou eixen vgei pws tha kanw 3 paidakia...

Kai vgiken agori prwta,pou exw eidi agori,,,kai meta mou vgiken koritsaki,,,pou auti tin stigmi perimenw koritsaki...

Ase na doume an kanw trito mwraki,,,to trito vgiken agoraki pali...

Wmos oti thelei o theos,,,

Kai ugeiestato...

Filia filenades...

Δημοσίευση

Το έχω κάνει κι εγω το κινέζικο κ δεν βγήκε αληθινό.Κορίτσι μου έδειχνε,αγόρι ειναι τελικά.Βέβαια δεν ειμουν 100% σίγουρη για την ημερα της σύλληψης.Το δοκίμασα κ με μια άλλη φίλη κ ουτε εκεινης βγήκε σωστό.

Όσο για το σταυρό,το έχω κι εγω κι ο άντρας μου κ μας το έχουν κάνει πολλα διαφορετικά άτομα κ βγαίνει κ στους 2 μας ακριβως το ίδιο,3κορίτσια κ 1 αγόρι.

Λένε οτι ο σταυρός σου δειχνει εγκυμοσύνες,ακόμα κι αν ειχες αποβολή δηλαδη.Ισχυει λένε κ η σειρά με την οποια σου δειχνει το φύλο.Εμάς πάντως κ σ'αυτη τη περίπτωση επεσε έξω,γιατι αν ισχυαν όλα θα επρεπε να περιμένω κορίτσι κ πάλι.

Η μόνη "προφητεια" που βγήκε στη δική μου περίπτωση ειναι το όνειρο που ειδε η αδερφή του μπαμπά μου.Ειχε δει οτι έφευγε απο το σπίτι μου κ στο δρόμο βρήκε κάτω 2 σταυρουδάκια με μπλε κορδέλα.Εσκειψε να τα πάρει και τη βλέπει ο πατέρας μου και της λεει "Άστα,δικά μου είναι"!

Η ιδια γυναικα το ειχε δει κ στο φλυτζάνι.Και μου το είχε πει κιόλας πριν μάθει οτι ειμαι εγκυος.Επιμένει βεβαια οτι κ το δευτερο θα ειναι αγόρι.

Καλο βέβαια ειναι να μην επηρεαζόμαστε απο τέτοια,να τα παίρνουμε στο χαβαλέ.

Το ζητούμενο ειναι να κάνουμε γερά παιδάκια.

Σκεφτητε οτι υπάρχουν γυναικες που δεν μπορούν να κάνουν...Εμεις θα ασχολούμαστε με το φύλο?

Δημοσίευση

Lena_thess έγραψε:

Pantos apo tin proti stigmi pou ematha pos eimai egkios iksera ti einai to moraki mou :laugh: O megalos o iperixos apla me epivevaiose :laugh:

Εγώ πάλι Λένα επειδή ήθελα γιο με τα 1000, μέχρι να κάνω του β επιπέδου οπότε και διαπιστώσαμε ότι έχουμε τη κορτσόνα μας, είχα και τη διαίσθηση ότι έχω γιο. Μάλλον η τρελλή μου επιθυμία μου είχε γίνει διαίσθηση... Μπέμπη μου και μπέμπη μου, παικταρά μου, γλυκοτσούντσουνέ μου και άλλα πολλά, στις βιτρίνες κοιτούσα μόνο αγορίστικα και όλα τα σχετικά! Σαν είδα ότι έχω κορίτσι, ξαφνικά όλα γύρω μου τα έβλεπα ροζ! Ζούσα σε έναν ροζ νεραϊδόκοσμο!

Και είχα κάτσει και πάνω στο ψαλίδι!!! Κοίτα να δεις που αυτά τα κόλπα δούλεψαν, η διαίσθησή μου όχι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...