Μετάβαση σε περιεχόμενο

χαμηλη αμη

Recommended Posts

στις πριν 4 ώρες, ο/η Λιτα είπε:

Κορίτσια με χαμηλή αμη καταφέρατε εγκυμοσύνη?

Ναι εγώ, τσάμπα το άγχος που είχα περάσει, είχα 0,90! Εσύ ποσο έχεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 13 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ναι εγώ, τσάμπα το άγχος που είχα περάσει, είχα 0,90! Εσύ ποσο έχεις?

Eυχαριστω για την απαντηση γλυκιά  μου...

Αγχος?Κατάθλιψη επαθα...3 pmol εχω...αλλα ειμαι 39 απελπισια...

σε βοήθησε κατι?

στις πριν 2 ώρες, ο/η Λιτα είπε:

σε βοήθησε κατι?

Κοριτσι μου εγω ειμαι σχεδον 37 ειχα 6 pmol ειμαστε σχεδον το ιδιο, στην ηλικια μου θα ησουν καλυτερα σιγουρα. Οταν το εμαθα το καλοκαιρι κατασραφηκα ψυχολογικα για ενα μηνα, κοντεψα να παθω κατι, ετσι μπηκακαστο mammyland. Εκλαιγα 1 εβδομαδα μερα νυχτα.  Εμεινα εγκυος με λιγους μηνες προσπαθειας μετα απο αυτο το αποτελεσμα (ειχε αλλο θεμα ο ανδρας μου εμενα και αργησαμε  δεν εφταιγε η ΑΜΗ). Η ΑΜ  σου λεει οτι πρεπει να βιαστεις απλα και να μην αργησεις προσπαθειες, εισαι ηδη σε φαση προσπαθειων? Αν οχι, καλο θα ηταν  να ξεκινησεις προσπαθειες η να καναει καταψυξωαριων. . ΟΜΩΣ δεν λεει κατι για ποιοτητα ωαριων σου και εαν το ωαριο του μηνα ειναι καλο μενεις μια χαρα εγκυος!! Εχεις πραδειγμα μπροστα σου.  Σου δειχνει εχεις μειωμενα αποθεματα ωαριων για το μελλον.  Εκανες τις αλλεςκλασσικες ορμονολογικες FSH, LH, Προκακτινη κλπ? Αυτες ειναι πιο σημαντικες. Σε καθε περιπτωση, δεν εκμηδενιζω τελειως την ΑΜΗ αλλα λεω οτι χαμηλη ΑΜΗ δεν σημαινει δεν μπορεις να μεινεις εγκυος και με φυσιολογικο τροπο σημαινει πρεπει να βιαστεις. 

στις πριν 22 ώρες, ο/η Λιτα είπε:

σε βοήθησε κατι?

Καλημέρα.. και εγω 38 ειμαι και δεν με έβαλε καν να κάνω η γιατρός μου αμη αλλα όπως λέει η @Hopemumtobe οι ορμονικές εξετάσεις είναι πιο σημαντικές 

Και εγώ έχω χαμηλή ΑΜΗ και είμαι 30 χρόνων! Και την Δευτέρα που μας πέρασε είχα θετικό τεστ! Εγώ είχα κ ψηλή προλακτινη! Μετά από 2.5 μηνες αγωγή για τη προλακτινη έμεινα εγκυος κ ταλαιπωρήθηκα ένα χρόνο! Κ εγώ έκλαιγα για την ΑΜΗ αλλά δεν είναι τίποτα «σημαντικό» όταν ήδη προσπάθεις! Εμένα είναι 4.2pmol !! 

Eυχαριστω βρε κορίτσια με συγκινείτε....σας εχει βοηθησει κάτι...μηπως ξερετε καποιον γιατρο  να προτείνετε?

στις πριν 18 ώρες, ο/η Λιτα είπε:

Eυχαριστω βρε κορίτσια με συγκινείτε....σας εχει βοηθησει κάτι...μηπως ξερετε καποιον γιατρο  να προτείνετε?

Έχετε κάνει ολες τις αλλες εξετάσεις;; Σπερμοδιαγραμμα κτλ;; Η ΑΜΗ να ξερεις δεν αλλάζει κ πολύ απλά Αν παρεις βιταμίνες να έχουν μέσα DHEA βοηθάει καπως 

• 1 month later...
στις On 27/4/2022 at 9:24 ΠΜ, ο/η Raf123 είπε:

Έχετε κάνει ολες τις αλλες εξετάσεις;; Σπερμοδιαγραμμα κτλ;; Η ΑΜΗ να ξερεις δεν αλλάζει κ πολύ απλά Αν παρεις βιταμίνες να έχουν μέσα DHEA βοηθάει καπως 

Κορίτσια μου καλησπέρα....θα μπορούσα να πω κοντά ένα χρόνο προσπαθειών...βέβαια όχι κ πολύ σωστών γιατί λόγω δουλειάς κλπ χάναμε πολύτιμες μέρες! Τεσπα είμαι 30 χρόνων, εχθές έκανα την ΑΜΗ, 14.3 pmo/l .

ΣΠερμοδιαγραμμα ο σύζυγος δεν έχει κάνει ακόμα όπως και εγώ υστεροσαλπιγγογραφια! Εξετάσεις ορμονικές τουλάχιστον το Γενάρη π είχα κάνει τελευταία φορά όλα αφυσιολογικα....μόνο tsh είχα 3.46 ξεκίνησα τ4 των 25,τον Μάρτιο πήγε 2.5 μ αύξησε τη δόση τ4 των 50 3 φορές τη βδομάδα, τ4 των 25 τις υπόλοιπες 4! Αλλά εχθές π πήρα τ αποτελέσματα αντί να μειωθεί αυξήθηκε και πάλι στο 3.1

Κάποια άλλα θέματα δν υπάρχουν....οι βιταμίνες d3 b12 φολικο οξύ ζάχαρο ολα πολύ καλά! 

Με έριξε αυτή η ΑΜΗ κορίτσια....είναι καλή?τίθεται θέμα εξωσωματικής? Πόσο καιρό έχω περιθώριο να προσπαθώ μόνη μου παρόλο που κοντεύουμε τον ένα χρόνο 

στις On 27/4/2022 at 9:24 ΠΜ, ο/η Raf123 είπε:

Ποιες βιταμινες περιέχουν την DHEA?

Πρέπει ν μ τη χορήγηση γιατρός ύστερα από κάποια εξέταση??

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kate1992 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα....θα μπορούσα να πω κοντά ένα χρόνο προσπαθειών...βέβαια όχι κ πολύ σωστών γιατί λόγω δουλειάς κλπ χάναμε πολύτιμες μέρες! Τεσπα είμαι 30 χρόνων, εχθές έκανα την ΑΜΗ, 14.3 pmo/l .

ΣΠερμοδιαγραμμα ο σύζυγος δεν έχει κάνει ακόμα όπως και εγώ υστεροσαλπιγγογραφια! Εξετάσεις ορμονικές τουλάχιστον το Γενάρη π είχα κάνει τελευταία φορά όλα αφυσιολογικα....μόνο tsh είχα 3.46 ξεκίνησα τ4 των 25,τον Μάρτιο πήγε 2.5 μ αύξησε τη δόση τ4 των 50 3 φορές τη βδομάδα, τ4 των 25 τις υπόλοιπες 4! Αλλά εχθές π πήρα τ αποτελέσματα αντί να μειωθεί αυξήθηκε και πάλι στο 3.1

Κάποια άλλα θέματα δν υπάρχουν....οι βιταμίνες d3 b12 φολικο οξύ ζάχαρο ολα πολύ καλά! 

Με έριξε αυτή η ΑΜΗ κορίτσια....είναι καλή?τίθεται θέμα εξωσωματικής? Πόσο καιρό έχω περιθώριο να προσπαθώ μόνη μου παρόλο που κοντεύουμε τον ένα χρόνο 

Μια χαρά είναι η ΑΜΗ σου γιατί αγχώνεσαι;; Εμένα ήταν 4pmol!! Μια χαρά είσαι :) 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Μια χαρά είναι η ΑΜΗ σου γιατί αγχώνεσαι;; Εμένα ήταν 4pmol!! Μια χαρά είσαι :) 

Δεν ξέρω κορίτσι μου..... αγχώθηκα μήπως δεν έχω πολυ χρόνο να προσπαθήσω για παιδί....

στις πριν 4 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Δεν ξέρω κορίτσι μου..... αγχώθηκα μήπως δεν έχω πολυ χρόνο να προσπαθήσω για παιδί....

Καλέ ειναι πολυ καλη η αμη σου! Ξεχασε τη

στις πριν 9 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Γιατί ποσό χρόνων είσαι; Μια χαρά είναι η ΑΜΗ σου βγάλε το από το μυαλό σου χαλάρωσε και θα έρθει!! Ο Άντρας σου έχει κανει εξετάσεις; Αχ τώρα το είδα πιο πάνω! Κάντε κ σαλπιγγογραφια να κάνει κ ο άντρας σου τις εξετάσεις κ συνέχισε την αγωγή για το θυρεοειδή κ θα έρθει σιγά σιγά! Την ΑΜΗ σου μη τη σκέφτεσαι μια χαρά είναι!! 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Γιατί ποσό χρόνων είσαι; Μια χαρά είναι η ΑΜΗ σου βγάλε το από το μυαλό σου χαλάρωσε και θα έρθει!! Ο Άντρας σου έχει κανει εξετάσεις; Αχ τώρα το είδα πιο πάνω! Κάντε κ σαλπιγγογραφια να κάνει κ ο άντρας σου τις εξετάσεις κ συνέχισε την αγωγή για το θυρεοειδή κ θα έρθει σιγά σιγά! Την ΑΜΗ σου μη τη σκέφτεσαι μια χαρά είναι!! 

30 είμαι... εκρεμμιυν αυτές οι δύο εξετάσεις ν κάνουμε

στις Just now, ο/η Kate1992 είπε:

30 είμαι... εκρεμμιυν αυτές οι δύο εξετάσεις ν κάνουμε

Ίδια ηλικία είμαστε! Κάνετε αυτά και θεωρώ αν υπάρχει πρόβλημα ισως να οφείλεται σε αυτά τα δυο ή να μην έχετε τις σωστές επαφές 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...