Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Κορίτσια, Καλησπερα!!!

Είμαι 5 εβδομάδων και υπαρχει περίπτωση να καταναλωσα κατα λάθος τυρί που μπορει να ηταν μουχλιασμενο...εχει συμβει σε καμια???τι μπορω να κανω???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Anna0912 είπε:

Κορίτσια, Καλησπερα!!!

Είμαι 5 εβδομάδων και υπαρχει περίπτωση να καταναλωσα κατα λάθος τυρί που μπορει να ηταν μουχλιασμενο...εχει συμβει σε καμια???τι μπορω να κανω???

Κορίτσι μου δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά νομιζω οτι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Anna0912 είπε:

Κορίτσια, Καλησπερα!!!

Για αρχή μην ανγχωνεσε το πολύ να σε πιάσει δυάρια ή να κανείς εμετό. Τώρα προς το έμβρυο δεν θα πάθει κάτι. Αν δεις ότι σε πονάει η κοιλιά σου πολύ η έχεις αλλά θέματα τότε μήλα με τον γιατρό σου 

στις πριν 10 ώρες, ο/η kaposetsi είπε:

Για αρχή μην ανγχωνεσε το πολύ να σε πιάσει δυάρια ή να κανείς εμετό. Τώρα προς το έμβρυο δεν θα πάθει κάτι. Αν δεις ότι σε πονάει η κοιλιά σου πολύ η έχεις αλλά θέματα τότε μήλα με τον γιατρό σου 

Ευτυχως τιποτα....ολα καλα!!!Ευχαριστώ πολύ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...