-
Απαντήσεις
-
Από Elk · Δημοσίευση
Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο στις μέρες μας να δουλεύει μόνο ένας.. εγώ δεν δουλεύω είχα παλιά μια εργασία 4 ωρη αλλά όταν έμεινα έγκυος την άφησα γιατί δεν είχα βοήθεια η μαμά μου είναι μακριά η πεθερά μου δουλεύει και τα σχολεία έχουμε μόνο παιδικό που πάει το παιδάκια 2,5 χρονών θα έπρεπε να βρω κοπέλα εεε η κοπέλα μπορεί να ήθελε πιο πολλά λεφτά από αυτά που έβγαζα εγώ στο 4ωρο 😂 Έχω τον άντρα κάνει δύο δουλειές και ξέρω οσο έχω μικρά παιδάκια που δεν πάνε σχολείο το θέμα δουλειάς το έχω αφήσει στην άκρη -
Από Mantarini · Δημοσίευση
Και εμένα μου λείπει ο καφές.. πίνω που και που κανένα ντεκαφεινε. Πόσο είσαι αν επιτρέπεται; Εγώ 36, το πρώτο μου το έκανα στα 31. -
Από Katiana1987 · Δημοσίευση
Μέχρι κι εγώ που είμαι κατά των τεστ και δεν τα πάω καθόλου καλά... τη βλέπω τη γραμμή!!! -
Από Kiddo · Δημοσίευση
😅😅 Υπάρχει ήδη σχετικό επάγγελμα και είναι οι μαίες!! Ότι έμαθα είναι από τα μαθήματα!! Ναι και εμένα μου έκαναν εντύπωση για αυτό και μου έμειναν..😂 Με τις αγορές γενικότερα μη τρελαίνεσαι.. πάρε τα άκρως βασικά και με τα υπόλοιπα θα σε καθοδηγήσει το δικό σου μωράκι στο τι θα σου χρειαστεί.. και τα μαγαζιά δεν κλείνουν εφόσον γεννησουμε..! Εκεί θα είναι!! Το τι βόλεψε τη κάθε μανούλα έγκειται στο εκάστοτε μωράκι.. Τη καλύτερη δουλειά θα κάνεις με τη παιδίατρο.. κάνε από πριν ένα διερευνητικο ραντεβού να δείς αν σου κάνει ως γιατρός του παιδιού και αν είναι και σύμβουλος θηλασμού ακόμα καλύτερα!! Υπάρχει και σχετική πλατφόρμα με όλους τους πιστοποιημένους συμβούλους θηλασμού στην Ελλάδα αν θέλεις να διασταυρώσεις ότι όντως είναι..!
-
-
Νέες συζητήσεις