Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλωσορίσατε σε αυτόν τον χώρο αγάπης, ελπίδας και δύναμης, αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που κάνουν το μεγάλο βήμα προς τη μητρότητα μέσω εξωσωματικής το 2025. Εδώ θα μοιραστούμε αγωνίες, χαρές, εμπειρίες και κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή αυτού του ξεχωριστού ταξιδιού. Καμία δεν είναι μόνη – όλες μαζί μπορούμε να στηρίξουμε η μία την άλλη, να δώσουμε κουράγιο στις δύσκολες στιγμές και να γιορτάσουμε τις μικρές και μεγάλες νίκες. Είτε είστε στο στάδιο της προετοιμασίας, είτε ετοιμάζεστε για την πρώτη σας προσπάθεια, είτε συνεχίζετε δυναμικά, αυτό το νήμα είναι για εσάς. Γράψτε ελεύθερα, ρωτήστε, μοιραστείτε… Εδώ είναι μια αγκαλιά από γυναίκες που σας καταλαβαίνουν 💗 Καλή αρχή σε όλες μας! Εύχομαι το 2025 να είναι η χρονιά που θα κρατήσουμε το όνειρό μας αγκαλιά ✨ "Η δύναμη μιας γυναίκας δεν φαίνεται όταν όλα πηγαίνουν καλά, αλλά όταν συνεχίζει να ελπίζει, ακόμα κι όταν η καρδιά της έχει ραγίσει χίλιες φορές." γι' αυτό μη τα παρατάς ποτέ, συνέχισε.... "Κάθε βήμα πιο κοντά στο όνειρο είναι και μια νίκη. Μη σταματάς να πιστεύεις." 🌈
    • Καλήμερα κορίτσια! @Katerinioo αυτή η φάση του γενναω δ γενναω νομίζω είναι η χειρότερη. Αλλα σιγουρα εισαι πολύ πολυ κοντα. @Kn1 ανοιγει και ο καιρός μια χαρα θα είστε! Πιάσατε τις 40 μερες ε? Εμεις μετά βίας 7 ημερών σήμερα χαχα @ΜαρίαΔημήτρης μην πάρεις πολλά προς τ παρόν. Ακομα δ εχει αμαν ζεστες. Θα δεις κ τι θα σ φέρουν απο δωρα. Μεχρι δηλ να βάλουν καλοκαιρινό ρουχο μπορεο να εχει αλλάξει κ νούμερο. Επίσης sinsay και pepco έχουν εξαιρετικά βρεφικά. Εμενα τ φαρμάκια π φοραει τωρα ειναι ολα τζαμπο. Επειδή γεννιούνται μικρα τ παιδια μου ξεκινανε από τ νούμερο 0. Ειχα παρει 5 ολα κι ολα. Θα τ βάλω κ ένα πλυντήριο κ θα τις βγάλουμε τις μερες. Εχει κ αλλα ετσι μικρα 4 5 ακομα αλλα τότε δ ηξερα κ ανοίγουν περίεργα. Ενώ αυτά τ τζαμπο έχουν κουμπιά από πάνω μέχρι κάτω. Πηγαμε παιδιατρο σήμερα. Την τσίμπησε να τηε παρει αιμα για τ μεταβολικα. Σπαραξε το λυπήθηκε η ψυχή μου. Μόλις τ αφησε ησυχο σταματησε τ καλο μου. Πολύ καλα τ πάμε. Βγηκαμε από την κλινική την Παρασκευή δεν είχε κλείσει ακόμα 3 μερες 2470 και σήμερα 7 ημερών ειναι 2730. Πήρε 250 γραμ σε 4 μερες. Κατα τ αλλα για να βγούμε έξω βόλτα μας είπε ότι οι επίσημες οδηγίες λένε μετά τις 20 μερες η όταν πιάσουν τ 3.5 κιλα. Οπότε σε 20 μερες μας βλέπω ξανά εξω.
    • Αααα Μαρακι μου σας υπολογιζα εκει περιπου στην 5η εβδομαδα. Αλλα δεν ειστε και μακρια. Ειδες σημερα φτου φτου μην την ματιασουμε την κυρια ησυχουλα ειναι καλα ψωνια να εχετε τι ωραια. Ετσι κανουν μωρε μια μερα λες τι ωραια που κυλησε πηραμε σειρα και την αλλη σου αλλαζει τα φωτα, λες τι το βρηκε.; Με το στηθος πως πατε; 
    • Καλημέρα κορίτσια, σήμερα ξεκίνησα ασβέστιο αναβραζον και θα ξεκινήσω σίδηρο πάλι και συνεχίζω μαγνήσιο. Πολύ χάλια είναι όλα αυτά τα κάνουν όλα γλυκά και να μην έχεις ναυτία σου έρχεται!  Εσείς παίρνετε τίποτα απ' αυτά; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...