Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Koritsia m ,

kalimera,thelo tin boithia sas apo tis dikes sas empiries

iparxi periptosi ena test na bgei arnitiko kai na einai lathos;:kiss:

kanonika prepi na m erthi periodos aurio edo kai mia ebdomada

exo mikra ponakia periodou.

na sas po oti kathe mina den ponao apo prin alla tin idia mera pou mou erxete periodos mono.

ekana test simera to proi kai einai arnitiko.

ti lete;:kiss:

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΥΠΗΡΧΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ. Ή ΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!:)

Δημοσίευση

Καλημέρα moyr,

Καταρχή τα κλασικά τεστ εγκυμοσύνης δείχνουν αποτέλεσμα μετά την 1η μέρα καθυστέρησης εκτός από ένα που δείχνει πέντε μέρες μετά την σύλληψη.

Εσύ αν κατάλαβα καλά δεν έχεις ακόμα καθυστέρηση

Καλύτερα να περιμένεις 1-2 μέρες ακόμα ή για καλύτερα αποτελέσματα κάνε μία χοριακή

Δημοσίευση

Καλημερα κοπελα μου!!!Ναι το τεστ μπορει να κανει και λαθος....μην δινεις σημασια ομως ουτε στα συμπτωματα...εγω απο τοτε που ξεκινησα ελευθερα για προσπαθειες για το νινι συνεχεια νομιζα οτι εχω συμπτωματα...οποτε επαψα να δινω σημασια ...παρατηρησα οτι κατι ειχε αλλαξει....

Λιγο ακομα υπομονη!Περασανε οι μερες και πηγαινε κατευθειαν για την χοριακη..

Φιλακιααααα!!!Ευχομαι καλα αποτελεσματα!!!!!!!

Δημοσίευση

Mour απ οτι ξέρω υπάρχει περίπτωση να βγει λάθος το τεστ εγκυμοσύνης..Λένε μαλιστα οτι αμα βγει θετικό ειναι 100% ενω αμα βγει αρνητικο υπαρχει και μια περιπτωση να μην ειναι σωστό..Το καλύτερο όπως ειπαν και τα κορίτσια ειναι να κανεις μια χωριακή..Φιλιά

Δημοσίευση

apis έγραψε:

Δεν πειραζει..next time..

Δε θελω να σου δινω ελπιδες αλλα..αν το καφε δε γινει αιμα περιοδου ...κανε τη χοριακη

Συμφωνώ με την apis. Το καφέ υγρό μποορεί να είναι αρχή περιόδου αλλά και...... αρχή εγκυμοσύνης..... οπότε περιμενε να γινει κανονική ροη ή αν δεν γίνει κάνε χοριακή... που έυχομαι να κάνεις χοριακή και να ειναι +

Δημοσίευση

βρε ζουζούνα μην στενοσωριέσαι όπως ειπαν και τα κοριτσια το καφε δεν ειναι σιγουρα περιοδος. Βέβαια προσπάθησε να μην το έχεις στο μυαλο σου για να μην στενοχωρηθείς αν ( που δεν το εύχομαι) έρθει η περίοδος. Μήν στενοχωριέσαι γιατι κακό κάνεις στον εαυτό σου άν τελικα έρθει δεν πειράζει θα λές ολα οκ και πάμε δυνατά για τον άλλο μήνα. Να είσαι σίγουρη ότι αυτο θα έρθει όταν θέλει αυτο και όχι εμείς, αλλα θα έρθει:) . φιλια και έυχομαι να μας πεις γρήγορα τα ευχάριστα για να πέρνουμε κουράγιο και μεις φιλιάαααααα:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...