Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Geia sas koritsia!

Apo ayrio to prwi xekinaw epanagalaktismo kai exw kapoies apories!

Exei 1 mish peripou mhna pou mou kopike to gala epeidh h mikrh mou

synithise to mpoukali kai den thelei oute lepto sto sthithos.

Noikiasa shmera to thylastro thn MEDELA SYMPHONY.

Ekana mia dokimh prin ligo kai exw tis exhs apories:

Gia arxh einai swsto na xrhsimopoiw mono thn fash ths diegershs

h prepei na to vazw na kanei kai thylastikes kiniseis?

Meta apo poses meres peripou tha arxisei na trexei gala apo to sthithos mou?

An kamia kopela ekane epanagalaktismo kai mporei na me vohthisei as mou grapsei! :kiss:

Δημοσίευση

Καλησπέρα Λένα μου,

χαθήκαμε τελευταία καιμου έλειψες πολύ...

Μπράβο για την απόφασή σου να επαναγαακτίσεις, σε θαυμάζω απεριόριστα!

Δεν ξέρω να σου πω από πρώτο χέρι, αλλά βρήκα σχετικό post με οδηγίες από την Αγλαΐα, η οποια είνα και η πλέον αρμόδια να απαντήσει σε απορίες σου.

http://mammyland.com/index.php?option=c ... itstart=10

Φιλιά πολλά πολλά στην Ειρηνούλα σου,

μαζί με όλες τις ευχές μου για καλή επιτυχία!!!!

Δημοσίευση

Kalhmera Elena mou!

Kai emena mou eleipses poly giayto kai sou egrapsa sto Facebook.

Eyxaristw poly pou ekanes ton kopo kai mou vrikes ta arthra!

Ta eixa diavasei kai egw kai me vash ayta pou elege h Ka Aglaia

eipa na xekinisw! Exeis dikio.Eprepe na valw to post mou sthn Ka Aglaia kai na mou apantisei ekeinh.

Tha ta xanapoume emeis! Filakiaa!!

Δημοσίευση

Λενάκι μπράβο και καλή επιτυχία! Εύχομαι να πανε όλα καλα!

Δεν έχω ιδέα για τον επαναγαλακτισμό. Ό,τι ξέρω είναι από το άρθρο της Αγλαΐας. Στείλε της μηνυμα να σε βοηθήσει.

Όταν γέννησες δεν ερχόταν μαία στο σπίτι σου; Αν ναι, μπορεί και εκείνη να σε βοηθήσει. Εγώ την έχω ακόμα. Με τις μαστίτιδες έρχεται και με βοηθάει σε ότι απορία έχω. Και την πληρώνει κανονικά η ασφάλεια!

Δημοσίευση

νομιζω οτι πρεπει να ξεκινησεις με την διεγερση για 2 λεπτα και μετα πας σε θηλαστικές κινησεις και θελει πολυ ωρα καθε μερα αλλα θα δεις συντομα αποτελεσματα. Μπραβο παντως που το αποφασισες να συνεχισεις. Καλό κουραγιο και καλή συνεχεια. Δεν εχω εμπειρια γιατι ακομα θηλαζω απλα καποιες φορες που μου ειχε μειωθει λιγο αυξανα παλι τις αντλησεις και επινα πολλα υγρα

Δημοσίευση

pepa έγραψε:

Ρε κορίτσια μη γελάσετε

μετά από 3,5 μήνες διακοπής θηλασμού επαναγαλακτισμός γίνεται;

Όταν πατάω τα στήθη μου βγάζουν λίγο γαλατάκι....

Kai vevaia ginete pepa mou!

Kai esy tha to petyxeis kai pio eykola efoson exeis

akoma ligo gala! Egw arxisa meta apo diakoph 3 mhnwn

peripou kai fainetai pws tha ta kataferw!

Diavase to arthro tou epanagalaktismou kai tha vohthitheis

poly! Kalh synexeia sou eyxomai! :kiss:

Δημοσίευση

Το θήλαστρο διατηρεί τη φάση διέγερσης για 2 λεπτά και μετά αυτόματα περνα στη φάση της άντλσης.

Για τον επαναγαλακτισμό είναι καλό να προγραμματίζουμε αντλήσεις ανά δίωρο την ημέρα και μία νυχτερινή. Προγραμματίζουμε περίπου 10-11 αντλήσεις γιατί με το μωρό σίγουρα θα χάσουμε 1-2 αλλά δεν πειράζει γιατί το σημαντικό είναι να είναι τουλάχιστον 8.

Αν προγραμματίσουμε 8 αντλήσεις είναι εύκολο να μην τα καταφέρουμε και είναι κρίμα να αγχωνόμαστε ή να μην έχουμε ελευθερία κινήσεων.

Επίσης τα πρωινά τα μωρά είναι συνήθως πιο ήσυχα, αν προλαβαίνουμε να κάνουμε 1-2 παραπανίσες αντλήσεις τότε, έτσι ακόμη και αν βγούμε εκτός προγράμματος το απόγευμα, το πρόγραμμα δεν μένει πίσω!

Επαναγαλακτισμός μπορεί να γίνει οποτεδήποτε, ακόμη και μετά απο διακοπή γαλουχίας με χάπια (ντοστινέξ, παρλοντέλ κλπ...).

Το γάλα στις μητέρες που αποφασίζουν να κάνουν έναρξη της γαλουχίας χωρίς να έχει προηγηθεί εγκυμοσύνη, εμφανίζεται ως σταγόνες συνήθως στις 2 εβδομάδες. Οι μητέρες που έχουν θηλάσει το βλέπουν νωρίτερα. Εξαρτάται από το πότε διέκοψαν, από το διάστημα που θήλασαν, από το αν ήταν πληρης η γαλουχία κλπ.

Δημοσίευση

Λενάκι αυτό είναι υπέροχο! Άντε να έρθετε καμιά βόλτα στο Βερολίνο να θηλάσουμε παρέα!!!!

Εγώ ακόμα πονάω αλλά καμία σχέση με 2 εβδομάδες πριν. Θηλάζω χωρίς τη θηλή σιλικόνης, κάτι που ήταν όνειρο για μένα και μεγάλη επιθυμία. Παίρνω σχεδόν καθημερινά παυσίπονο όμως και καμιά φορά κλαίω.

Ουσιαστικά τώρα στρώνει ο θηλασμός μου. Έχω και τη μητέρα μου εδώ που παρόλο που βοηθάει πάρα πολύ, θεωρεί ότι το παιδί πεινάει όλη την ώρα. Βγάζω και εγώ ένα έξτρα γεύμα καθημερινά και τρελαίνεται να της το δίνει. Χτες έβγαλα 200ml μόνο από το ένα στήθος, χωρίς να το πιέζω ιδιαίτερα. Είχα πιεί μη αλκοολούχα μπύρα και ξύπνησα από τον πόνο.

Αλήθεια πόσο καιρό χρειάζεται για να επανέλθει το γάλα από τη στιγμή που αρχίζει να στάζει πάλι;

Δημοσίευση

Μπράβο Λενάκι!!!!!

Χάρηκα πολύ που διαβάζω ότι ε-ε-εβγαλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο έχω ξαναπεί, σε θαύμασα για την απόφασή σου και χαίρομαι διπλα που τα κατάφερες! Καλή συνέχεια και φιλιά και στις δυο σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Παρασκευαιδου Ωραία μια χαρά τα πάει το σπορακι σου!!!! Αφου ακούσατε και καρδούλα όλα καλά μέχρι την επόμενη!!! @Sia A μου αναμένουμε το αποτέλεσμα σου!!!! Ολα να είναι καλά!!!! 🙏🙏🙏
    • Ναι ακόμη δεν είχα ενημέρωση θα περιμένω λίγες μέρες και θα πάρω τηλέφωνο.  Ναι οι ενέσεις είναι που έχουν το κόστος..  Αφού σου είπε έτσι να ξεκινήσεις με χάπια εύχομαι τα προλάβεις και εσύ!!! Όλα για καλό ας είναι!!! Από τον γιατρό μου είπαν με το που έχω την απόφαση να τους στείλω για να γράψουν τις ενεσεις puregon. Ελπίζω να τις βρω στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ γιατί είμαι και σε επαρχιακή πόλη. Ήδη μου έχει γράψει την ovitrelle και orgalutran όπου πληρώνεις συμμετοχή και θα τα πάρω αύριο από φαρμακείο.  
    • Κορίτσια μου έκανα υπέρηχο όλα μια χαρά . 6+1 τελικά αντί 6+3 , δεν μας πειράζει αυτό είδαμε και καρδούλα να παλετε τώρα επόμενο ραντεβού σε 4 εβδομάδες. Μωρό ολοκληρο θα δω 😂😂😂 τι 4 εβδομάδες χαχχαχαχα  Τεσπά είναι χαλαρή μέχρι στιγμής γτ λέω οκ σωστή θέση ,καρδούλα και μια χαρά μέγεθος. 
    • Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου.  Παιρνεις αντιπικτυκτικες ενέσεις η κάποιο φάρμακο; Να ξέρεις ότι αυτά είναι αιτία και για αίμα . Δεν ξέρω εάν έχεις διαβάσει την ιστορία της @peacock  Αν έχεις καφέ δεν σημαίνει κάτι . Περιμένουμε μια όμορφη χοριακη   
    • Ποπό είσαι χάλια καημενουλα μου... Πώς τα βγάζεις πέρα με το παιδί; Κάνεις εμετούς; Θέλω να πω αν δεν έχεις υπερεμεση να νοσηλευτείς για ποιο λόγο; Πινεις πολλά υγρά; Κάνει και τρομερή ζεστη και δε βοηθάει αυτό. Πάντως σε λίγο θα ξεκινήσεις να αισθάνεσαι καλύτερα, σιγά σιγά θα αναλάβει ο πλακούντας την παραγωγή ορμονών και θα σταματήσουν οι έντονες ναυτίες και ζαλάδες. Υπομονή ως τότε και καλή ενυδάτωση! Εγώ εδώ εξακολουθώ δύο φορές τη μέρα θάλασσα με το μικρό, παιχνίδια στην αυλή, πικνικ στον κήπο (που με έχει σώσει από το καθάρισμα της κουζίνας τουλάχιστον) και προσπαθώ να θυμιζω στον εαυτό μου ότι είμαι έγκυος για να μην το παρακάνω. Και κάθε βράδυ ο μικρός κοιμάται στις 8:30 και μέχρι τις 9:30 άντε 10 την έχω πέσει κ εγώ, τεζα από την εξάντληση! Επίσης έχει αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα νομίζω! Στην αρχή έλεγα αποκλείεται και είμαι απλά πρησμένη αλλά φίλοι που με είδαν το σκ μετά από μέρες μου είπαν κ αυτοί ότι πετάχτηκε λίγο! Πολύ νωρίς αυτή τη φορά! Έλενα σε σκεφτόμαστε και είμαστε εδώ! Στέλνω θετική ενέργεια!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...