Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ngs εξέταση ενδοητριου

Despoin

Recommended Posts

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Despoin είπε:

Γεια σας έχει κάνει κάποια κοπέλα θεραπεία Με εγχυσεις και αντιβίωση για την χλωρίδα της μήτρας και να πηγε καλα;

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου απάντησα και στο άλλο τοπικ. Έχω κάνει εγώ.. 10 εγχυσεις έκανα και έπαιρνα και αντιβίωση από το στόμα. Όταν έκανα την πρώτη εξέταση, είχα λακτοβακιλλο 46%. Όταν επανέλαβα την εξέταση μετά τη θεραπεία είχα λακτοβακιλλο 99%.

Από ο, τι έχω διαβάσει όμως, υπάρχει διχογνωμία και κάποιοι γιατροί δεν τη δέχονται. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου απάντησα και στο άλλο τοπικ. Έχω κάνει εγώ.. 10 εγχυσεις έκανα και έπαιρνα και αντιβίωση από το στόμα. Όταν έκανα την πρώτη εξέταση, είχα λακτοβακιλλο 46%. Όταν επανέλαβα την εξέταση μετά τη θεραπεία είχα λακτοβακιλλο 99%.

Από ο, τι έχω διαβάσει όμως, υπάρχει διχογνωμία και κάποιοι γιατροί δεν τη δέχονται. 

Όχι δεν έχουμε ξαναμιλήσει.εσυ σε πιο γιατρό είσαι;στο παπ που εκανα για μικρόβια όλα ήταν φυσιολογικά ενώ στο ngs Βγήκε χλωρίδα 50% με κάποια μικροβια

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Despoin είπε:

Όχι δεν έχουμε ξαναμιλήσει.εσυ σε πιο γιατρό είσαι;στο παπ που εκανα για μικρόβια όλα ήταν φυσιολογικά ενώ στο ngs Βγήκε χλωρίδα 50% με κάποια μικροβια

Εγω είμαι στον Παν...

Το τεστ παπ εννοείς? Δεν έχει καμία σχέση το τεστ παπ με την ngs. Στο τεστ παπ παίρνουν κομμάτι από τον τράχηλο και κοιτάνε περισσότερα για κακοήθειες και για σεξουαλικως μεταδιδομενα μικρόβια. Στην ngs παίρνουν κομμάτι από το ενδομήτριο και κοιτάνε αν είναι φυσιολογική η χλωρίδα, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει εγκυμοσύνη. 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Εγω είμαι στον Παν...

Το τεστ παπ εννοείς? Δεν έχει καμία σχέση το τεστ παπ με την ngs. Στο τεστ παπ παίρνουν κομμάτι από τον τράχηλο και κοιτάνε περισσότερα για κακοήθειες και για σεξουαλικως μεταδιδομενα μικρόβια. Στην ngs παίρνουν κομμάτι από το ενδομήτριο και κοιτάνε αν είναι φυσιολογική η χλωρίδα, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει εγκυμοσύνη. 

Και εγώ με τον παντο είμαι.ναι αυτό εννοούσα το παπ για μικρόβια δεν γνώριζα αυτό που μου είπες.ευχαριστω πολυ

στις πριν 1 ώρα, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Σου γράφει όλα τα μικρόβια (δεν είναι απαραίτητα κακά, είναι αυτά που υπάρχουν στον οργανισμό μας σε τι ποσοστό υπάρχουν) και τον λακτοβακιλλο σε τι ποσοστό υπάρχει. 

Ασε μου λίγο χρόνο να το ψάξω το απόγευμα να το δω να σου πω.

Δεν σημαίνει δηλαδή ότι έχεις 50% λακτοβακιλλο και το υπόλοιπο 50% είναι μικρόβια. Σίγουρα όμως θα σου πει για εγχυσεις αντιβίωσης για να ανεβάσεις τον λακτοβακιλλο πάνω από 90%

20220317_165951.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...