Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επεμβατική υστεροσκοπηση

SUNY

Recommended Posts

Κορίτσια Καλησπερα ! Μετά την σαλπιγγογραφια και την ανακάλυψη πολύποδα προχωρησαμε σε επεμβατική υστεροσκοπηση όπου τελικά αφαιρέθηκαν τρεις πολύποδες… έχετε παρόμοια εμπειρία ;;; Μετά από ποσό καιρό μείνατε εγκυουλες!!!!; Δεν έχω παιδάκι ακόμα ! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 22 λεπτά, ο/η SUNY είπε:

Κορίτσια Καλησπερα ! Μετά την σαλπιγγογραφια και την ανακάλυψη πολύποδα προχωρησαμε σε επεμβατική υστεροσκοπηση όπου τελικά αφαιρέθηκαν τρεις πολύποδες… έχετε παρόμοια εμπειρία ;;; Μετά από ποσό καιρό μείνατε εγκυουλες!!!!; Δεν έχω παιδάκι ακόμα ! 

Εγώ! Από όταν σου δώσει το οκ ο γιατρός για επαφές μπορείς να μείνεις πιο εύκολα βοηθάει η υστεροσκοπιση 

στις πριν 58 λεπτά, ο/η kaposetsi είπε:

Εγώ! Από όταν σου δώσει το οκ ο γιατρός για επαφές μπορείς να μείνεις πιο εύκολα βοηθάει η υστεροσκοπιση 

Η γιατρός μου έδωσε το οκ μετά την πρώτη περίοδο … 

στις πριν 12 ώρες, ο/η SUNY είπε:

Η γιατρός μου έδωσε το οκ μετά την πρώτη περίοδο … 

Μια χαρά! Εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα

στις πριν 14 ώρες, ο/η SUNY είπε:

βοηθάει πάρα πολύ θεωρώ !!! θα μείνεις πολύ γρήγορα ..εγώ είχα κάνει για αφαίρεση πολύποδα κ μετα από 3 μήνες σαλιγγογραφία κι μετά έμεινα!!εύχομαι με το καλό !! ❤️ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...