Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ωορρηξία και τεστ

irini02

Recommended Posts

Καλημερα Κορίτσια!
Παμε να σας πω λιγο το περίεργο αυτόυ του μήνα μήπως και έχετε ανάλογες εμπειρίες και με φωτίσετε... Εδώ και 3 μήνες που προσπαθούμε κάνω τα τεστ ωορρηξίας της clearblue και πάντα 13η και 14η μέρα έχω την ΧΑΜΟΓΕΛΑΡΑ... βουρ λεω! Αλλά μέχρι τωρα δεν έχει έρθει το φασολάκι..οκ, χαλαρά!
Αυτόν τον μήνα, έτσι από περιέργια είπα να δοκιμάσω και με τις πιο οικονομικές ταινίες παράλληλα να δω αν όλα ταιριάζουν.. Eπειδή θεώρησα ότι ήταν αρκετά έντονη η γραμμή απο την 7η μέρα, λεω ας έρθουμε από τώρα σε επαφή... και ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? εχω φτασει 14η μέρα και δεν έχει σκουρήνει  παραπάνω, ειναι όλα ιδια...και εχω κανει και clearblue και κανενα χαμόγελο πουθενα!!! Είναι ο πρώτος μήνας που είχα επαφες από τόσο νωρις (7η μέρα) και δεν βλέπω την ωορηξία πουθενα...μηπως παίζει ρόλο αυτο? θα κάνω τις προσπαθειες μου φυσικά έτσι κι αλλιώς...αλλα μέχρι τώρα με προβλημάτισε αρκετά αυτό! Γιατι σας ξαναλέω πως πάντα την 13 και 14 μερα ειναι θετικό!
Περιμένω την γνώμη σας!
Φιλικά 
Ειρηνη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 18 ώρες, ο/η irini02 είπε:

Καλημερα Κορίτσια!
Παμε να σας πω λιγο το περίεργο αυτόυ του μήνα μήπως και έχετε ανάλογες εμπειρίες και με φωτίσετε... Εδώ και 3 μήνες που προσπαθούμε κάνω τα τεστ ωορρηξίας της clearblue και πάντα 13η και 14η μέρα έχω την ΧΑΜΟΓΕΛΑΡΑ... βουρ λεω! Αλλά μέχρι τωρα δεν έχει έρθει το φασολάκι..οκ, χαλαρά!
Αυτόν τον μήνα, έτσι από περιέργια είπα να δοκιμάσω και με τις πιο οικονομικές ταινίες παράλληλα να δω αν όλα ταιριάζουν.. Eπειδή θεώρησα ότι ήταν αρκετά έντονη η γραμμή απο την 7η μέρα, λεω ας έρθουμε από τώρα σε επαφή... και ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? εχω φτασει 14η μέρα και δεν έχει σκουρήνει  παραπάνω, ειναι όλα ιδια...και εχω κανει και clearblue και κανενα χαμόγελο πουθενα!!! Είναι ο πρώτος μήνας που είχα επαφες από τόσο νωρις (7η μέρα) και δεν βλέπω την ωορηξία πουθενα...μηπως παίζει ρόλο αυτο? θα κάνω τις προσπαθειες μου φυσικά έτσι κι αλλιώς...αλλα μέχρι τώρα με προβλημάτισε αρκετά αυτό! Γιατι σας ξαναλέω πως πάντα την 13 και 14 μερα ειναι θετικό!
Περιμένω την γνώμη σας!
Φιλικά 
Ειρηνη

Καλημέρα εγώ είχα χρησιμοποίηση το clear blue με το χαμόγελο να σου πω την αλήθεια δεν με βόλεψε. Έτσι πήρα τις ταινίες μου φάνηκαν πιο βολικές, ένα τεστ την μέρα κανείς ; Επισης πρέπει να περάσουν 10 λεπτά όταν κανείς το τεστ και μετα δεις το αποτέλεσμα αφήνεις τόσο χρόνο πριν το δεις ; Εμένα στις οδηγίες έλεγε ότι τις μέρες που περίπου υπολογίζεις ότι μπορεί να έχεις ωορρηξία να κανείς 2 τεστ ένα πρωί (όχι με πρωινά ουρά λένε ) και ένα νωρίς το απόγευμα για να έχεις καλύτερη εικόνα… υγρά έχεις στην ωορρηξία σου ; 

@Elk Λοιπον αργησα να απαντησω αλλα έχω νεοτερα. τελικα την 14η μερα το απόγευμα είδα φατσουλα και την επόμενη το πρωι ηταν και πιο έντονη η πρώτη γραμμη στις ταινίες. Οποτε ολα καλά. Και διαπίστωσα κιολας οτι πανω κάτω συμφωνούν και τα δύο τεστ. Λίγες ώρες διαφορά είχαν μόνο. 
Υγρα ναι είχα..μα γιαυτό με προβληματισε κιολας γιατι ελεγα μα καλα τι έγινε αυτή τη φορά..?! 
ελπίζω να μας βοηθήσουν κάπως!!τωρα ειμαι στην αναμονή για αυτό τον κυκλό..ουφ!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η irini02 είπε:

@Elk Λοιπον αργησα να απαντησω αλλα έχω νεοτερα. τελικα την 14η μερα το απόγευμα είδα φατσουλα και την επόμενη το πρωι ηταν και πιο έντονη η πρώτη γραμμη στις ταινίες. Οποτε ολα καλά. Και διαπίστωσα κιολας οτι πανω κάτω συμφωνούν και τα δύο τεστ. Λίγες ώρες διαφορά είχαν μόνο. 
Υγρα ναι είχα..μα γιαυτό με προβληματισε κιολας γιατι ελεγα μα καλα τι έγινε αυτή τη φορά..?! 
ελπίζω να μας βοηθήσουν κάπως!!τωρα ειμαι στην αναμονή για αυτό τον κυκλό..ουφ!!

Ωραία όποτε την βρίσκεις σωστά την ωορρηξία σου αφού έχεις και υγρά και συμφωνούν και 2 διαφορετικά τεστ  εύχομαι να έρθει το μωρακι σου γρήγορα… οταν θα εχεις νέα θα χαρώ πολύ να μου πεις 😊💕

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...