Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πολυκυστικες ωοθηκες

Balak455

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα. Τα φωτα σας παρακαλω!  Εχω πολυκυστικες σε ηπια μορφη κ σε εξετασεις π εκανα πριν 1 μηνα ειδαμε οτι εχω υποθυρεοειδισμο. 

Ξερω οτι αυτα τα 2 σχετίζονται.  Εχετε παρομοια εμπειρια;

Ακομα μια σαλπιγγογραφια  υπαρχει περιπτωση να βοηθησει στη συλληψη ακομα κ με πολυκυστικες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 ώρες, ο/η Balak455 είπε:

Κοριτσια καλημερα. Τα φωτα σας παρακαλω!  Εχω πολυκυστικες σε ηπια μορφη κ σε εξετασεις π εκανα πριν 1 μηνα ειδαμε οτι εχω υποθυρεοειδισμο. 

Ξερω οτι αυτα τα 2 σχετίζονται.  Εχετε παρομοια εμπειρια;

Ακομα μια σαλπιγγογραφια  υπαρχει περιπτωση να βοηθησει στη συλληψη ακομα κ με πολυκυστικες;

Κορίτσι κ εγώ με μία ήπια εικόνα πολυκυστικών μια χαρά μένω έγκυος, άλλου είναι το πρόβλημα μας… όταν γέννησα τον μικρό μου εμφάνισα Χασιμότο, όπου παίρνω ημερησίως το χαπάκι μου κ όλα μια χαρά. Θα σου πρότεινα παρακολούθηση ωορηξίας με υπέρηχο για να ξέρεις απόλυτα πότε έχεις. Εμένα με βοήθησε γιατί μπορεί να γινόταν 2 μέρες πριν ή δύο μέρες μετά. 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Zeta. είπε:

Κορίτσι κ εγώ με μία ήπια εικόνα πολυκυστικών μια χαρά μένω έγκυος, άλλου είναι το πρόβλημα μας… όταν γέννησα τον μικρό μου εμφάνισα Χασιμότο, όπου παίρνω ημερησίως το χαπάκι μου κ όλα μια χαρά. Θα σου πρότεινα παρακολούθηση ωορηξίας με υπέρηχο για να ξέρεις απόλυτα πότε έχεις. Εμένα με βοήθησε γιατί μπορεί να γινόταν 2 μέρες πριν ή δύο μέρες μετά. 

Αληθεια;; πολυ χαιρομαι που εκανες  το αγορακι σου. Θα με βοηθήσεις λιγο ακομα!;  επαιρνες καποιο χαπι να ρυθμιστει η περιοδος; εμενα τωρα ηρθε στις 41 μερες.   Μ ειχε δωσει για 6 μηνες duphaston κ ερχοταν στις 33 μερες αλλα τωρα τα σταματησα. Δεν θελω να τα συνεχισω

στις πριν 1 ώρα, ο/η Balak455 είπε:

Αληθεια;; πολυ χαιρομαι που εκανες  το αγορακι σου. Θα με βοηθήσεις λιγο ακομα!;  επαιρνες καποιο χαπι να ρυθμιστει η περιοδος; εμενα τωρα ηρθε στις 41 μερες.   Μ ειχε δωσει για 6 μηνες duphaston κ ερχοταν στις 33 μερες αλλα τωρα τα σταματησα. Δεν θελω να τα συνεχισω

το θέμα πολυκυστικές δεν διορθώνεται απλά με ένα χάπι... θέλει αλλαγές σε διατροφή, άσκηση, απώλεια βάρους εάν είσαι με παραπάνω κιλά, έλεγχο για αντίσταση στην ινσουλίνη κτλ.. πρέπει να δώσεις περιθώριο στο σώμα σου με σωστές επιλογές να προσαρμοστεί και ρυθμισει τις ορμόνες του και μετά να καταφύγεις σε κάποιο χάπι.. άλλωστε όπως λες είναι ήπια η μορφή που έχεις.. 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

το θέμα πολυκυστικές δεν διορθώνεται απλά με ένα χάπι... θέλει αλλαγές σε διατροφή, άσκηση, απώλεια βάρους εάν είσαι με παραπάνω κιλά, έλεγχο για αντίσταση στην ινσουλίνη κτλ.. πρέπει να δώσεις περιθώριο στο σώμα σου με σωστές επιλογές να προσαρμοστεί και ρυθμισει τις ορμόνες του και μετά να καταφύγεις σε κάποιο χάπι.. άλλωστε όπως λες είναι ήπια η μορφή που έχεις.. 

Ετσι μου ειπε η γυναικολογος. Τι να πω κ εγω! Ειμαι ενταξει με το βαρος  μου, ρυθμιζουμε το θυρεοειδη τωρα οποτε πιστεύω να βελτιωθεί κ το θεμα με τις πολυκυστικες. Η ενδοκρινολογος μου ειπε οτι σχετιζονται αυτα τα 2. 

Η αληθεια ειναι οτι ασκηση δεν κανω ιδιαιτερα. Θα προσπαθησω εστω μιση ωρα καθε μερα 6 στις 7 μέρες. Κατι ειναι κ αυτο πιστευω. Απο θεμα διατροφης σκεφτομαι να μιλησω  με καποιο διαιτολογο.  Αν κ προσπαθω κ χρησιμοποιώ τυρια, γάλατα light, λιγοτερα λαδι στο φαγητο,  προσπαθω να καταναλωνω φρουτα εστω κ ενα ποτηρι χυμο φρεσκο. Οτι μπορω. 

Αν καποια κοπελα ξερει κατι παραπανω ας με βοηθησει! 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Balak455 είπε:

Είχα πάρει πριν μια δεκαετία αντισυλληπτικά, αλλά γενικά τίποτα άλλο. Αν σου έρχεται έστω κ στις 40 μέρες δεν είναι άσχημα, κάποιες κοπέλες κάνουν κ μήνες να αδιαθετήσουν. Απλά ρώτησε τον γιατρό  σου σχετικά με την παρακολούθηση ωορρηξίας. Πιστεύω θα σε βοηθήσει, ειδικά αν κάνεις κ την ένεση ovitrelle ώστε να σιγουρέψεις ότι θα ωριμάσει κ θα σκάσει το αυγουλάκι. Ο γυναικολόγος κ ο ενδοκρινολόγος θα σε καθοδηγήσουν, γιατί εννοείτε πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...