Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ!!!!!!!ΦΟΒΕΡΟ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΘΕΣ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΥΡΝΙΑΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ. ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΙ ΧΑΡΑ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ. ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφούλα, το διάβασα και ειλικρινά ανατρίχιασα!..

Πω πω.. μοναδικό συναίσθημα πρέπει να'ναι... :)

Με το καλό να την χαϊδεύετε και στην αγκαλιά σας... :)

Efoula μερικά έμβρυα επικοινωνούν από νωρίς με τους γονείς τους!

Πραγματικά είναι καταπληκτικό και μοναδικό!

Εμένα η μπέμπα από την αρχή 18 εβδομάδων, όταν χτυπούσα την κοιλιά ανταποκρινότανε άμεσα! Δεν το πίστευα... Όσο μαεγάλωνε με το που την χάιδευα κλωτσούσε! Σκέφτομαι πώς θα είναι η ζουζούνα που όλο τον καιρό δήλωνε έντονα την ύπαρξή της!

Καλή συνέχεια και με πολλές-πολλές τέτοιες στιγμές!

Πραγματικα μοναδικες στιγμες...

Εγω θυμαμαι πως τεντωνε το πατουσακι του και οταν το ακουμπουσαμε το ξαναμαζευε και το ξανατεντωνε... εκανε παιχνιδακια μεσα απο την κοιλιτσα...:)

:kiss: :kiss: :kiss:

Efoula μου και εμάς το ίδιο κάνει ο μπόμπιρας :) Ειδικά όταν πλησιάζει ο μπαμπάς του και του μιλάει ή τον φιλάει, μαζεύεται ολόκληρος από εκείνη την πλευρά (σχεδόν πάντα δεξιά) και τον χαϊδεύουμε απαλά.. Η κοιλιά κάνει ένα τεράστιο καρούμπαλο και έχει πολύ πλάκα. :laugh: :laugh: :laugh:

Αχ Efoula σε καταλαβαίνω .... και εμένα η μικρή ανταποκρίνεται τόσο στα χάδια μου όσο και στην φωνή και στα χάδια του άντρα μου !!!!

Φαντάσου ότι αν είναι πολύ ανήσυχη βάζω τον κάλο μου να της μιλήσει και να χαιδέψει την κοιλιά μου και ... τσουπ αμέσως η μικρή ηρεμεί.

Με το καλό να τα δεχτούμε στην αγκαλιά μας

ax bre efoula mou....ti wraia:))))))))...ontws einai sinaisthimata pou tha ta thimasai gia panta....diladi egw twra paizw me ton mpempi kai tou lew...ax mwre me aytes tis patousitses pou me klwtsouses...ax me ta xerakia...k.t.l......:)teleiaaaaaaaaaaaa........twra prepei na eisai 7 me 8?thimamai kala???

κοριτσια οντως ειναι φοβερο συναισθημα. και καταλαβαινουν πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζουμε. ειναι τελεια..ευχαριστω για τις ευχες και σε εσας με το καλο τα μωρακια σας και οσες εχουν να σας ζησουν. και οσες προσπαθουν ευχομαι συντομα να εχουν καλα αποτελεσματα.

ναι jovanna μου σε 9 μερες μπαινω στον 8. καλα πως περναει ο καιρος δεν το καταλαβα. σε λιγο καιρο και εγω θα την εχω στην αγκαλια μου και θα την χαιδευω και θα της μιλαω και θα την βλεπω. αχ περιμενω πως και πως. ειναι και πολυ ζωηρουλα μες στην κοιλια να δω πως θα ειναι οταν γεννηθει...φιλια σε ολες.

Αχ κλαιωωωω φοβερο συναισθημα και τι δεν θα δινα να το νιωσω...τιποτα δεν αξιζει στον κοσμο οσο αυτα που νιωθεις απ την στιγμη που νιωθεις εγκυος!!!Ευχομαι σε ολες τις κοπελες ολοψυχα να το νιωσουν και γρηγορα!!!

Καλη συνεχεια Εφουλα μου και με το καλο να το νιωσεις και στην αγκαλια σου!!!!

Ειναι πραγματικα τελειο συναισθημα...

Εμας τελευταια η μπουμπου "τουρλωνει" τον πωπωκο της...

Θα μου πεις πως ξερεις οτι ειναι ο πωπως?

Λοιπον φαινεται και εκτος απο αυτο το κεφαλακι της ειναι προς τα κατω γιατι εχει ηδη παρει θεση - εδω και μερες!

Αυτος ο πωπως εχει ξετρελανει τον αντρα μου που δεν χορταινει να της τον χαιδευει...

Δηλ. υπαρχει η κοιλια μου και ενα πορτοκαλακι...να προεξεχει..:P

Ειναι πραγματικα τελεια αυτη η αισθηση!!!!

Ακομη βεβαια δε μου εχει λειψει γιατι εχω τη μπεμπα μου αγκαλια τωρα πια!!!!Ομως ειναι φοβερο το πως αντιδρουν στα ερεθισματα που τους δινουμε απο την κοιλιτσα!!!

Μπορουσα να καθομαι με τις ωρες και να χαιδευω την μικρη στην κοιλια!!!

Μου αρεσε ιδιαιτερα να ψαχνω τα πατουσακια της!!!!!

Όντως είναι φοβερή αίσθηση... Έχω πάρει ένα cd το οποίο έχει μουσική η οποία είναι για τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης και για μετά. Ε λοιπόν... Μπορεί όλη μέρα να λυσσάει στο κλωτσίδι και τις κωλοτούμπες και όταν της βάζω τη μουσική της κουρνιάζει στην πλευρά της (κάθεται πάντα από δεξιά...) και είναι η μόνη ώρα που ηρεμώ κι εγώ λίγο!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα τσαντιστεί με τον άντρα μου και εκείνος για να μου τη σπάσει χάιδευε την κοιλιά μου και μίλαγε στην κόρη του, γιατί δεν μπορώ να του απαγορεύσω την επαφή με την κόρη του λέει..... Εκεί που της μίλαγε πάει να φιλήσει την κοιλιά μου και του χώνει μία κλωτσιά κορίτσια!!! Έννοείται ότι σκάσαμε στο γέλιο και του λέω πως ότι δεν μπορεί να κάνει η μαμά το κάνει η κόρη... :lol:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙς ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩς..."ΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!!"ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ...ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΣΚΑΤΙΣΤΑ (ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6ο) ΟΛΟ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ...ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ...ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ???

ΑΛΛΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ!!!!:side:

:silly:

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΕΝΑ CD ΜΕ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ!!1 ΛΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ????:blush: :blush: :woohoo: :laugh:

Γειά σας κορίτσια,

Δυστυχώς δεν έχω βιώσει ακόμα την χαρά της εγκυμοσύνης και της μητρότητας, αλλά χαίρομαι πολύ που διαβάζω τα όσα γράφετε. Μέσα από τα λόγια σας, αναγνωρίζω όλα όσα έχουν αποτελέσει για μένα αντικείμενο σπουδών τα τελευταία χρόνια.

Να ξέρετε πάντως ότι είναι πολύ σημαντικό να έχετε αυτήν την προγεννητική επικοινωνία και σύνδεση με τα μωράκια σας καθώς νιώθουν τα συναισθήματα που έχετε αναπτύξει για αυτά και ανταποκρίνονται αναλόγως!! Αντιλαμβάνονται σε μεγάλο βαθμό τα όσα εσεις βιώνετε και εάν πραγματικά αφιερώνετε λίγα λεπτά την ημέρα για χαλάρωση, επικοινωνία, σκέψεις αγάπης και αναπνοές, τα βοηθάτε να νιώσουν ασφάλεια και να αναπτύξουν ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία.

Να έχετε πάντοτε κατα νού ότι αυτοί οι 9 μήνες είναι πολύ σημαντικοί γιατί αποτελούν την βάση της ύπαρξής τους και ότι τα μωράκια μαθαίνουν έντονα κατά την διάρκεια της εμπειρίας τους στην μήτρα.

Αυτά προς το παρόν

Φιλιά σε όλες σας.

Giota d

Αν είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη τα νιώθεις την 16 εβδομάδα, αν έχουν προηγηθεί και άλλε ςτο νιώθεις κάπως πιο νωρίς 14-15 εβδομάδα.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΝΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΙΔΕΨΕ ΜΕ ΚΙΑΛΛΟ..ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ:) ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ Manina ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΕΝΙΩΘΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ.ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΨΗΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ.ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΑΤΩ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.ΤΩΡΑ ΤΡΩΩ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ..ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...