Μετάβαση σε περιεχόμενο

Utrogestan Παρενέργειες!!!


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου και καλό μήνα!!!!! 

Θέλω τις εμπειρίες σας και τα φώτα σας για άλλη μια φορά, από όσες έχετε πάρει τα utrogestan. Τι παρενέργειες είχατε? Πόσο έντονες? Και κράτησαν καθ'ολη τη διάρκεια που τα παίρνατε? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Οι παρενέργειες φαντάζομαι ότι εξαρτώνται και από την ποσότητα που παίρνεις.  Εγω παίρνω 3 από το στόμα και 6 κολπικά.  Έχω αρκετή υπνηλια (ειδικά το μεσημέρι) , καμία φορά ζαλάδες, πρησμένο στήθος και τις πρώτες μέρες που τα πήρα και αρκετό πρήξιμο και δυσκοιλιοτητα. Τα παίρνω τώρα μια εβδομάδα και ομολογώ  ότι το πρήξιμο και η δυσκοιλιοτητα έχουν υποχωρήσει. Γενικά οι παρενέργειες σε μενα τουλάχιστον μοιάζουν με συμπτωματα της εγκυμοσύνης. Έχω και πολυ πιο έντονη όσφρηση και θέλω να τρώω συγκεκριμένα φαγητά. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέραααα! 

Τα έχω πάρει με δύο διαφορετικούς τρόπους. Έπαιρνα τρία μέρα από το στόμα που εκεί είχα αρκετές παρενέργειες, όπως υπνηλία, ζάλη, τάση για εμετό, αλλά επειδή έπρεπε να είμαι ξαπλωμένη συνεχώς δεν με ενόχλησε τόσο. Την δεύτερη φορά έπαιρνα ένα την ημέρα κολπικά και δεν ένιωθα τίποτα. Γενικά και με άλλες γυναίκες που το έχω συζητήσει όταν τα βάζεις κολπικά οι παρενέργειες είναι ελάχιστες ως και καθόλου. 

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει ο οργανισμός κάθε γυναίκας σε κάποια μπορεί να παρουσιάζει παρενέργειες σε άλλη όχι. 

Αααα επίσης στο τέλος του τρίτου τριμήνου μου προκάλεσαν ξηροδερμια στο πρόσωπο, που με μια ενυδατικη ήταν οκ και μόλις τα σταμάτησα υποχώρησε. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πήρα σε έναν κύκλο κολπικά, και δεν ειχα παρενέργειες, περα απο παρα πολλα κολπικά νερουλά υγρά. Ο επόμενος κύκλος μου στον οποίο δεν πήρα utrogestan ηρθε αρκετά νωρίτερα, αλλα δεν νομιζω πως ηταν εξαιτίας αυτού…

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επαιρνα στην εγκυμοσηυνη 3 τη μερα...Συμβουλη του γυναικολογου ηταν να τα παιρνω σαν κολπικα υποθετα γιατι απο το στομα θα μου δημιουργουσαν ζαλαδες ,οπως κι εγινε ...Οποτε τα δοκιμαζα σαν χαπια ειχα ζαλαδιτσες και υπνηλια φοβερη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...