Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Nerina πρωτα απο ολα πρεπει να προστατεψεις το μωρο που εχεις μεσα σου. Μακαρι να πανε ολα καλα. Ομως πρεπει να δεις τι θα κανεις με τον συντροφο σου. Ειναι απαραδεκτος. Σου μιλαει για εκτρωση, σου λεει οτι φταις εσυ ενω περνας μια ευαισθητη περιοδο στην ζωη σου, οι γονεις του τον βαζουν να διαλεξει και αντι να τους πει εγω θα ειμαι με την γυναικα μου διαλεγει αυτους. Ισως ολο αυτο ηταν μια αφορμη να δεις το πραγματικο του προσωπο. Παρε τον χρονο σου να δεις τι θα γίνει με το μωρο και μετα θα ξεκαθαρισουν ολα. Αλλα σιγουρα δεν ειναι ανθρωπος για οικογενεια.
    • Τι ευχάριστα νέα είναι αυτα?!?! Μπράβο σου, όλα καλά θα είναι και με την αιματολογική θα δεις! Πιστεύω αποψε δεν θα στριφογυρίζεις στο κρεβάτι σου γεμάτη αγωνία!! 
    • Μπράβο τέλεια που ταιριάζετε με τον νέο παιδίατρο, όντως τον παιδίατρο θα τον παντρευτουμε για κάποια χρόνια τώρα το συνειδητοποιω και γω 🙏🏼 τι ωραία που κάνατε τα εμβολιακια σας, εμείς θα πάμε στις 25 του μηνα για να κάνουμε μπίμπι
    • Γεια σας κορίτσια μου ,Μόλις γύρισα από τον γιατρο κάναμε την αυχενική βγήκε παρά πολύ καλή η εξέταση και αύριο θα κάνω την papp a ,είδαμε και το μωράκι όλο κουνιόταν! Μια ώρα έκλαιγα από την χαρά μου ! Είμαι 12+4 και μάλλον είναι αγόρακι !!! 🥰🥰 Ε
    • @Nerina εχω ενα θεμα με τα μηνυματα δεν ανεβαινουν αμεσως δεν ξερω γιατι τωρα ειδα και τα υπολοιπα που εγραψες. Εγω θα ευχηθω να εξελιχθουν τα πραγματα με τη χοριακη σου οπως ΕΣΥ επιθυμεις. Με τον συντροφο σου εξακολουθω να σοκαρομαι οταν διαβαζα αυτα που εγραφες πιστευα οτι οταν του εστειλες για το θετικο τεστ θα γθρνουσε αμεσως. Αυτο θα περιμενα εγω απο τον ανθρωπο που ειμαστε μαζι χρονια και προσπαθουσαμε για παιδακι. Επισης συγγνωμη κιολας αλλα φαινεται σαν να σε αμφισβητει;; οταν σου λεει οτι θα πατε και μαζι να κανετε ελεγχο σε νοσοκομειο..Δες τι θα σου πει ο γιατρος και πως θα παει και αποφασισε τι θελεις να κανεις. Καλα για τη μανα του προσωπικα οχι συγγνωμη ουτε να τη δω δε θα ηθελα!!!! Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω περισσοτερο εχω βρεθει σε παρομοια θεση πολυ παλια και ξερω πως νιωθεις..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...