Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νεα μανουλα και φαγητό μωρου

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανουλες και μελλουσες μανουλες. Γεννησα την Κυριακή εναν μπέμπη 3500 κιλα. Φεύγοντας απο την κλινική ειχε βαλει λιγα γραμμαρια ακομα. Κάνουμε μεικτη διατροφή κυριως ξενο γτ δν κατεβηκε ακομα το γαλα μ. Ο μπεμπης μου πινει περιπου 30 με 40 μλ ανα 4 ωρες. Θεωρείτε ειναι καλα για μωράκι 5 ημερων; ειναι πολλα; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η EleftheriaF είπε:

Καλησπέρα μανουλες και μελλουσες μανουλες. Γεννησα την Κυριακή εναν μπέμπη 3500 κιλα. Φεύγοντας απο την κλινική ειχε βαλει λιγα γραμμαρια ακομα. Κάνουμε μεικτη διατροφή κυριως ξενο γτ δν κατεβηκε ακομα το γαλα μ. Ο μπεμπης μου πινει περιπου 30 με 40 μλ ανα 4 ωρες. Θεωρείτε ειναι καλα για μωράκι 5 ημερων; ειναι πολλα; 

Να το χαίρεστε το μωράκι σας!!!! Φυσιολογικά μου ακούγονται. Κ εμένα τόσα έπινε ο μικρός μου ανά τρείς ώρες. Για να είσαι σιγούρη κ επειδή οι ανάγκες κάθε παιδιού διαφέρουν ρώτησε τον παιδίατρο. Αυτός είναι το μόνο κατάλληλο άτομο να σου απαντήσει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσια! Εμένα ειχε θεμα τ κινητο μου, το έστειλα για επιδιόρθωση κ ειχα ενα παλιό π σερνόταν κ δ μπορούσα να γράψω. Καλα είμαστε εμείς. Σε μια βδομαδα κλεινει τον 7ο. Με τις τροφές τα παει πολυ καλα.πλεον. Τ φρούτο τ τσακίζει τ πρωι. Τ μεσημεριανό επισης και βάλαμε κ τραχανά τ απογευμα κ τ παει πολυ καλα. Αν κ εκανε λίγες μέρες μέχρι να προσαρμοστεί στην υφή του. Τα εκανε ολα χαλια στην αρχή. Κατα τ αλλα μεγαλώνει, ζωηρευει, παλευει να μπουσουλησει. Σε γενικές γραμμές ειναι καλο μωρακι. Μας εχει παρει τ μυαλά. Πότε ηρθε η άνοιξη γεννησαμε, ποτε ηρθαν τς Χριστούγεννα..... Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Πως τ πατε?
    • Εεε αυτό μεγάλο θέμα μωρέ ειδικά στην αρχή ..εμενα ειχε ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο , Όταν άρχισε από την πρώτη βδομάδα αρρώστησε εννοείται ..  στην αρχή 1βδ πήγαινε 2 βδ σπίτι  τωρα που ξανά πήγαμε το Σεπτέμβρη πάλι αρρώστησε αλλά κάπως καλύτερα δεν ήταν τόσο συχνό το καλο είναι πως δεν ταλαιπωρείται πολύ, δεν έχει μόνιμα μυξουλες και βήχα της περνάει..  η μικρή την παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο να συνέλθει.. εμένα με κόλλησε την τελευταία φορά είχα λίγο το λαιμο μου 2 μέρες και λίγο μπούκωμα.. αλλά σε γενικές γραμμές πάμε καλά.. εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι μην κολλήσει κανένα κοξάκι..
    • Τέλεια! Είδες που τσάμπα αγχώθηκες 😊 Νομίζω είσαι η μόνη που λείπει από την ομαδική που φτιάξαμε με τα κορίτσια στο messenger 😅 Να ξέρεις ότι η πλειοψηφία των κοριτσιών γέννησε νωρίτερα 😜  Εγώ εδώ στην αναμονή! Χθες με έπιασε ένα περίεργο πράγμα στα πόδια, κάτι με τα νεύρα μάλλον και τα ένιωθα σαν πρισμένα και κάπως με χτύπαγε πόνος στα νεύρα και αδυναμία. Ένα περίεργο πράγμα. Ξεκινούσε από τη μέση και έφτανε μέχρι κάτω. Μου είπε η μαία ότι πρέπει να είναι από την πίεση που ασκεί το μωρό στη λεκάνη. Ευτυχώς το βράδυ μου πέρασε, αλλά είχα και κάτι έντονες συσπάσεις που πάλι χτυπούσαν πίσω στη μέση. Ελπίζω να τα κατάφερε ο μπέμπης και να μπήκε λεκάνη 😅 Κατά τα άλλα έχω καθημερινά κάποιες Braxton Hicks, αλλά όχι κάτι τρομερό. Ελπίζω μετά την Τετάρτη να βγει, να έχω τελειώσει τις δουλειές μου πρώτα 😅  Η κόρη σου πόσο είναι;
    • Σίγουρα μετά το 20ημερο ναι. Με πονούσαν ναι. Κ ειδικά η μία καθώς έκανα βλακεία στο μαιευτήριο γιατί δεν έπιασε σωστά ο μικρός κ τον άφησα να θηλάσει κ με μάτωσε. Έβαλα εκεί κρεμουλες (είχα ξεχάσει για το γάλα) κ δεν κάνανε πολύ δουλειά. Με το που μίλησα με τη μαία μου κ μου το θύμισε πέρασε!!! Γενικά στην αρχή θα έχεις λίγες ενοχλήσεις λογικό είναι αλλά περνάει. Συνηθίζεις.. 
    • Εμένα κοντευει 2.5, τον ειχα ξεκινήσει παιδικό τον Σεπτέμβρη αλλα μεσα σε 1 μηνα αρρώστησε 2 φορες και κόλλαγα κ εγω και δεν άντεχα την ταλαιπωρία κ με τον μικρό αρρωστο και με εμενα ταυτόχρονα με την εγκυμοσύνη,  οποτε τον σταματησα κ ειπα να παει καλύτερα απ του χρόνου τον Σεπτέμβρη που θα είναι 3. Εσένα πρώτη χρονιά παει φετος η μεγαλη? Πως τα πάτε απο ιωσεις?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...