Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Balak455 είπε:

Εγω @Hopemumtobe ειχα τελη Γεναρη tsh 6. Με δοση των 25 πηγε στην 7η εβδομαδα που εκανα επαναληπτικη σε tsh 3.8

Επεσε δηλαδη 2.2 μοναδες με μικρη δοση.

τωρα αυξησα τη δοση κ θα παιρνω 50αρι. Ευχομαι κ ελπιζω οτι αφου σε 1.5 μηνα επεσε 2.2 με λαθος δοση, τωρα σε 2 3 βδομαδες θα παει αλλο τοσο κατω. Το ελπιζω τουλαχιστον! 

Εχω κ χασιμοτο αλλα τπτ το ανησυχητικό.

Τι να πω; να ειμαι τυχερη που επεσε με χασιμοτο 2.2 ;; με λαθος δοση; δεν ξερω 

Κοριτσι μου εξαρταται και απο οργανισμο, κιλα, υψος κλπ ποσο ευκολα πεφτει η TSH αποτι μου εξηγησε ο ενδοκρινολογος! Γενικα το 3.8 ειναι λιγο παραπανω απο αυτο που θες για εγκυμοσυνη αοποτε θατα καταταφερεις σιγουρα και αμεσα!! Τωρα να σου πω για προλακτινη, μια φορα παλια ειχα ανεβασμενη απο παρενεργεια καποιων χαπιων.  Μετα ομως ενω εκοψα τα χαπια σε καποια μετρηση δεν επεφτε. Καναμε μια επαναληπτικη αιμοληψια καπως με μιση ωρα διαφορα κλπ και επεσε. Για να μηνστα πολυλογω το αγχος πριν τη ληψη αιματος ανεβαζει τιμη προλακτινης και στη δικη μου πριπτωση επιβεβαιωθηκε κιολας! Στο λεω και ;υατο σαν παραγοντα.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσι μου εξαρταται και απο οργανισμο, κιλα, υψος κλπ ποσο ευκολα πεφτει η TSH αποτι μου εξηγησε ο ενδοκρινολογος! Γενικα το 3.8 ειναι λιγο παραπανω απο αυτο που θες για εγκυμοσυνη αοποτε θατα καταταφερεις σιγουρα και αμεσα!! Τωρα να σου πω για προλακτινη, μια φορα παλια ειχα ανεβασμενη απο παρενεργεια καποιων χαπιων.  Μετα ομως ενω εκοψα τα χαπια σε καποια μετρηση δεν επεφτε. Καναμε μια επαναληπτικη αιμοληψια καπως με μιση ωρα διαφορα κλπ και επεσε. Για να μηνστα πολυλογω το αγχος πριν τη ληψη αιματος ανεβαζει τιμη προλακτινης και στη δικη μου πριπτωση επιβεβαιωθηκε κιολας! Στο λεω και ;υατο σαν παραγοντα.

@Hopemumtobeμακαρι!!  Ειλικρινα μακαρι.  Το θελουμε τοσο πολυ. Οπως ολες μας βέβαια που προσπαθουμε. Ευχομαι να γινει!  Ψαχνω βεβαια παραλληλα κ ενδοκρινολογο της προκοπης. Ξερεις μηπως τωρα που αυξησαμε τη δοση ποσο καιρο μετα μπορω να κανω επαναληπτικη; 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Balak455 είπε:

@Hopemumtobeμακαρι!!  Ειλικρινα μακαρι.  Το θελουμε τοσο πολυ. Οπως ολες μας βέβαια που προσπαθουμε. Ευχομαι να γινει!  Ψαχνω βεβαια παραλληλα κ ενδοκρινολογο της προκοπης. Ξερεις μηπως τωρα που αυξησαμε τη δοση ποσο καιρο μετα μπορω να κανω επαναληπτικη; 

Εγω ειχα κανει παλι μετα απο 6 ή 8 εβδομαδες!! Και μετα αφου ειχαμε φτασει στο επιθυμητο μου ειπε να ξανακανω σε 6 μηνες.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Εγω ειχα κανει παλι μετα απο 6 ή 8 εβδομαδες!! Και μετα αφου ειχαμε φτασει στο επιθυμητο μου ειπε να ξανακανω σε 6 μηνες.

Ποιος αντεχει να περιμενει τοσο ;; 😅😅

Δημοσίευση
στις On 13/3/2022 at 11:20 ΠΜ, ο/η Balak455 είπε:

Εγω @Hopemumtobe 

Κοριτσι μ καλησπερα. Εκανα σημερα 3 αιμοληψιες για να δουμε την προλακτινη. Η 3η αιμοληψια ηταν 26.29 !!  Δεν εχω 56 τελικα!  Ειναι φυσιολογικη η τιμη; 

Εχω πιθανοτητες να μεινω εγκυος λετε ; 

1η αιμοληψια ηταν 33.25

2η αιμοληψια ηταν 30.60  (μετα απο 15 λεπτα)

3η αιμοληψια ηταν 26.29 (μετα απο 30 λεπτα απο την 1η)

Πως με βλέπετε; 

@Nefeliap  @Hopemumtobe @babyblue94  @Raf123

Δημοσίευση
στις On 18/3/2022 at 4:30 ΜΜ, ο/η Balak455 είπε:

Κοριτσι μ καλησπερα. Εκανα σημερα 3 αιμοληψιες για να δουμε την προλακτινη. Η 3η αιμοληψια ηταν 26.29 !!  Δεν εχω 56 τελικα!  Ειναι φυσιολογικη η τιμη; 

1η αιμοληψια ηταν 33.25

Πως με βλέπετε; 

Δημοσίευση
στις On 18/3/2022 at 4:30 ΜΜ, ο/η Balak455 είπε:

1η αιμοληψια ηταν 33.25

Πως με βλέπετε; 

Δεν εχω ιδεα πραγματικα .εγω οπως σου ειπα ειχα 48 (μια βδομαδα πριν την ετ κ μια χαρα εμεινα.. :-)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...