Μετάβαση σε περιεχόμενο

dekata kata thn diarkeia ths perioudou mou

ocean

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ

ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.Η ΠΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 11.30 ΩΡΕΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ(7 ΦΛΕΒΑΡΗ)

ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ Κ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ. ΕΝΙΩΘΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ Κ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ ΤΙΣ 4 ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΔΕΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΚΕΙ Κ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΩΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΔΕΚΑΤΑ,ΔΗΛΑΔΗ 37,ΕΩΣ Κ 37,5

ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΧΙ ΟΥΤΕ ΒΗΧΑΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΡΟΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΩΣΗ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΚΑΤΑ Κ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ OCEAN!!!!!!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ........ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΛ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ;;;;;;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ........

ocean μου γεια σου....

Εγω την πρωτη μερα της περιοδου δεν εχω δεκατα...εχω πριν μου ερθει και μετα την πρωτη μερα 36.9 το πολυ μεχρι να τελειωσει...ΤΩΡΑ 37 και 37.5....τι να πω δεν ξερω καλυτερα οντως ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου!Λενε οτι ετσι γινεται στην εγκυμοσυνη αλλα ειναι και η περιοδος στην μεση που με μπερδευει :-)

Εχω περιεργεια να μας πεις!Ελπιζω να περασες ωραια στο ταξιδι σου!!!Αχ μου αρεσεουν τοσο!Ασχετο που ειχες παει?

:-)

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ 18 ΜΕΡΕΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗ!!

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΕΤΥΧΕ ΤΟΤΕ Κ ΑΚΥΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ, Κ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΘΜΕ!!!!

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!

ΑΧ ΜΠΡΑΒΟΟΟ θα πρεπει να ητανε πολυ ωραια!!!:-)

Να ζησετε κοπελα μου οτι επιθυμειτε να ειστε παντα αγαπημενοι,ευτυχισμενοι και υγιεις!!!!!Γρηγορα το νινιιιιιιιιι!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...