Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κολπικά υγρα πριν την περιοδο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλες!

Τελευταία περίοδος 17/12 με κύκλο 30 ημερών. Την Κυριακή 9/1 και για ένα 24ωρο έβγαλα στην αρχή ροζ κολπικά υγρα,τα οποία έγιναν καφέ για ένα 24ωρο. (24η μέρα κύκλου σε κύκλο 30 ημερών). Από τότε δεν έχω τίποτα άλλο.

Από τότε μου έχει κολλήσει για κάποιον λόγο η πιθανότητα εγκυμοσύνης.  Το στήθος μου είναι πρησμένο (αλλά δεν πονάει), όπως και η κοιλιά μου. Από χθες το βράδυ έχω πόνους περιόδου (νιώθω σαν συσπάσεις) και έντονη κούραση αλλά χωρίς περίοδο.

Σε 4 μέρες περιμένω περίοδο, αλλά πρώτη φορά νιώθω τόσο έντονα συμπτώματα και πρώτη φορά έβγαλα ροζ κολπικά υγρά τόσο νωρίς.

Έκανα χθες τεστ πρωιμης ανίχνευσης αλλά βγήκε αρνητικό.

Έχει κάποια άλλη παρόμοια εμπειρία? Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η -Lullaby- είπε:

Τελευταία περίοδος 17/12 με κύκλο 30 ημερών. Την Κυριακή 9/1 και για ένα 24ωρο έβγαλα στην αρχή ροζ κολπικά υγρα,τα οποία έγιναν καφέ για ένα 24ωρο. (24η μέρα κύκλου σε κύκλο 30 ημερών). Από τότε δεν έχω τίποτα άλλο.

Από τότε μου έχει κολλήσει για κάποιον λόγο η πιθανότητα εγκυμοσύνης.  Το στήθος μου είναι πρησμένο (αλλά δεν πονάει), όπως και η κοιλιά μου. Από χθες το βράδυ έχω πόνους περιόδου (νιώθω σαν συσπάσεις) και έντονη κούραση αλλά χωρίς περίοδο.

Σε 4 μέρες περιμένω περίοδο, αλλά πρώτη φορά νιώθω τόσο έντονα συμπτώματα και πρώτη φορά έβγαλα ροζ κολπικά υγρά τόσο νωρίς.

Ευχαριστώ πολύ!

μπορει να ειναι εμφυτευση αλλα ακομα να αυξηθει η ορμονη για να μπορει να την ανιχνευσει το τεστ.. περιμενε μεχρι την καθυστερηση και αν δεν ερθει η περιοδος κανε ξανα τεστ η χοριακη

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η -Lullaby- είπε:

Ευχαριστώ πολύ!

Κοριτσι μου καλησπερα και Χρόνια πολλά!!!

Το αίμα και η μέρα που το ειχες ταιριαζει πολύ με αίμα εμφύτευσης.. λένε ότι η εμφύτευση γίνεται 8-10 ημέρες μετά την ωορρηξία οπότε εχεις πολλές πιθανότητες!!!

το τεστ το εκανες με πρώτα πρωινά ούρα;;

Εύχομαι να είναι ελαττωματικό το τεστ 😆 και να ερθει ένα γερό μωράκι!!! περιμενε λίγες μέρες να δεις τι θα γίνει με την περίοδο. το ξέρω οτι η ανυπομονησία είναι μεγάλη αλλά αυτη τη στιγμή και χοριακή να κάνεις, λογικά δεν θα δείξει κάτι..

Να μας γράψεις τα νέα σου!!!❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσι μου καλησπερα και Χρόνια πολλά!!!

Το αίμα και η μέρα που το ειχες ταιριαζει πολύ με αίμα εμφύτευσης.. λένε ότι η εμφύτευση γίνεται 8-10 ημέρες μετά την ωορρηξία οπότε εχεις πολλές πιθανότητες!!!

το τεστ το εκανες με πρώτα πρωινά ούρα;;

Εύχομαι να είναι ελαττωματικό το τεστ 😆 και να ερθει ένα γερό μωράκι!!! περιμενε λίγες μέρες να δεις τι θα γίνει με την περίοδο. το ξέρω οτι η ανυπομονησία είναι μεγάλη αλλά αυτη τη στιγμή και χοριακή να κάνεις, λογικά δεν θα δείξει κάτι..

Να μας γράψεις τα νέα σου!!!❤️

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ναι, το έκανα με πρωινά αλλα νομίζω πως είναι νωρις αν κρίνω ότι η εμφύτεσυ μπορεί να έγινε προχθές.

Είναι φυσιολογικό που νιώθω κράμπες στην κοιλιά και γουργουρητά?

Είναι και αυτό σύμπωμα εγκυμοσύνης ή μόνο περιόδου.

❤️

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσι μου! Ειχα κι εγω ροζ υγρα και μαλιστα νομιζα οτι αδιαθετησα γιατι περιμενα περιοδο μετα απο λιγες μερες,αλλα ηταν εμφυτευση τελικα!Εκανα τεστακι μετα απο 1 βδομαδα γιατι ειχα υποπτες αναγουλες κι ηταν θετικο!Σου ευχομαι να ειναι θετικο επισης σε λιγες μερες!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η -Lullaby- είπε:

Ευχαριστώ πολύ!

Και εγώ πιστεύω είναι εμφύτευσης περίμενε ακόμα λιγες ημερες ισως 5 μερες και ξανά κανε ένα τεστακι!! 😍😍 θα περιμένουμε τα νέα σου 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

29η μέρα κυκλου σε κύκλο 30 ημερών. 

Η κοιλιά μου είναι πάρα πάρα πολύ πρησμένη και έχω πόνους περιόδου και γουργουρητά χαμηλά στην κοιλιά εδώ και 2 μέρες χωρίς ίχνος περιόδου. Επίσης, παω τουαλέτα πολλές φορές την ημέρα γτ νιώθω ότι κάνει συσπάσεις το έντερο ( το νιώθω κάθε πρώτη μέρα περιόδου αυτό και τώρα το έχω κοντά 3 μέρες). Επίσης, πονάω χαμηλά στην κοιλιά όταν σκυβω. Εκανα χθες τεστ πρώιμης και πάλι αρνητικό. Θα ξανακάνω λίγες μέρες μετά την καθυστέρηση ( αν έχω). Αλλά κορίτσια μου νιώθω περιεργα. Νιώθω κάτι διαφορετικό και δεν μου ξεκολλάει από το μυαλό από τότε που είδα τα ροζ κολπικά υγρά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τη δύναμη που μου δίνεται ❤️

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!

Την Δευτέρα ήταν η πρώτη μέρα καθυστέρησης. Έκανα χωριακη και βγήκε αρνητικη. Μέχρι σήμερα δεν έχω περίοδο και όλα τα συμπτώματα που είχα, έχουν εξασθενήσει.

Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης που μπορεί να μην είχε φανεί ακόμα;

Μου είπε η γιατρός να περιμένω μια βδομάδα και μετά να πάω να με δει αλλα έχω αγχωθει και δεν μπορώ να περιμένω.

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 19/1/2022 at 5:39 ΜΜ, ο/η -Lullaby- είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Την Δευτέρα ήταν η πρώτη μέρα καθυστέρησης. Έκανα χωριακη και βγήκε αρνητικη. Μέχρι σήμερα δεν έχω περίοδο και όλα τα συμπτώματα που είχα, έχουν εξασθενήσει.

Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης που μπορεί να μην είχε φανεί ακόμα;

Μου είπε η γιατρός να περιμένω μια βδομάδα και μετά να πάω να με δει αλλα έχω αγχωθει και δεν μπορώ να περιμένω.

Τελικα τι εγινε? Εχουμε κανενα ευχαριστο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...