Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ragades

Recommended Posts

εγω σε ολη την εγκυμοσυνη χρησιμοποιουσα το λαδακι τησ clarins και παροτι πηρα 35 και φευγα κιλα μια ραγαδα εβγαλα και αυτη στον αφαλο στην τρυπα απο το σκουλαρικι....απο 3 μηνων την χρησιμοποιουσα σε ολη την εγκυμοσυνη και στην λογεια και σε ολο το σωμα.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elenit μου καλημερα!!!Πατα πανω στην αναζητηση ραγαδες και θα σου βγαλει το θεμα που εχει ηδη τις απαντησεις που χρειαζεσαι!Σε καταλαβαινω εγω εχω ηδη ,απλα απο τον τυπο του δερματος γιατι γενικα ειμαι αδυνατη...

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!Σου ευχομαι καλη συνεχεια!!!

elenit ego xrisimopoiisa tin klasiki bazelini..tin bazo to bradi k mexri to proi eimai super..aplos xalasa 2-3 zeygaria pizames giati ladothikan:laugh:

stin koilia de ebgala ooute sto stithos..

sta mpoutia kato apo to popo ebgala k aytes giati mallon de eftane to xeri mou...xixi

Εμενα μου ειχε προτεινει ο γιατρος να χρησιμοποιησω την βαζελινη της johnsons την αοσμη γιατι οσο ημουν εγκυος δεν αντεχα την μυρωδια κανενος αρωματος... πηρα 15 κιλα και δεν εκανα ουτε μια ραγαδα... εβαζα ομως καθε βραδυ ανελειπως μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης...

:kiss: :kiss: :kiss:

Elenit Καλημέρα,

Εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου χρησιμοποιούσα το λαδάκι εγκυμοσύνης της weleda και δεν έκανα ούτε μία ραγάδα.

Είναι βέβαια λίγο τσιμπημένη η τιμή του 25 ευρώ αν δεν κάνω λάθος και χρειάστηκα γύρω στα 6 μπουκάλια σε κάθε εγκυμοσύνη.

Είναι γερμανικό βιολογικό προϊόντα της weleda

Το χρησιμοποιούσα από τον 3ο μήνα.

Καλή συνέχεια σου εύχομαι

Elenit καλημερα κι απο μενα. εγω στην εγκυμοσυνη πηρα 15 κιλα και ευτυχως δεν εχω ραγαδες. κυριως ειναι ο τυπος του δερματος. χρησιμοποιουσα την κλασικη βαζελινη και την prevenstria της freziderm. με το καλο να αποκτησεις το μωρακι σου:)

Γεια σου και από εμένα!:) Είμαι δυστυχώς παθούσα του θέματος ΡΑΓΑΔΕΣ!:angry:

Έχω κάνει κάποιες μόνο στην κοιλιά όλως περιέργως, αν και φρόντιζα το δέρμα. Συνεπώς θα συμφωνήσω με όλες τις κοπέλες ότι είναι και θέμα δέρματος...

Φυσικά αν το αμελήσεις και έχεις προδιάθεση, φαντάσου το αποτέλεσμα...:blink: :silly: :woohoo:

καλημερα και απο μενα...

με απασχολεί και μενα το θεμα των ραγάδων, εγω ειμαι στον 7ο μήνα τώρα και χρησιμοποιώ την κρέμα κατα των ραγάδων τις κορε.ειναι φυτική και ακίνδυνη μεχρι τώρα δεν έχω κάνει ελπίζω να συνεχίσω έτσι...

φιλιά και μια καλή εγκυμοσύνη!!!

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τις πιο "φυσικές" λύσεις. Στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα ξεκινήσει με τις fissan mama, άλλη για το στήθος και άλλη για το υπόλοιπο σώμα. Μέχρι που διάβασα στο forum για baby-oil και βαζελίνη...

Η άποψή μου είναι ότι είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για ενυδάτωση. Αμέσως μετά το μπάνιο αλείφομαι το ένα βράδυ με βαζελίνη και το άλλο με baby-oil. Το δέρμα το πρωί έχει απίστευτη αίσθηση!

Βέβαια υπάρχει όντως ένα θέμα με τις πυτζάμες οι οποίες χρειάζονται πολύ συχνή αλλαγή... :angry: :angry: :angry:

Ελένη μου εγώ σε 10 μερες περιπου μπαίνω στον μήνα μου και ραγαδα δεν έχω εντοπήσει ακόμα...:) :)Απο τον 3ο περίπου μετα το μπάνιο έβαζα λαδακι της johnson baby oil και μετα σκουπιζόμουνα, και στην κοιλια κρεμα της salba την mamma uno(μην φανταστεις καμια ακριβή..;) 10€;) ;) )μέχρι τώρα.. Πάντως πιστευω οτι αμα ειναι να βγαλεις ραγαδες..θα βγάλεις..Απλα καλο ειναι να βοηθαμε και λιγο την επιδερμιδα με επιπλέον ενυδάτωση:) :)

Κι'εγω ειχα παρει την κρεμα του Κορρε αλλα δστυχως μου μυριζε εντονα. Ειχα προβλημα με τις μυρωδιες στην εγκυμοσυνη... οσο για την λιπαροτητα που αφηνει η βαζελινη ειχα βρει την εξης λυση: εβαζα μεσα απο την πυτζαμα ενα φανελακι και καθε βραδυ το αλλαζα κι ετσι δεν λερωνωταν η πυτζαμα... αλλιως πρεπει να την αλλαζεις καθε μερα δυστυχως...

Καλη η περιποιηση αλλα γιατροι μου χουν πει ότι αμα ειναι να βγαλω θα βγαλω, ειναι στον τυπο του δερματος...οποτε χαλαρα κανω κι εγω την περιποιηση μου και ότι βρέξει θα κατεβασει. Δε θελει άγχος.Εγω έχω παρει μια απο το Hondos γι αυτη τη δουλεια. Εχει μια έγκυο απ εξω. Αν ρωτησεις τις υπαλληλους θα σου πουν. Καλη εγκυμοσυνη να έχεις.

Αχ κοριτσακι δε θελω να σε απογοητευσω αλλα οτι και να κανεις αν ειναι να βγουν θα βγουν οι ρημαδες!!!

Εβαζα 2 φορες τη μερα κρεμα απο το στηθος μεχρι τις γαμπες απο τον 3ο μηνα και δυστυχως εκανα ραγαδες!

Στο στηθος πολλες ειδικα απο κατω και στην κοιλια 4-5 κοκκινες γυρω απο την περιοχη του αφαλου.Της εβγαλα μαλιστα την τελευταια εβδομαδα πριν γεννησω.

Τωρα περιμενω να δω τι θα γινουν οσο μαζευει οι κοιλια και λεω να αρχισω να βαζω μια καλη επουλωτικη κρεμα που ισως τις εξαφανισει γιατι ειναι ακομη κοκκινες.

Απο κρεμα εβαζα την simulcium και προς το τελος ανακαλυψα μια της propoline με αλοη που μυριζε τελεια και κρατουσε για αρκετες ωρες μαλακο το δερμα...

Θα συμφωνήσω κι εμένα ο γιατρόε μου είπε να βάζω μια απλή ενυδατική και να μη ξοδέψω άδικα λεφτα γιατί αν είναι να σχιστείς θα σχιστεί ακόμα και αν φορας κρέμα πανακριβη

Μέχρι στιγμής δεν έχω ουτε μια και είμαι στην τελευταία εβδομαδα

Στο στήθος είχα ήδη από την εφηβεία λόγο απότομης ανάπτυξης. Ελπίζω να μην βγάλω μέχρι τη γέννα...θα σας πω αν είναι. Μην αγχώνεσται κορίτσια τι είναι λίγες ραγάδες μπροστά σε αυτό που θα ζήσουμε;;;

AX PONEMENH ISTORIA TOULAXISTON GIA MENA..:(

OPOS SOU EXOUN GRAPSEI KAI OI ALLES FILES AN EINAI NA KANEIS THA KANEIS..:dry:

DEN TO PISTEUA ALLA ETSI EINAI..:(

APLA NOMIZO OTI AN BAZEIS KREMA MPOREI NA GLUTOSEIS NA GINOUN POLU BATHEIES..

EGO EBAZA STHN ARXH MIA OIKONOMIKH(DEN THYMAMAI TO ONOMA)KAI TO BRADU VAZELINH KAI META PHRA THS FREZYDERM KAI VAZELINH PALI TO BRADY..

EKANA KAI ARKETES APLA OPOS EIPA DEN EINAI POLU BATHEIES..KAI MOU EXOUN PEI TORA MIA KREMA (META APO EGKYMOSUNH)POU EINAI POLU KALH KAI THN DINOUN KAI OI GIATROI GIA EGKAMAUTA KAI OULES..THA DOUME TA APOTELESMATA GIATI DEN FAINONTAI AMESA!!

• 2 weeks later...

γεια σας......εγω ειμαι στην 32 εβδομαδα κυησης και χρησιμοποιω απο τον τεταρτο μηνα την >simulsium g3 , την θεωρω πολυ καλη μιας και μεχρι τωρα δεν εχω κανει ραγαδες.Απο θεμα κληρονομικοτητας και η μαμα μου και η αδερφη μου εκαναν,αλλα πιστευω οτι η κρεμα αξιζει τα χρηματα της( 25,50).:)

ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΤΟΥ ΚΟΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΡΑΓΑΔΑ...

ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ....ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΧΑ ΧΑΡΕΙ!

ΛΙΓΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΑΔΕΣ!

VENI έγραψε:

ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΤΟΥ ΚΟΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΡΑΓΑΔΑ...

ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ....ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΧΑ ΧΑΡΕΙ!

ΛΙΓΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΑΔΕΣ!

ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!!!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ..

ΤΣΑΜΠΑ Η ΧΑΡΑ..

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΡΙΚΗ..

ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ;;;;; ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ RECONSTRIA THΣ

FREZYDERM ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΡΕΤΕ;;;;;

ΣΝΙΦ!!:( :(

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 28 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΤΗΘΟΣ,ΚΟΙΛΙΑ, ΠΟΔΙΑ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ.ΒΑΖΩ ΤΗΣ ΣΑΛΜΠΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ...ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ,ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΜΟ ΣΩΜΑ!!!

ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΡΙΑΚΑ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Η ΛΕΙΖΕΡ ΣΗΚΩΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΚΙΛΩΝ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΤΕ ΑΥΞΗΣΗΣ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!ΣΕ ΜΕΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΕΣΣΣΣ:laugh: :P :woohoo:

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΛΑΨΑ ΠΟΛΥ, ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ -ΦΟΡΟΥΣΑ ΑΜΑΝΙΚΟ-ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΑΧΧΧΧΧ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!!ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΣΩ:angry:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΡΑΓΑΔΕΣ.ΟΥΤΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ.ΕΒΑΖΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ FISSAN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΑΡΩΜΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ SALBA MAMA UNO ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ DUO.

EIXA PAREI 16 KILA TA OPOIA EXASA SYN ALLA 2

Κοριτσια μου χθες αρχισα θεραπεια που διαρκει 8 εβδομαδες....

Επλιζω πως θα εχω αποτελεσμα!!!

Εκανα πολλες στο στηθος απο κατω,λιγες γυρω απο τον αφαλο και λιγες χαμηλα στην κοιλια!

Αν δε δω αποτελεσματα και με τη θεραπεια παω ολοταχως για λειζερ χωρις δευτερη σκεψη....

irinit οσο για την κρεμα που λες τη χρησιμοποιουσα απο την αρχη της εγκυμοσυνης και εβγαλα ραγαδες...

Ειναι καθαρα στο τυπο του δερματος το αν θα κανεις η οχι

BabyBoom! έγραψε:

ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!!!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ..

ΤΣΑΜΠΑ Η ΧΑΡΑ..

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΡΙΚΗ..

ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ;;;;; ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ RECONSTRIA THΣ

FREZYDERM ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΡΕΤΕ;;;;;

ΣΝΙΦ!!:( :(

BabyBoom EMENA MOU EIPAN MIA GIA META..THN KELOSOFT..

THN DINOUN OI GIATROI GIA EGAUMATA KAI OULES(KANEI KAI GIA THN TOMH THS KAISARIKHS)

MONO POU DUSTHXOS KAINEI 40 EURO!!!!!!!!!!!:( :( :(

KAI THELEI 6 MHNES PERIPOU GIA NA FANOUN TA APOTELESMATA..

H FILH MOU POU EBAZE PANTOS KAI MOU THN PROTEINE MOU EIPE KANEI THAUMATA..

THA DEIXEI!!

EMENA EXOUN FUGEI KAPOS MEXRI STIGMHS..

KAI H DERMATOLOGOS POU PHGA PROSFATA MOU EIPE OTI EINAI KALH ALLA PREPEI NA EINAI KOKKINES OI RAGADES AN EXOUN ARXIZOUN KAI ASPRIZOUN TOTE MPOREI NA MHN DO APOTELESMATA!!

natasoula έγραψε:

Elenit Καλημέρα,

Εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου χρησιμοποιούσα το λαδάκι εγκυμοσύνης της weleda και δεν έκανα ούτε μία ραγάδα.

Είναι βέβαια λίγο τσιμπημένη η τιμή του 25 ευρώ αν δεν κάνω λάθος και χρειάστηκα γύρω στα 6 μπουκάλια σε κάθε εγκυμοσύνη.

Είναι γερμανικό βιολογικό προϊόντα της weleda

Το χρησιμοποιούσα από τον 3ο μήνα.

Καλή συνέχεια σου εύχομαι

Την ίδια χρησιμοποίησα και εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες και δεν έκανα ούτε μια ραγάδα! Εγώ την αγόραζα 14ευρώ (μένω Γερμανία)! Αλλά χρειαζόμουν 1 μπουκάλι την εβδομάδα! και αυτό γιατί έβαζα 4 φορές την μέρα από τους μοιρούς μέχρι και το στήθος! μάλλον έβαζα πολύ, ποτιζόμουν!!:laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...