Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ βρέφους!!!

Recommended Posts

Μαμάδες εσείς που έχετε εμπειρία πείτε μας κάθε πόσο και πώς παρακολουθείτε-παρακολουθήσατε τα μωρά σας κατά τη διάρκεια της νύχτας το 40 ήμερο;;; :dry:

Να φανταστώ ότι διαρκώς είστε-ήσασταν από πάνω είτε εσείς ή ο άντρας σας είτε κάποιο συγγενικό πρόσωπο;;;:dry:

Είναι αγχωτική η σκέψη και μόνο...:ohmy: :ohmy: :ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω Katrina μου τον ειχα διπλα μου και κοιμοταν οποτε με το παραμικρο ειχα οπτικη επαφη. Ασε που μονο με μια πιο δυνατη ανασουλα πεταγομουν απανω... αυτα τις πρωτες μερες... μετα τις 40 μερες ειχα χαλαρωσει πολυ και κοιμομουν καλυτερα γιατι ειχα αρχισει να τον μαθαινω... στους 3 μηνες πηγε στο δωματιακι του και απο τοτε τον παρακολουθω με καμερα... αν κλαψει κοιταω τι εχει, και μετα σηκωνομαι γιατι μπορει να μην χρειαζεται κιολας. Καμια φορα τα κανει και στον υπνο του... Και απο την πρωτη μερα χωρις μαμα και πεθερα. Μονη μου τα εβγαζα περα... (εγω το ηθελα):P

Ελπιζω να βοηθησα...:)

Φιλακια...:kiss: :kiss: :kiss:

κατρινα τα πραγματα δεν ειναι τοσο αγχωτικα οσο ακουγονται....εγω απο την πρωτη μερα ημουν μονη μου με το μωρο....ο κανονας ειναι να κοιμασαι και εσυ οταν κοιμαται το μωρο....για να ξεκουραζεσαι....τουλαχιστον το πρωτο 40μερο...το μωρο οταν ειναι καλα τρωει κανει κακα και κοιμαται....πιστεψε με οτι το ενστικτο της μανας ειναι πολυ δυνατο και στο παραμικρο ξυπνας...μην σε πιανει αγχος...ολα θα πανε καλα

Sweetmammy και Αρετή σας ευχαριστώ!:) Απλό φαίνεται αλλά εμένα με αγχώνει πολύ, όπως και όταν πρόκειται να βήξει, μη τυχόν πνιγεί! Νομίζω ότι όλη την ώρα θα είμαι με το ένα μάτι ανοιχτό!:blink: :silly:

Πάντως μόνες σας από την αρχή;;; Κορίτσια εγώ θα έχω την μαμά μου...:woohoo:

Φοβάμαι πολύ μόνη, ιδιαίτερα στην αρχή!:unsure: Φυσικά θα κοιμάμαι δίπλα, δεν το συζητώ...:blink: :silly: :woohoo:

Δυστυχώς θα παραμεληθεί ο αντρούλης μου αλλά έτσι και αλλιώς χρειάζεται και ο ίδιος ξεκούραση, γιατί το πρωί έχει και δουλειά...

Αχ πολύ αγχωτικό το νιώθω... Για να δούμε...:blush: :blush: :blush:

Ελπίζω η μπέμπα να είναι ήρεμη και καλόβουλη...:) :) :)

και εμεισ μονεσ μασ ειμασταν απο την αρχη και καλυτερα πιστευω ειναι.βεβαια μεχρι να σαραντισουμε ειμασταν αυτοκολλητεσ μονο πανω μου κοιμονταν ηρεμα οπωσ σκηνικο η μπεμπα να κοιμαται πανω στο στηθοσ μου και εγω με το συζηγο να βλεπουμε κωμωδια και να χουμε λιωσει στο γελιο.....η μικρη εκει στο υπνο τησ βυδισμενη....:laugh:

NA SOU PO THN ALHTHEIA PIO POLU AGXONOMOUNA ME THN SKEPSH PRIN GENNHSO (KOIMAMAI KAI SAN BODI:silly: :blink: )PARA OTAN GENNHSA..

STHN ARXH EPEIDH THN EIXA STO DOMATIO MOU THN EBLEPA KAI THN AKOUGA

ASE POU XUPNAS KATHE 3 ORES PERIPOU KAI THN TAIZEIS OPOTE DEN PROLABAINEIS NA KOIMHTHEIS KAI PARA POLU..;)

καλα ειδικα την πρωτη νυχτα μην περιμενεις να κλεισεις ματι:cheer: συνηθως οι περισσοτερες μαμαδες τα κοιταμε αν αναπνεουν καθε τρεις και λιγο.Μη φοβασαι το λενε κι οι γιατροι,τα νινακια ειναι πολυ πιο ανθεκτικα απ οσο δειχνουν,δεν παθαινουν τιποτα;)

κατρινα καλησπερα.η αληθεια ειναι οτι τον πρωτο εναμισυ μηνα σε πιανει ενας πανικος που λιγες μαμαδες ειναι ψυχραιμες.στο δευτερο παιδι σιγουρα θα μαστε η ειμαστε πολυ πιο ψυχραιμες.καλο ειναι για 2 μηνες περιπου να το χεις διπλα σου το μωρο.και επειδη ξυπναει συχνα και αν το θηλαζεις εισαι κομματια και ενα βημα παραπανω να κανεις.εαν δεν το θηλαζεις νιωθεις πιο ασφαλεια ακουγοντας το παραμικρο.μην φανταστεις οτι εσυ δεν θα το ακους! οσο πτωμα και να ναι μια μανα παντα υποσεινηδητα εχει το νου της.υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις.τοτε επεμβαινει και ο αντρας σου.ασ ξενυχτησει και αυτος.τι θα θυματε στο μελλον;οσο για την βοηθεια νομιζω οτι μετα απο 2 μηνες δεν θα την εχεις αναγκη.τα μαθαινεις παρα πολυ καλα ολα.υπομονη.οι πρωτες μερες δυσκολες αλλα μετα αρχιζεις και μαθαινεις το ρυθμο του μωρου και τον δικο σου και ολα πανε ρολοι με βοηθεια η και χωρις...

Υβοννη έγραψε:

καλα ειδικα την πρωτη νυχτα μην περιμενεις να κλεισεις ματι:cheer: συνηθως οι περισσοτερες μαμαδες τα κοιταμε αν αναπνεουν καθε τρεις και λιγο.Μη φοβασαι το λενε κι οι γιατροι,τα νινακια ειναι πολυ πιο ανθεκτικα απ οσο δειχνουν,δεν παθαινουν τιποτα;)

Εγω ακομα πηγαινω για να ακουσω αν αναπνεει... γιατι παει και χωνει το προσωπακι του πανω στην παντα...:dry:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!:)

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν χρειάζεται άγχος αλλά πρόγραμμα.

Φυσικά και προετοιμασία για άπειρο ξενύχτι...:blink: :silly: :woohoo:

Άντε να δούμε...:) :) :)

Katrina εγω πριν γεννησω, πιστεψε με, δεν ειχα καθολου αγχος για τη γεννα, ειχα ομως πολυ αγχος για το τι θα γινοταν απο τη στιγμη που θα γυριζα σπιτι...:dry:

Τελικα τζαμπα το αγχος... οτι δεν ηξερα μου το εδειξαν η μαμα μου και η πεθερα μου και μια δυο τα καταφερα ολα και τα εκανα μονη μου. Και μαλιστα τωρα καποια απ'αυτα τα κανω και με διαφορετικο τροπο...;)

Σιγα σιγα μαθαινεις και τα χουγια του μωρου και γινονται ολα βλεπωντας και κανωντας...:P

Ασχετο...:blink: εχω ερθει στην Κατερινη για διακοπες με τους γονεις μου. Αλλα πριν πολλα χρονια... περιπου 15. Θυμαμαι οτι ειχε πολυ ωραιες παραλιες...:lol:

Φιλακια...:kiss: :kiss: :kiss:

Sweetmammy η ''φουκαριάρια'' η μαμά μου θα παιδευτεί επίσης...:);)

Όχι ότι τώρα δεν παιδεύεται...Είμαι από τις κοπέλες, το παραδέχομαι που είμαι λιγάκι καλομαθημένη(κακομαθημένη)!:blink: :silly: ;)

Ωστόσο φυσικά θα κάνω τα πάντα... Ένα άγχος υπάρχει για όλα...:woohoo:

Μελλοντικά πιστεύω ότι και εγώ θα γίνω εξίσου καλή μαμά!:);)

ΥΣ. Ναι έχουμε υπέροχες παραλίες!:) Όπως λέει και ο Μητροπάνος από τον Πλαταμώνα και έπειτα όλο παραλίες...

Ελάτε το Καλοκαιράκι...:cheer: :cheer: :cheer:

Εμείς πάντως είμαστε φιλόξενοι!:cheer:;):kiss:

Σ'ευχαριστω για την προσκληση... μακαρι να μπορουμε. Τωρα με το μωρο κοιταμε οι διακοπες μας να ειναι κοντινες αποστασεις... παντως θα το προτεινω στον αντρα μου... φιλακια...:kiss: :kiss: :kiss:

Είναι θέμα οι διακοπές με τα μωρούλια...

Και εγώ το σκέφτομαι...

Πλέον θα είμαστε πιο περιορισμένοι...

Όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία!:) :) :)

ΥΣ.Πάντως η Πιερία έχει όμορφα μέρη για οικογενειακές διακοπές, ήσυχες και ποιοτικές.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...