Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 11/5/2022 at 10:54 ΠΜ, ο/η amy santiago είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! 🥰

Μπούκωμα απ'την εγκυμοσύνη; Δε το ήξερα ότι μπορεί να συμβεί. Μπορείς να παίρνεις κάποιο αποσυμφορητικό να βελτιώνεται η κατάσταση; Υπομονή κ κουράγιο! Πρέπει να είναι ενοχλητικό! Για μένα δε το ρώτησα γιατί καταλαβαίνω ότι υποχωρεί σιγά σιγά. Έκανα κάποιες πλύσεις με φυσιολογικό όρο στη μύτη μόνο, τίποτα άλλο.

Όσο για τα πράγματα, ναι ευτυχώς θα βρούμε πολλά έτοιμα. Μέσα στο Μάιο θέλω να τα συγκεντρώσω όλα για να τα τακτοποιήσω μέχρι μέσα Ιουνίου. Δε το πιστεύω ότι πρέπει να ετοιμάσω γιατί πλησιάζει ο καιρός!! Ουφ!

Αλλαξιέρα με συρταριέρα για πράγματα από κάτω σκέφτομαι να πάρω, αλλά υπάρχει ντουλάπα εντοιχισμένη στο δωμάτιο και δεν ξέρω αν χρειάζεται. Ίσως βέβαια να είναι καλύτερα να αλλάζω το μωρό στο μπάνιο και όχι στο δωμάτιο, αλλά δεν ξέρω τι θα βολεύει καλύτερα στην πράξη.

Το άλλο που σκέφτομαι κ προσπαθώ να αποφασίσω είναι κυρίαρχο χρώμα για το δωμάτιο. Κορίτσι θα είναι αλλα΄ δε θέλω να βάψω τους τοίχους ροζ. Προτιμώ να είναι το ροζ στη διακόσμηση. Αλλά τι χρώμα να βάλουμε στους τοίχους; Εσείς τι έχετε κάνει;

Ναι από την εγκυμοσύνη..εξ αρχής δλδ..μόνο φυσιολογικός όρος μου επέτρεψε ο γιατρος αλλά δν κάνει τίποτα..πλέον συνοδεύεται κ από ρινορραγία...αλλά εντάξει όσο ανοίγει ο καιρός κάπως καλύτερα!

αχ μια χαρά!!εγώ έχω ενθουσιαστεί με τα πραγματάκια κ τις διακοσμήσεις κ όλα αυτά!!χιχιχ...έχω κάνει λίστα..αλλά θα ξεκινήσουμεμε τα βασικά!!

κ μεις έχουμε εντοιχιζόμενη ντουλάπα αλλά είναι η αλήθεια πιστεύω πως θα χρησιμευσει πολύ η συρταριέρα να είναι κ΄άπως όλα μαζεμένα τα απαραίτητα της αλλαξιάς...θαναι πολύ βολικό κ έτσι εμείς θα πάρουμε.

από χρώματα εμεις έχουμε ήδη χρώμα μπεζ στο πάτωμα -ξύλινο -κ μπεζ η ντουλάπα οπότε σκέφτομαι να είναι μπεζ κ ο τοίχος οχι ακριβώς στο ιδιο χρώμα της ντουλάπας , ωστε να δέσει με ροζ αντικείμενα/σεντόνια κ να μην είναι πολυ δεσμευτικό..συμφωνώ ότι θα είναι πιο ωραία η διακόσμηση να ναι ροζ κ ΄όχι οι τοίχοι!!

  • 1 year later...
  • Απαντήσεις 427
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπέρα Ρία μου να σου ζήσει το μωρό σου γερό και καλότυχο.. έχουμε ίδια Πητ και ίδια πιθανή ημερομηνία σύλληψης με ένα χρόνο διαφορά βέβαια 😹.. Πότε γεννησες εντέλει ;

στις On 16/12/2021 at 2:42 ΜΜ, ο/η Riaki2022 είπε:

Κορίτσια μου γλυκά…. Χθες έμαθα ότι είμαι έγκυος 4 εβδομάδων κ με βάση τη σύλληψη το μωράκι μου θα γεννηθεί έως τις 22 Αυγούστου! Ακόμη δεν έχω συμπτώματα έντονα μόνο πρησμένο στήθος! 
Για να μου πείτε κ οι υπόλοιπες!!!

💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙

 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η PANAGIOTA93 είπε:

καλησπέρα Ρία μου να σου ζήσει το μωρό σου γερό και καλότυχο.. έχουμε ίδια Πητ και ίδια πιθανή ημερομηνία σύλληψης με ένα χρόνο διαφορά βέβαια 😹.. Πότε γεννησες εντέλει ;

 

Καλησπέρα! Αν και δεν είμαι η Ρία, δε μπορούσα να μην απαντήσω διαβάζοντας το μνμ σου γιατί κ εγώ πέρσι είχα ΠΗΤ 22/08 και γέννησα 23/08!

Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά και μ’ έναν πόνο που λένε! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου εμείς δεν πήγαμε βρεφικο, είμαστε στην προνομιακή θέση να έχουμε γιαγιά δίπλα μας οπότε από την επόμενη εβδομάδα που ξεκινάω θα είναι με τη γιαγιά. Θα δούμε πως θα πάει, κι εγώ έχω αραιώσει θηλασμους μέσα στη μέρα ώστε να τρώει στερεές όσο δουλεύω. Θα είναι ένα 6ωρο στην αρχή οπότε πιστεύω θα την παλέψει. Έχουν πολύ καλή σχέση πάντως οπότε είμαι αισιόδοξη.  Πιο πολύ με ανησυχεί ο συνδυασμός δουλειά ξενύχτι είναι η αλήθεια αλλά κρατάω στο μυαλό μου ότι δεν θα είναι για πάντα έτσι  Επίσης βγάλαμε κι εμείς επιτέλους τα πρώτα δυο δοντακια 😅 ζοριστηκαμε μπορώ να πω, δωσαμε και ντεπον κανα δυο φορές αλλά πιστεύω μετά τους κολικούς μου φαίνονται όλα light Καλά αυτό που πετάει τα φαγητά κάτω αλήθεια προσπαθώ να μην το παίρνω προσωπικά 😂 ειδικά σήμερα της έκανα κάτι τηγανήτες με λαχανικά, τις λυπήθηκα. Εγώ αυτό που κάνω είναι να της προσφέρω κομμάτια για να έχει να παίζει και να μασουλαει και παράλληλα προσφέρω και κουταλιές πουρέ να κατεβαίνει και τίποτα.  Ασχετο αλλα ηθελα να ρωτησω, οσες εχετε κανει εισαγωγη ξηρους καρπούς πως ξεκινησατε και ποσο δωσατε; με εχει αγχωσει αρκετα το ενδεχομενο αλλεργιας και όλο το αναβάλω Για το μπανιο εγω τη βαζω σε αυτο το καρεκλακι και της ριχνω νερο με ενα κανατακι. Δεν ειναι το αγαπημενο της αλλα ξεμπερδευουμε σε 2-3 λεπτά οπότε δεν προλαβαίνει να εξαγριωθει 😂
    • Λες και μας έχει βγάλει καρμπόν ο θεός. Τα ίδια!!!
    • Όλες τα ίδια ακριβώς περνάμε. Ευτυχώς όλα καλά μας πάνε❤️
    • Μην αγχώνεσαι για το bexsero ,εμένα ο γιος μου που το έκανε 2 χρονων δεν είχε τίποτα. Ούτε καν πονούσε. Η μικρή εχει κάνει τον Ιούλιο την 1η δοση μαζί με του πνευμονιοκοκκου και απλά για 1 μέρα έκανε ένα 38 και την επόμενη δέκατα. Την πρώτη μέρα κοιμόταν συνέχεια. Εγώ δεν είμαι κατά των εμβολίων και ευτυχώς που υπάρχουν. Άλλωστε αυτά είναι χρονιά και δοκιμασμένα όχι όπως του covid.  Άλλωστε με οποιοδήποτε φάρμακο και το πιο απλό μπορείς να πάθεις οποιαδήποτε παρενέργεια.Ολα θα πανε καλα,μην αγχωνεσαι. Εσείς ξεκινάτε πριν από όλους ε? Πόσο είναι το μωρό? Έχει γίνει 5?
    • Κ εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν συνέχεια μπουκωμένη! Κ όντως διάβασα οτι είναι σύμπτωμα! Τωρα προς το παρόν δεν έχω, κάθε φορά άλλα πράγματα 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...