Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα! Να πω ότι δεν έχεις τα δίκια σου; Τα έχεις! Αλλά γενικά ψυχραιμία, αυτό που καταλαβαίνω κι εγώ από αυτή τη φορά είναι πως όντως τα συμπτώματα πάνε κι έρχονται. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Άλλες μέρες θα είναι κάτι πιο έντονο άλλες όχι. Θα ανησυχούσα μόνο στην περίπτωση που δεν ένιωθα τίποτα τίποτα και πάλι όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.  Αν όμως μια μέρα έχεις ναυτία την άλλη όχι αλλά το στήθος είναι πρησμένο ή νιώθεις κούραση και την επόμενη πάλι κάτι διαφορετικό, είναι απόλυτα νορμάλ όλα αυτά!  Πότε έχεις γιατρό;; 
    • Καλημέρα σε όλες! Βρε κορίτσια δεν ξέρω τι θα γίνει και πως θα διαχειριστώ το άγχος μου…ενώ ξεκίνησα πολύ αισιόδοξη και είχα συμπτώματα έντονα…έχει εδώ κ 2 μέρες που δεν έχω τόσο και με κυριεύει το άγχος. Ίσως ευθύνεται ότι ήταν σκ και ήμουν πιο ξεκούραστη , αλλά εγώ σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά κ νιώθω χάλια! Αυτό απλά ήθελα να μοιραστώ γιατί μόνο εδώ καταλαβαινόμαστε, οι υπόλοιποι με βρίσκουν υπερβολική…
    • Λίγες μέρες μετά από κάθε αποβολή και αποξεση που έκανα έπρεπε να πάω σε βαπτίσεις. Δεν ήθελα αλλά ήταν συγγενείς του συζύγου. Στη μια συγκινήθηκα πολύ όταν είδα το μωράκι και στην άλλη δεν μπήκα μέσα καν έκατσα έξω. Δυστυχώς τα φέρνει έτσι που σε φέρνει αντιμέτωπη ξανά με το τραύμα σου.  Βλέποντας κι εγώ όλα αυτά τα posts στα social παρ'οτι έγκυος από τη μια χαιρομουν από την άλλη ήμουν σκεπτική. Μέχρι να κρατήσουμε αγκαλιά το μωρό μας νομίζω τα συναισθήματα θα είναι ανάμεικτα και είναι απόλυτα λογικό. Ας τους δώσουμε χώρο να υπάρχουν όπως είναι. 
    • Γειά σας κορίτσια μου !!!  Καλα είμαστε κ εμείς,  σχεδόν 5 μηνων 🥰 απίστευτο μου φαίνεται... !!!  Εμείς 6.700 πλέον σε κιλακια κ είμαστε πολύ καλά θεωρώ 😁 κάναμε κ εμείς μια κουβέντα για στερεές,  αλλά από τον 6ο και μετά. Ο ύπνος μας καλά πάει,  σερί πάμε το βράδυ κ υπνακια μέσα στην ημέρα. Έχω θέμα μόνο με το δάγκωμα κορίτσια στο θηλασμό. Δεν ξέρω τι να κάνω,  με έχει σακατεψει 
    • Καλημέρα κορίτσι μου..!!! Εγώ θα πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα... σε νιώθω σε κάθε λέξη που έχεις γράψει. Εγώ εχθές έπρεπε να παρευρεθώ στη βάπτιση της κολλητής μου.. δεν θα πω ψέματα.. όταν ο παππάς άρχισε να ψέλνει το "Όσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε" με πήραν τα κλάματα.. και μετά όταν έλεγε ευχές και λόγο της ημέρας.. για όλες τις μανούλες και το όποια γίνεται μανούλα ανεβαίνει πιο εύκολα τα σκαλοπάτια του Παραδείσου. Πήγα σπίτι και όλη την υπόλοιπη ημέρα ήμουν θλιμένη, γιατί σκετόμουν εμένα, και ότι κι εγώ αν όλα πήγαιναν καλά θα είχα τώρα το μωράκι μου στην κοιλίτσα μου. Η φάση ήταν ότι και η κουμπάρα, η νονά του μωρού ήταν έγκυος.. ειρωνεία;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...