Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιλογη/ Συνδυασμος βιταμινων για ανδρικη υπογονιμοτητα, εμπειρια?

Hopemumtobe

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια μου! 💗Ελπιζω να ειστε πολυ καλα και να απολαμβανετε ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο! Πριν κανω την ερωτηση μου,  θα ηθελα αρχικα να στειλω σε ολες τις ευχες μου: Στις εγκυουλες μας θα ευχηθω μια υπεροχη εγκυμοσυνη, στις μελλοντικες μανουλες συντομα μια θετικη χοριακη και σε οσες εχετε ηδη παιδακια θα ευχηθω να ειναι παντα υγιη, τυχερα και ευτυχισμενα στη ζωη τους κι εσεις μαζι τους💗

Η ερωτηση μου ειναι εαν υπαρχει καμια κοπελα με εμπειρια στον ανδρα της απο βιταμινες/συνδυασμο βταμινων για ανδρικη υπογονιμοτητα? Καναμε προσφατα διπλη επεμβαση κιρσοκηλης μετα απο πολυ κακο σπερμοδιαγραμμα (μικρος αριθμος,  κακη μορφολογια, υψηλη κατατμηση DNA) και ο γιατρος μας αφησε λιγο ανοιχτη την επιλογη βιταμινων και εχω λιγο μπερδευτει με ποιες πρεπει να παρουμε (androferti profertil, proxeedplus κλπ ).  Αρχικα σκεφτηκα να παρουμε προφερτιλ γιατι ηταν πιο γνωστες αλλα επειδη ειναι πολυ ακριβες οι βιταμινες και μας πιεζει πολυ ο χρονος και απο δικη μου πλευρα σκεφτηκα να ρωτησω και για εμπειρια σας. Εαν δηλαδη καποια κοπελα εχει δοκιμασει ηδη καποιες ο ανδρας της και ειδε αποτελεσματα μπορει να μοιραστει την εμπειρια της  ειτε εδω ειτε σε προσωπικο μηνυμα για να μην κανουμε και διαφημιση-  θα ημουν πραγματικα ευγννωμων. Εκτος απο επιλογη των βασικων βιταμινων, εχω ακουσει οτι πολλοι γιατροι δινουν  εξτρα αντιοξειδωτικα, βιταμινη D, φυλλικο οξυ, βιταμινη C, E ενω εμας δεν μας εδωσε κατι και με προβληματιζει αρκετα στη φαση που ημαστε! Δηλαδη θα ηθελα να αποφυγω να μας το πει σε 3 μηνες και να καθυστερησουμε κι αλλο. (να σημειωσω οτι ημαστε σε αλλη πολη απτον γιατρο και δεν ειναι ευκολο να ξαναπαμε σε ραντεβου κλπ το επομενο τριμηνο)

Ευχαριστω πολυ ολες και καλο Σαββατοκυριακο!!💗

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοπέλα μου και καλή τύχη σας εύχομαι! Η δική μου ιστορία ξεκινάει 3 χρόνια πριν με κακό σπέρμα του άντρα μου. Κάναμε μια εξωσωματικη που κατέληξε σε βιοχημική κύηση.  Μας είχαν αποκλεισει φυσιολογική σύλληψη.  Πήρε βιταμίνες lifertil και μετά από 3 μήνες περίπου έμεινα έγκυος φυσιολογικά που κατέληξε όμως σε παλινδρομη.  Συνέχισε και έπαιρνε τις βιταμίνες του και μετά από 6 μήνες ξαναεμεινα έγκυος φυσιολογικά που κατέληξε και αυτή σε παλινδρομη. Από τον Απρίλιο του 2021 έπαιρνε ο αντρας μου βιταμίνες androfertil, φυλλικο οξυ και κλομιφενη.  Πριν ένα μήνα περίπου έκανε ξανά εξέταση για όλα και υπήρχε πολύ μεγάλη βελτίωση.  Τόσο μεγάλη που ο εξωσωματικός μας, μας απέτρεψε από το να κάνουμε εξωσωματικη και μας είπε να προσπαθήσουμε για τουλάχιστον 2, 3 μήνες φυσιολογικά.  Τωρα παίρνει τις Sermatrop που βοηθάνε στο οξειδωτικό στρες γιατί αυτό βγήκε αυξημένο. Και τις συγκεκριμένες βιταμίνες τις έχω ακούσει από πάρα πολλά κορίτσια που λένε ότι ακόμα και σε ένα μήνα βλέπουν διαφορά.

στις πριν 3 ώρες, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου και καλή τύχη σας εύχομαι! Η δική μου ιστορία ξεκινάει 3 χρόνια πριν με κακό σπέρμα του άντρα μου. Κάναμε μια εξωσωματικη που κατέληξε σε βιοχημική κύηση.  Μας είχαν αποκλεισει φυσιολογική σύλληψη.  Πήρε βιταμίνες lifertil και μετά από 3 μήνες περίπου έμεινα έγκυος φυσιολογικά που κατέληξε όμως σε παλινδρομη.  Συνέχισε και έπαιρνε τις βιταμίνες του και μετά από 6 μήνες ξαναεμεινα έγκυος φυσιολογικά που κατέληξε και αυτή σε παλινδρομη. Από τον Απρίλιο του 2021 έπαιρνε ο αντρας μου βιταμίνες androfertil, φυλλικο οξυ και κλομιφενη.  Πριν ένα μήνα περίπου έκανε ξανά εξέταση για όλα και υπήρχε πολύ μεγάλη βελτίωση.  Τόσο μεγάλη που ο εξωσωματικός μας, μας απέτρεψε από το να κάνουμε εξωσωματικη και μας είπε να προσπαθήσουμε για τουλάχιστον 2, 3 μήνες φυσιολογικά.  Τωρα παίρνει τις Sermatrop που βοηθάνε στο οξειδωτικό στρες γιατί αυτό βγήκε αυξημένο. Και τις συγκεκριμένες βιταμίνες τις έχω ακούσει από πάρα πολλά κορίτσια που λένε ότι ακόμα και σε ένα μήνα βλέπουν διαφορά.

Καλησπέρα κορίτσι μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για όλες τις πληροφορίες, το εκτιμω οτι πηρες χρονο να μοθ γραωειθς αυτα χωρις καν να εχουμε μιλησει! 

Τι εχεις περάσει κ εσύ....Λυπαμαι πολυ για ταλαιπωρια σου! Μέσα απτην καρδια μου θα σου ευχηθω συντομα μια τελειομηνη υπεροχη εγκυμοσυνη και το μωρακι σας που θα ερθει να σε κανει να τα ξεχασεις ολα τα δυσαρεστα💗 Και απο εδω και περανα εχεις μονο ευχαριστα στην ζωη σου! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον γιατρό για τον τοκετό. Του εκανα μια μίνι εισαγωγή στις 30 εβδομάδες που μας είδε αλλά μου είπε θα τα πούμε στο επόμενο ραντεβού και θα βρούμε το ιδανικότερο σενάριο αφού θα πρέπει να είμαστε Αθήνα. Οποτε ή στις 34 ή στις 35 εβδομάδες που θα μας δει θα το συζητήσουμε.    Ευτυχώς ακόμα δεν με έχει πιάσει άγχος, ίσα ίσα το εχω στο μυαλό μου σαν κάτι που θα γίνει έτσι και αλλιώς και θα τελειώσει. Ανυπομονώ να την γνωρίσω….Ισως εκείνη την στιγμή με πιάσει πανικός, θα δούμε! μαθηματα όχι δεν εχω κάνει και δεν νομίζω να το προσπαθήσω. Δυστυχώς υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να κάνω οπωσδήποτε πριν καταφθάσει η Μπέμπα και δεν θα προλάβω. 
    • Καλημέρα❤️ Το ότι μπορεί να είναι μεγαλούτσικη έχει αρχίσει να με αγχώνει να σου πω την αλήθεια. Ρώτησα και την έμβρυο μητρικό και τον γιατρό μου και μου είπαν πως είμαστε στον μέσο όρο. Ωστόσο με προβληματίζει ποσο θα φτάσει μέχρι τις 40 εβδομάδες.  Νομίζω όμως πως τελικά δεν θα το βάλει το φορμάκι που της πήρε η γιαγιά της για νεογέννητο 😂
    • Να πας να σε δει αν ειναι αίμα κατακόκκινο πριν φύγεις να ξέρεις τι γίνεται  Οχι δεν είναι υπερβολική και εγώ το ίδιο θα έκανα  θα περιμένουμε νέα σου 
    • Καλημέρα κορίτσια ! οχι ότι μου φτάνει ένα 2 ωρο αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό 😅
    • Καλημέρα! είναι πλέον αρκετά συχνό να να έχει μία γυναίκα περίοδο και να είναι έγκυος.. σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να είσαι έγκυος.. κάνε β χοριακή! καλά αποτελέσματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...