Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αγωνία μετά από εμβρυομεταφορά.. συμπάσχει κάποιος;

Amelie77

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες. Θέλω να παραθέσω την αγωνία μου σε εσάς που συμπάσχετε. Είμαι αρκετά μεγάλη (43) αλλά έκανα πρόκληση και κατάφερα πριν δύο μέρες και έβαλα δυο βλαστοκύστες. Μία 2ΑΑ και 1ΑΒ.. μου ειπε να ποντάρω στη μία .. κάνω κανονικά αλλά ήρεμα τις δραστηριότητες μου. Δεν κάθισα καναπέ κρεβάτι μέχρι τη χοριακή. Ποια ειναι η γνώμη σας; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 ώρες, ο/η Amelie77 είπε:

Καλησπέρα σε όλες. Θέλω να παραθέσω την αγωνία μου σε εσάς που συμπάσχετε. Είμαι αρκετά μεγάλη (43) αλλά έκανα πρόκληση και κατάφερα πριν δύο μέρες και έβαλα δυο βλαστοκύστες. Μία 2ΑΑ και 1ΑΒ.. μου ειπε να ποντάρω στη μία .. κάνω κανονικά αλλά ήρεμα τις δραστηριότητες μου. Δεν κάθισα καναπέ κρεβάτι μέχρι τη χοριακή. Ποια ειναι η γνώμη σας; 

Καλησπέρα και σου εύχομαι να λάβεις σήμερα ένα μεγάλο νούμερο χοριακης! Αν εξαιρεσεις τις 3 πρώτες μέρες μετά την ετ που πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές, από κει και έπειτα να κάνεις ο, τι σε ευχαριστεί για να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται οι μέρες μέχρι το αποτέλεσμα. Όλα αυτά με μέτρο βέβαια.  Μην σηκώνεις βάρη, μην σκύβεις και μην ανεβοκατεβαινεις πολλές σκάλες. Μπορείς αν θέλεις να μπεις στο θέμα Μελλοντικες Μανούλες με εξωσωματικη 2022, όπου εκεί είμαστε παρεουλα και μοιραζόμαστε όλες τις ανησυχίες μας.

στις πριν 11 ώρες, ο/η Amelie77 είπε:

Καλημέρα.έχω την τριών μηνών κόρη μου Μετά από εξωσωματική με βλαστοκύστες,έγινε η μεταφορά δύο άλλα το ενα επιβίωσε. πρόσεχα Τις πρώτες πέντε μέρες μέχρι τη χοριακη .έπειτα πρόσεχα σε φυσιολογικά επίπεδα όπως κι αν θα εμένα έγκυος φυσιολογικά. εύχομαι μια χαρούμενη απάντηση.ενημέρωσε μας. 

Καλημέρα!

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Ευχαριστώ και την vasiliki16! Θα προσπαθήσω να μιλησω στην παρεούλα που έχετε όπως μου είπες!

🥰

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση !

Έχω συγκρατημένη αισιοδοξία με τις ταλαιπωρίες που διαβάζω και ακούω από όλες τις γυναίκες .. θα σας ενημερώσω εννοείται :)

εγώ έχω αρχίσει να τρελαίνομαι και θα τρελάνω και τον άλλο.....έχω πολλά νευρα κορίτσια δεν ξέρω αν είναι από την αγωνία μέχρι το τεστ ή από τα χάπια που παίρνω

στις πριν 1 ώρα, ο/η LAMB12 είπε:

εγώ έχω αρχίσει να τρελαίνομαι και θα τρελάνω και τον άλλο.....έχω πολλά νευρα κορίτσια δεν ξέρω αν είναι από την αγωνία μέχρι το τεστ ή από τα χάπια που παίρνω

Κσλησπέρα! Υπομονή κάνουμε. Πότε έκανες ΕΤ; Εγώ 6/11 και μου ειπε να κάνω 16/11 χοριακή. Προσπαθώ να κάνω πράγματα για να μην τρελαίνομαι .. μετέφερε μια 2ΑΑ βλαστοκύστη και 1ΑΒ.. όχι ιδιαίτερα ελπιδοφόρες .. εσύ; 

• 2 weeks later...
στις On 14/11/2021 at 8:29 ΜΜ, ο/η Amelie77 είπε:

Κσλησπέρα! Υπομονή κάνουμε. Πότε έκανες ΕΤ; Εγώ 6/11 και μου ειπε να κάνω 16/11 χοριακή. Προσπαθώ να κάνω πράγματα για να μην τρελαίνομαι .. μετέφερε μια 2ΑΑ βλαστοκύστη και 1ΑΒ.. όχι ιδιαίτερα ελπιδοφόρες .. εσύ; 

Εκανα χοριακή κορίτσι μου, τωρα ειναι η τρίτη φορά που έκανα χθες, 2300....πάνε και τα νευρα μου , πάνε και ο΄λα...τετοια χαρά! Και μου το έλεγε η γιατρός ξέχνα τις προηγούμενες φορές ,ξεκινας κάτι καινουργιο μαζί μου και θα πετύχεις...απίστευτο...

στις πριν 10 ώρες, ο/η LAMB12 είπε:

Εκανα χοριακή κορίτσι μου, τωρα ειναι η τρίτη φορά που έκανα χθες, 2300....πάνε και τα νευρα μου , πάνε και ο΄λα...τετοια χαρά! Και μου το έλεγε η γιατρός ξέχνα τις προηγούμενες φορές ,ξεκινας κάτι καινουργιο μαζί μου και θα πετύχεις...απίστευτο..

@Amelie77 πες μας και εσύ τα νέα σου! συγχαρητήρια. @LAMB12 γισ τη χοριακη σου!!

στις πριν 22 ώρες, ο/η vasiliki 16 είπε:

@Amelie77 πες μας και εσύ τα νέα σου! συγχαρητήρια. @LAMB12 γισ τη χοριακη σου!!

Κορίτσια καλησπερα!

δυστυχως εγώ είχα αρνητικό αποτέλεσμα. Εχω κλείσει να ανέβω Αθήνα σε λίγες μέρες (απο επαρχία είμαι) να κλείσω υστεροσκοπηση και να με καθοδηγήσουν βάση της ηλικίας μου αν αξίζει να κάνω πρόκληση ξανά και προσπάθεια με δικά μου ωάρια. Εχω προσπαθήσει να μιληςω στο γκρουπ το αλλο αλλά κάτι γίνεται και δεν μπορώ. 
Έκλεισα στον Μα….δη.. θα ήθελα την γνώμη σας..συγχαρητήρια για την χοριακη σου lamb12!!! 

στις πριν 16 ώρες, ο/η Amelie77 είπε:

Κορίτσια καλησπερα!

δυστυχως εγώ είχα αρνητικό αποτέλεσμα. Εχω κλείσει να ανέβω Αθήνα σε λίγες μέρες (απο επαρχία είμαι) να κλείσω υστεροσκοπηση και να με καθοδηγήσουν βάση της ηλικίας μου αν αξίζει να κάνω πρόκληση ξανά και προσπάθεια με δικά μου ωάρια. Εχω προσπαθήσει να μιληςω στο γκρουπ το αλλο αλλά κάτι γίνεται και δεν μπορώ. 
Έκλεισα στον Μα….δη.. θα ήθελα την γνώμη σας..συγχαρητήρια για την χοριακη σου lamb12!!! 

Καλημέρα @Amelie77 ,λυπάμαι κορίτσι μου. Να σε ρωτησω γιατι δεν εχω παρακολυθησει το ιστορικο σου πόσο καιρό προσπαθείς και ποιο το πρόβλημα; Εγώ έκανα την εξωσωματική μου στο Ρεα και με την πρώτη προσπάθεια πέτυχε . Το γιατρο σου τον εχω ακουστα αλλα δε γνωριζω από αλλες περιπτωσεις κάτι συγκεκριμενο.

στις πριν 16 ώρες, ο/η Amelie77 είπε:

Κορίτσια καλησπερα!

Καλημέρα @Amelie77 ,λυπάμαι κορίτσι μου. Να σε ρωτησω γιατι δεν εχω παρακολυθησει το ιστορικο σου πόσο καιρό προσπαθείς και ποιο το πρόβλημα; Εγώ έκανα την εξωσωματική μου στο Ρεα και με την πρώτη προσπάθεια πέτυχε . Το γιατρο σου τον εχω ακουστα αλλα δε γνωριζω από αλλες περιπτωσεις κάτι συγκεκριμενο.

στις πριν 6 ώρες, ο/η vasiliki 16 είπε:

Καλησπέρα, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Ειμαι απλά μεγάλη και με φυσική σύλληψη δεν έρχεται. Μια προσπάθεια μονο έκανα οπότε σκέφτομαι πριν προσπαθήσω να κάνω όλο τον απαραίτητο έλεγχο με υστεροσκοπηση πρώτα κτλ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...